Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia?

co ja robie

Polecane posty

Gość glupia?

Pilam dzis z kolezanka w kuchni kawę, przyszedl moj chlopak (z którym mieszkam) i postanowil wyrzucic ulotki z lodowki. Niestety rozmawialysmy i nie slyszalam co mowi. - podaj mi torbe - uslyszalam. - po co ci? - zapytalam, bo nie wiedzialam o co chodzi. Na co on rzucil tymi ulotkami we mnie i wykrzyknal: sama bedziesz sobie sprzatac te papiery! Bylo mi tak glupio, wstydzilam sie przed kolezanka, poplakalam sie. Wieczorem: chcial sie kochac, ja nie. - pojde do burdelu, pieniadze mam, zaden problem. Co ja z nim robie? Powiedzcie. Zbieram sily i w koncu go rzuce i mam nadzieje, ze bedzie dlugo plakal.

Gość moze on nie bedzie plakal
ale ty sie bedziesz smiac, jak rzucisz. Po co ci taki nerwus?

Gość .Misiu
moze mial zly dzien ...

Gość glupia?
nie, to norma, ale dzis stalo sie to przy kolezance, bede sie wstydzila spojrzec jej w oczy, ze daje sie tak traktowac:(

Gość Joela
A dlaczego Ty trzymasz ulotki w lodowce?

Gość glupia?
nie w lodowce tylko na lodowce nie pierwszy raz krzyczy na mnie, wyzywa, gada jaka jestem beznadziejna a za piec minut juz jest spokojny przymila sie, mowi, ze jestem kochana, wspaniala, cudowna, przeprasza i mysli, ze wszystko bedzie ok Darowalam sobie kontre tzn. podniesienie glosu na niego, bo to powoduje eskalacje krzyku z jego strony Zyje ktos z was z nerwusem?

ja zyje.. Ale nie aąz takim, o burdelu to by nie wspomniał napewno :o Bo wiedziałby iż zabolałby go policzek, a w naszym związku by panował haos wiele wiele czasu.. o ile wogóle bym nie poczuła cholernej urazy do niego ( niestety jestem taka sopecyficzna) No a jesli chodzi o przyjaciółki, to kiedyś RAZ w zycu palnął po pijaku po kłotni przy znajomych "oddaj pierscionek" - spojrzałam się jak na idiote i wystawiłąm ręke-sam sobie zdjął . OOOj ile czasu był milutki itd Nie pil na imprezach dlugi okres:) A przed znajomymi to było jemu głupio, nie mi. A tak ogólnie to nie daje sobą pomiatać, to był jeden jedyny raz i on wie ze u mnie jest " do dwóch razy sztuka :) " Ale twój to przesadza naprawde:o całe życie tak to można zwrariować...

"krzyczy na mnie, wyzywa, gada jaka jestem beznadziejna " i Ty sie na to godzisz? :O jak jest taki "nerwowy" to niedługo Ci przypierdoli ..

ja zylam. zwroc uwage na czas przeszly. :o ale takich tekstow o burdelu to nawet on nie mial. chociaz jak sie wkurwil to tez mial niewybredne i myslalam ze mnie szlag trafi setki razy. a ze ja tez nie naleze do spokojnych to czesto byla wojna, furia, przekrzykiwanie sie, bo on tak jak twoj zaraz sie darl jak ja nie po jego mysli odpowiadalam. z takim debilem nie da sie wytrzymac dlugo, mozna przedzej trafic na oddzial zamkniety. :o

G - gromadzisz go w sobie i spijasz N - niszczy pali mosty zabija I - instynktownie budzi fobie E - elementarne w walce z wrogiem W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz Napisz to na kartce i powieś na lodówce . Niech Twój mężczyzna to przeczyta zanim najdzie go ochota na krzyki.

Gość glupia?
To mial byc zwiazek ze tak powiem -docelowy, ale teraz nigdy za niego nie wyszlabym za maz. Nie chce byc tak traktowana. Rzucanie talerzem jak akurat jemy obiad, a on sie zdenerwuje Rzucanie ramka z moim zdjeciem zbluzganie za niekupienie chleba Ciagle narzekanie na to ze nie sprzatam ( a sprzatam) Rozkazy: dzisiaj pojdziesz na zakupy i kupisz mi to to i to, pojdziesz do urzedu po..., prosze wyniesc smieci, prosze pozmywac mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no nie:OMoj to jest nerwowy np podczas jazdy samochodem-bo mu sie zawsze spieszy wkurza sie jak go budze co 10mon bo chrapie-ja nie spie wiec on tez nie:P ale rzucanie czymkolwiek?:O

Gość glupia?
teraz spi, gada cos przez sen i uwierzcie, ze w zyciu nie pomyslalyscie ze ta poczciwinka jest takim nerwusem.

Brzydula - haha mamy to samo :D mojego też musze walnąć co 10 minut zeby usnąć :o Mój też rzucił telefonem.. aż go rozwalił.. ale to akurat bylo do zrozumienia :D Bo to byla klotnuia z moimi teściami :P szczerze to tak przesadzili ze ja bym tym telefonem w nich rzucila :P

cudowna wenus🖐️ teraz tez chrapie:O a jak go budze to tylko mowi-spij a nie sluchasz ale byly dni kiedy spal w kuchni na spiworku no ja mu w spaniu nie przeszkadzam:)

Naszczescie moj czasami ma jedną noc przerwy od chrapania, to zasypiam w 5 minut :D Ale naszczescie się nie przebudza całowicie jak go szturcham.. Tylko odwraca się na drugi bok, albo mnie przytula i za minute nad uchem mi chrapie.. Boże przy telewizorze moge spać, ale jak ktoś obok mnie chrapie to mam ochote eksplodować

Gość glupia?
Zapomnialam o najwazniejszym. Otoz dzis stwierdzil: - nie kupujemy sobie prezentow na swieta. Po co niepotrzebnie wydawac pieniadze? Szok!!!!!

Aha, a jakis powod ? Bo np my z moim stwiedzilismy tak bo każdy grosz leci na umeblowanie domku. Ale ogólnie to zawsze lubimy sobie sprawiać przyjemnosci :) Święta bez prezentów?

Gość faceci nie mają nic
w kuchni na śpiworku 😭 i sobie jajka przeziębił od zimnej posadzki.

Gość glupia?
zadnych powodow. Nawet osotatnio jego sytuacja finansowa wyraznie sie poprawila, ale pewnie woli cos kupic mamusi a mi po co?

Gość patologiaaaaaaaaaaaaaa
patologiaaaaaaaaaaaaaa