Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina.krakus

Apartamenty w Zakopanem

Polecane posty

Gość karolina.krakus

Cześć, chciałam się z wami podzielić moimi wspaniałymi wspomnieniami z Zakopanego.Całkiem nie dawno wróciłam wraz z moim facetem z Apartamentu Zakopane. Spędzaliśmy 3 dniowy weekend w Apartamencie Hiszpańskim. Przyznaje że jest to bardzo przytulne i przyjemne miejsce do wypoczynku z nowoczesnym norweskim piecem wolno stojącym. Coś niesamowitego kominek piękne otoczenie. I to co dla mnie najważniejsze i niesamowite to widok jak tylko otworzyłam pierwszego dnia okno to zamarłam. Widok na nasze piękne góry tatry zatykający w dech w piersiach powietrze - niezapomniane. Biały szczyty i ciepło z kominka. A przy tym mój kochany i ja.

Gość jenk
no pieknie reklamujesz się

Gość Towarzysz Życia
Bieszczady tysiąckroć ładniejsze 🖐️

Gość karolina.krakus
Bieszczady rzeczywiście bardzo są ładne..:) Przyznaje że też miałam okazje byc w fajnym ośrodku w smereku. A co do reklamy przykro mi że tak mówisz. Ja długo szukałam po necie informacji na temat fajnych miejsc w zakopcu. I gdybym nie trafiła na informacje na forum Zakopanego o w/w apartamencie to nie przeżyłabym tego niesamowitego weekendu. naprawdę z całym sercem polecam.

Gość Towarzysz Życia
W Smereku to dawny hotel PKP był fajny, nic więcej nie było :). Chyba, że się pobudowało coś więcej :)

Gość Król Lulian
Stanowczo za dużo człowieków w Zakpcu :classic_cool:

Gość kuzynka kuzynki
W Smereku nadal działa "Kolejarz", ale jest też kilka gospodarstw agroturystycznych. Ja pare lat temu byłam w domku mysliwskim nadleśnictwa z Wetliny, fajnie było. I taniej niz w Kolejarzu. A ten apartament w Zakopcu też pewnie w niezłej cenie...

Gość karolina.krakus
To ten z Basenem?? Bo być może to teraz nazywa się Smerek:)

Gość Towarzysz Życia
Kolejarz, tak to ten z basenem :)

Gość karolina.krakus
Krupówki rzeczywiście są zapełnione ludkami, dla tego polecam miejsca gdzie jest intymność dla mnie to bardzo istotne. Fajnym miejscem nie daleko jest knajpka paparaci:)

Gość kuzynka kuzynki
A ja tego lata polubiłam knajpkę "Dobra kasza nasza", w Zakopcu na Krupówkach:) Jedzonko niezłe, i w tle spokojna. klimatyczna muzyczka...

Gość karolina.krakus
Kolejarz świetne miejsce i basenik cudowny:)

Gość karolina.krakus
Dobra kasza nasza... Nie słyszałam ale z przyjemnością sie tam zjawie z moim ukochanym. Warto coś spróbować do jedzenia? Czy do picia? Jadę teraz na Sylwestra znów do zakopanego. Tym razem sprawdzimy inny z apartamentów ponoć lepszy i na pewno odpowiedni do naszej pogody w Polsce Apartament POLARNY - Zakopane Gubałówka. Poza tym łatwiej dostać się na stok aby na desce pojeździć.

Gość bozena.jantar
Witam, przyznaje że miałam okazje być w tym Apartamencie niezłe misce. Tam się zaręczyłam w 2008 roku:) I dla tego bardzo dobrze wspominam to miejsce:)))

Gość tomek.duda
Witam, bylem widziałem spałem i paliłem w kominku:) Polecam

Gość kurrrrrwaaaaaaa
Laska, już przestań gadać sama ze sobą pod tyloma nickami :O

Gość tomek.duda
Hej, zamiast przeklinać i ludzi od kłamców wyzywać, może masz coś do dodania do tematu:) ??Ale sądzę po Twojej wypowiedzi że nie bardzo.

Gość karolina.krakus
No witam trochę jestem zaskoczona rozwojem wydarzeń i obrotem wypowiedzi. Podsumowując fajnie że się rozwinęło trochę :) Cóż bardzo subtelna wypowiedź pozdrawiam autora o Pseudonimie Kurww....... Wracając do tematu macie plany jakieś już na sylwestra??

Gość kumyska
własnie wróciłam z tych apartamentów: http://www.apartamenty-zakopane.net.pl/ z majówki - mogę polecić z czystym sumieniem. jeden chyba z fajniejszych noclegów, jakie udało się nam dorwać podczas wyjazdów. Gdyby w samym zakopcu było mniej ludu byłoby już w ogóle genialnie!

Gość qdarka
Skusiłem się z moim skarbem na ten apartament polarny i co powiem to powiem, ale to był najlepszy nasz pobyt w Zakopanem jaki pamiętam i nawet cena nie jest wygórowana, czym byłem zaskoczony, bo jak na takie warunki to myślałem, że będzie drożej. Normalnie wypas i tyle :) Szkoda tylko, że pogoda się nie udaje tego lata, ja się załapalem na kilka dni słońca w górach. Wróciłem do domu to się rozchorowałem przez ten deszcz, bo przemokłem w drodze z pracy :(

Gość dorefetka
Ja też chcę do polarnego! ale jak wszyscy zarezerwują tam, to wolne terminy na wrzesień zostaną :| Tak to jest, jak coś jest dobre to i ludzi przyciągnie...

Gość Pozdrawiam www.start.zakopane.
Ja z kolei zapraszam Państwa do Ośrodka Wypoczynkowego Start w Zakopanym. Po za fantastycznymi widokami, doskonałą bazą wypadową na szlaki wycieczkowe, narciarskie i spacerowe mamy również do zaoferowania restauracje, drink bar, salę konferencyjną, salę tenisa stołowego, narciarnie oraz parking. Organizujemy także imprezy okolicznościowe : Święta Bożego Narodzenia, sylwester lub ferie. zapraszamy zarówno klientów indywidualnych jak i zorganizowane grupy.

Gość kaskabaska.1985
Widzę, że wszyscy zachwalają www.apartamenty-zakopane.net.pl to i ja się przyłączę i odświeżę temat. Super apartamenty! Byłam już w trzech różnych i polecam wszystkie z tej stronki, naprawdę warto jechać do Zakopanego odpocząć. Każdy z apartamentów-zakopane.net.pl trzyma naprawdę wysoki standard i w każdym dosłownie można poczuć się po królewsku :)

Gość Marcepankasama
Ale ja nie bardzo kumam, jaki "apartament zakopane" masz na myśli? Ten apartament się tak nazywa? Przejrzałam bazę apartamentów na http://zakopedia.pl/s6,5,apartamenty-zakopane.html ale tego nie widzę, może jakiś bliższy namiar?

Gość KasiaAmazonka
A ja gorąco polecam Apartamenty Viva Maria ( http://www.viva.info.pl ) Obiekt posiada obszerny teren, przepiękny widok na panoramę Tatr. Tuż za ogrodzeniem jest stok narciarski idealnie nadający się do nauki jazdy. W cenie pobytu basen, jacuzzi, sauna, siłownia, plac zabaw dla dzieci i internet wi-fi.

Gość Adaa33
My z mężem ostatnio byliśmy w Zakopanem rezerwowaliśmy apartament online http://apartamentyzakopane.pl na miejscu wszystko było zgodne z wcześniej opisywanym stanem a muszę przyznać że wybredna jestem, zatem polecam.

Gość gość
Polecam apartament Fantazja w centrum Zakopanego. Miejsce dla 4 osób, dwa pokoje, aneks kuchenny i łazienka. Super lokalizacja. Wszędzie blisko. Na przeciwko aquapark, karczma. Do Krupówek 10 minut pieszo. Apartament jest nowy. Nie ma jeszcze strony www, ale będzie wkrótce. Póki co można obejrzeć na gumtree.pl lub olx.pl lub wyszukać w googlach wpisując apartament fantazja w zakopanem. Kontakt w sprawie rezerwacji 694-253-776. Serdecznie polecam. Roman

Gość Felicjaaa
Ja tam wolę góralskie klimaty takie jak tutaj http://www.domekzakopane.info typowe góralskie chaty a i właściciel góral, a apartamenty to mam w domu. Ze znajomymi w sierpniu byliśmy w tym dużym domku impreza była przednia.