Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRATULUJEMY

* * * NEXT TOP MODEL - PAULINA PAPIERSKA * * *

Polecane posty

Gość GRATULUJEMY

PAULINO JESTEŚ NAJPIĘKNIEJSZĄ POLKĄ !!!

Gość mariusz........24
KAŻDA SZARA MYSZKA WYGRA!!!!!!!!!!

Gość hjhjhjhjhjh2121212
OLA JEST ŁADNIEJSZA!!!!!!!!!

Gość iojoi
a ja moge sie zalozyc , ze nie wygra Paulina, tylko Olka . Paulinie juz rekompensuja to, wygrana za nogi i wlosy :) jako 2 miejsce. O ile idziecie ???

Gość Lillu Evangeline*Arktyka
no co ty gadasz:O Pamela i Sonia są ładne a Paulina jakoś staro wygląda jak na te naście lat

Gość iojoi
to zartttttttt ???????/

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
Ola ;( Ola powinna wygrać!

Gość dokarmiamy psiaki
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzwa sie wscieklam

Gość DaNi0o
Wg mnie, to wszyscy jesteście żałośni, hahahah. Nie macie gustu, one przecież są wszystkie plastikowe... Gdy będzie gorąco, make-up spłynie razem z potem i wtedy będzie obleahh, wygrała i tak Paulina. ;]

Gość kumata+laciata
CO ZA POMYLKA, FINAL WYGRALA NIE TA OSOBA KTORA POWINNA BO ZAGRALA SZARA MYSZKĘ!!!!!!! najlepsza na fotomodelkę - Ola najlepsza na modelkę ANIA ten final to pokazal jak na dloni, a wygrala Paulina???!!!!! Totalna pomylka!

Gość straszneee;(
Ola jest taka sliczna... ta druga nie zna jezyka, osmieszy nas na swiecie ;(

Gość kumata+laciata
JUZ NIE MOWIAC O TYM , ZE PAULINA TO NAJGLUPSZA Z UCZESTNICZEK TEGO PROGRAMU

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
no kurna :( najpierw miała wygrać Kasia, Kasia odpadła. To miała wygrać Ola. I co? I lipa :( A nie pokazali zdjęcia Oli na bilboard :O

Gość DaNi0o
Ola najlepsza, na fotomodelkę? Pfff, toż ona ma twarz jak katastrofa ekologiczna, hahahahah. ;]

Gość buuuuuuuuuuuuuuuu
jasne, pewnie że lepsza jest Polina z tą końską szczęką i zajebistym angielskim :O Niech się nacieszy tym kontraktem, bo po jego wygaśnięciu będzie mogła reklamować co najwyżej pasztet z biedronki :O

powiem tak, Paulina duzo ładniejsza od Oli ale Ola bardziej nadawała sie na top modelke, Ola by sobie lepiej dała rade Paulinie skonczy sie kontrakt i pewnie tak sie zakonczy jej kariera, ale z drugiej strony jej uroda pzewyzsza Ole

Gość śliczna ona jest
ŁOOOŁ PRZEPOWIEDZIAŁA !!!!

Gość śliczna ona jest
:)

Gość DaNi0o
Końską szczęką, hahahah. może pasztet z pod laski, a nie z Biedronki, hahah... Jeden plastik. ;]da

nie ogladalam, ale moze to lepiej, ta paulina strasznie mnie wkurzala wiecznym lamentowaniem, placzem i sposobem mowienia np "bede", "bedzie" :O

Gość stary wyga
a mnie one wszystkie wiszą kalafiorem ..........!!!!!!!kobitka to powinna miec i cyc i pic i co poklepac a te wieszaki co to jest !!!!!!!!!!!!!

Gość czapka czapa czapeczka
wygrała program i tu juz moim zdaniem konczy sie jej kariera

Gość beznadziejaaaona
Moim zdaniem powinna wygrać Ola. Paulina ma wystajace zeby jak nutria- Jest płaska jak deska i krzywe nogi . Jak ktostego nie widzi to naprawdę powinien iść do okulisty !

Gość no ja to myslalam ze
jebne wczoraj ze smiechu :O ,,bylam szara myszka a teraz jestem żyletą'' no zel kurwa smiech na sali :O jest taka tepa, wiecznie ryczy , a pewnie wiekszosc facetow na nia glosowalo bo na zdjeciach jak dziwka wyglada wiec sie najarali :O zal

Gość cvxgvdfg
A mi się najbardziej podobał tekst Ani w finałowym odcinku: "barzy mocniej" :D. Do teraz się turlam ze śmiechu :D.

Gość ogladam dzien dobrytvn
wlasnie pisalam na innym topiki nie ogladalam tego programu, widzialam jeden odcinek, w ktorym paulinka bardzo ladnie sie po angielksu wypowiadala ja sie pytam co za syf widzialam dzien dobry tvn czemu kazdy program czemu ciagle ten sam scenariusz ?? laska ladna, ale nie na top modelke z ktorej strony postawicie ja obok anji rubik ?? magdy frackowiak ?? kasi struss ?? no z ktorej ?? to jakis zart ?? jak jury moglo ja wybrac ??? te dwie obok byly ciekawe, byly jakies, zgadkowe, inne a ta ?? slodziak ktory narobi siare wiem ze chce rowijac kariere, ale szkoda, ze ktos pozwolil jej uweirzyc ze takowa bedzie no chyba ze na lokalnych wieczorkach bigosu i festynach miejskich popatrzcie na swiatowej slawy modelki a na nia

Gość czy to jest ta laska, ktorA
nie chciala sie przytulic do faceta, i ktora miala tak drewniane zdjecia ??? na sesji z facetem, bo chlopak ja rzucil i ja zraznil ?? kurfaaaa jesli to ona, to swietnie, mnie facet tak sponiewieral i zranil ze dwa lata dochodzilam do siebie, a mimo to chodze do pracy i co gorsza rozmawiam z facetami noo tak powinnam sie polozyc i lezec i cierpiec co za tepa szczala