Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly dzikusek

moje dziecko zachowuje sie jak dzikus 11 miesiecy ,, POmocy !

Polecane posty

Gość maly dzikusek

Witam moja corka ma 11 miesiecy od 4 zachowuje sie jak dzikus nbikt jej nie moze wziac na rece bo placze jak ktos przyjdzie na kawe nie posadze jej na dywanie bo sie boi i placze a jak juz sie zajmie czyms jak tylko wyjde np otworzyc drzwi w placz z zanoszeniem ... jest okropna wszedzie ze mna musi byc ... czy wasze dzieci tez to przechodza-przechodzily kiedy to minie ??

Gość maly dzikusek
nikt tak nie mial ?

jak widać potrzebuje cię, czekaj wszystko w dzieciństwie w końcu mija. Okaż jej to co potrzebuje, dużo przytulanek , czułości i spokoju, ułożony rytm dnia, może wtedy sama się nasyci tobą i jak poczuje się bezpiecznie to zacznie się sama od ciebie odłączać

Gość poznasz ale
sama jestes dzikus. Nie za wiele wymagasz od 11 miesięcznego dziecka???? To normalne Kobieto!!!

Gość dzieci czasem
tak maja ale to mija z wiekiem .

moj tak miał ale tylko przy jednej osobie . a widział ją codziennie na spacerze a jak przyszła na kawę to bardzo sie dziwnie zachowywał . chował sie pod krzesło i płakał .:(wczoraj na koleżankę też troszkę na porządku dziwnie zaczął reagować ale ja go przytuliłam ciocia dała prezent na roczek i już zaczął sie bawić . przytulaj i tłumacz nam sie wydaje że nasz dzieci są małe i nie rozumieją ale mylimy sie .

Gość JJBJKUJHH
twoje dziecko ma lek separacyjny, normalny w tym wieku, minie nie przejmuj się, bardzo cię potrzebuje i chce bys zawsze byla koło niego, do moja też mi nawet do kibla nie da iśc, drzwi nie moge do lazenki zamknąc bo jest wisk, jak wychodze z pokoju, mała leci za mna.....ma rok i 4 miesiące, a to pojawiło sie własnie jak zaczeła chodzić czyli w niecałe 11 miesiecy