Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia_aa

katalogi z sukniami ślubnymi

Polecane posty

Witam. Chciałabym sie zapytać czy znacie może jakieś strony z których można zamówić darmowe katalogi z sukniami ślubnymi? Czy wogóle coś takiego jest?

Najlepiej chyba osobiście w salonie poprosić ... Ale to też różnie, ostatnio byłam w Madrycie i były 3 salony obok siebie dwa Pronoviasa i między nimi Rosa Clara. Dosyć niepewnie weszłam do pierwszego i nie chciały mi dać katalogu, podobno nie mają. Ok, weszłam do RC - bez problemu i z uśmiechem na ustach podała mi wielgachny katalog. Później jeszcze raz spróbowałam w Pronovias i w tym drugim mi dały :) Żeby wejść do takiego salonu też trzeba się przygotować moim zdaniem, bo te eleganckie paniusie od razu Cię mierzą wzrokiem i oceniają Twój budżet. Jako, że ja skromnie ubrana, zagubiona turystka przypadkowo zaszłam do nich, to chciały mnie spławić :)) Ale ja się nie dałam! Skąd jesteś, bo mogę Ci pożyczyć :)

he he :) ja jestem w wielkopolski:) musze pojeździć po salonach najwidoczniej:)

Jak będziesz potrzebowała to mogę Ci wysłać te, które mam ale dopiero za jakieś 2-3 miesiące, bo muszę się jeszcze napatrzeć :)

yyy ... czerwiec 2012 :) dlatego one mi nie są szczególnie potrzebne, tak jak pisałam - zaszłam przypadkowo. Masz już wszystko inne zorganizowane ? :))

oo to jeszcze duuużo czasu:) mamy księdza załatwionego(były cyrki) ,restauracje,kamerzyste,fotografa no i zespól :) ide spać,zajrze jutro:) 🖐️