Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gheee

Coraz mniej radze sobie z powodzeniem przyjaciolki, a brakiem zainteresowania mo

Polecane posty

Gość Gheee

Wiem, zaraz powiecie, ze kiepska ze mnie przyjaciolka.. Zadna wlasciwie.. Ale sami powiedzcie, ilez mozna dyskutowac/obgadywac/doradzac w temacie kolejnych adoratorow przyjaciolki i cieszyc sie, podczas gdy samemu od 2lat cierpi sie na samotnosc. W niej się zakochują, szaleją z milosci, podrywają, zagadują bez konca.. Zaden jej nie odpowiada, ale nie mowi wyraznie nie. Ja spotykam sie z jednym, prawie go nie lubiąc.. Chyba po prostu "chwytam byka za rogi" wiedzac ze tak czy siak nic z tego nie wyjdzie.. Ale lepsze to niz nic.. I jeszcze ta swiadomosc, ze jest sie brzydszym, od NIEJ.. Wiem, dno

Gość thaisse80
Tez kiedys tak mialam. po prostu zaczelam sie mniej kolegowac z ta kolezanka i znalazlam sobie inne towarzystwo.

To jest niesamowicie przykre jak ktoś sie odsuwa z takiego powodu, nie rozumie się wtedy co się dzieje, podejrzewa się, ale nie jest się pewnym. To boli. Nie byłam w identycznej sytuacji ale jestem w odrobinkę podobnej, chyba tez chodzi o zazdrość

Gość Gheee
*brzydszą ale ja ją lubie, bardzo ja lubie. Ale ciezko mi. Swiat jest taki niesprawiedliwy

Ja miałam taki problem z przyjaciółką tylko bylam po drugim stronie lustra niż ty.. Ta była wyjątkowo wredna, każdy związek próbowala mi rozwalić tak abym się nie dowiedziała o tym ze maczala w tym palce :) Nawet ten teraźniejszy.. ale jej sie nie udało:) A teraz? dalej nikogo nie ma, spotyka sie z samymi pakerami ktorzy traktują ją jak szmate :o I wywyzsza się tym strasznie, pokazuje jaka to ona nie szczesliwa, a tydzien poźniej płacze mi w ramie że kolejny niewypał.. A teraz spotkała narpawde super faceta to się "Dusi w związku" No tak, w chorym się nie dusi a w normalnym tak.. Ale to chyba taki z niej dziwny przypadek :)) Powiem Ci że jak bedziesz miala kogos spotkać to spotasz, a twoja znajoma może dokonać złego wyboru przez ilosc swoich wielbicieli

Gość Gheee
Chcesz mi teraz mowic o tym, ze JEJ moze byc smutno? No blagam! To mi jest zle!

Mnie powoli odtrąca, zadaje się z inną. A ja nic nie zrobiłam, po prostu ktoś się mną zainteresował a ja nim. No niby ją i Ciebie rozumiem, ale po prostu cholernie jest mi przykro jak widzę, ze z kimś innym ma coraz więcej tematów do rozmów jak rzeczy które mówiła mi powierza teraz komuś innemu. I to jeszcze komuś o którego ja zawsze dbałam, zeby nie był sam i proponowałam wspólne wyjścia. A teraz o mnie nie dba już nikt

Bo ta dziewczyna z którą moja przyjaciółka zaczęla się częściej zadawać dla nas zawsze była symbolem niezdolności do uczuć, więc to że znajdzie faceta jest mało prawdopodobne, jest zimna i bezwzgledna, Moja przyjaciólka czuje się od niej lepsza A ja jestem jak dziecko zazdrosna o przyjaciółkę, ale nic już nie zrobię, nie mogę

Gość Gheee
Wenus - nigdy nie zrobilabym nic zlosliwego,na jej niekorzysc..nigdy. Ja nie zycze jej zle! Ja chce, by wreszcie jej sie udalo. Ale jak poradzic sobie z ta bolesna swiadomoscia? I jak znosic kolejne rewelacje,jak doradzac, jak zapomniec o tym,ze jest sie brzydszym..ehh wenus- to jak mozesz wciaz zadawac sie z taka osoba i jeszcze nadstawiac ramie,gdy jej zle? Nie rozumiem..

To jest najgorsze ze np. ja nie moge sobie walnąć kwasem w twarz albo zmienić charakteru :o to nie jest zalezne odemnie.. Mój facet też miał prawie depreche bo czuł się źle jak ze mną wychodził... :/ Aż to go zmotywowało do zrzucenia pare kg i pochodził też troszke na siłownie i jest lepiej :) Może zamiast uciekać to spróbuj się z nią zrównać

Bo to jest jedyna osoba ( oprócz mego faceta) na którą mogę liczyć.. a znam ją bardzo dobrze i wiem że zazdrosc wywołała takie zachowanie u niej.. :o Też nie byłam w stosunku do niej fair zawsze. Ale takich rzeczy bym jej nie robiła.. No ale trudno, byly rozmowy przepraszanie.. a teraz od 3 lat jest już ok :) Tylko jak mówie .. Ciągle szuka księcia z bajki.. ma okresy w ktorych chcce mi pokazać jaka to ona nie jest idealna, jakiego to nie ma idealnego faceta , ilu to nie zarwała... a chyba z jakiego ś wewnetrzego przymusu stracenia dziewictwa puscila się z nieznajomym na jakies imprezie:o A nigdy bym jej o to nie podejrzewała :/ Czasami mam wrazenie ze to moja wina i to naprawde nie jest mile.. ale co ja mam zrobić ?:o

a znasz tych adoratorów? bo wiem ,że koleżanki lubią sobie pozmyślać często żeby się pochwalić , lubią sobie poubarwiać ,coś dodać ,nawet zupełnie zmyślic.. A jesli cierpisz jakoś w jej towarzystwie to może lepiej zerwać z nia kontakt? dla Twojego dobra? A sama o siebie też zadbaj kiedy zerwiesz z nią kontakt żebyś miała powodzenie . zrób wszystko żebyś jak najlepiej wygladala np wybiel zęby profejonalnie , naucz się malować jakoś super, idź do dobrego fryzjera niech Ci zrobi taką fryzurę w której Ci bedzie dobrze , ubieraj się lepiej itd