Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia?

co ja robie

Polecane posty

faceci nie mają nic -blisko piekarnik wiec niech sobie podgrzeje swoje klejnoty;) no ja go nie bede zalowala:P

Gość glupia?
Mamy oddzielne. Zakupy robimy razem czy kupujemy rzeczy do mieszkania, ale kazdy ma swoje osobiste pieniadze.

Chociaż ja miałam okres w którym słyszałam chrapanie przez dlugo okres dzień w dzień i jak przestał chrapać to nie mogłam usnąć :D Chhyba się przyzwyczaiłam :) Ale wystarczylo ze 3 noce w pracy był i znowu co 5 minut pobudka

Gość miiiliiiiiiiiiiiiii
checie dorobić troszkę grosza ? wiem , wiem .. ,że klikanie w reklamy to mało dochodowe zajęcie .. ale mimo wszystko ze wszystkich a wypróbowałam wiele .. to ten jest opłacalny : http://www.surfbar.pl/ref=46145

Aha, no dobrze:) Ja tam sobie niewyobrazam takiej sytuacji u mnie.. bo skoro razem mieszkamy, jestesmy razem to pieniązki tez na jedno konto lepiej placic rachunku chodzić na zakupy i na swoje wydatki tez zawsze zsotaje :) ja bym wariacji dostała jak np. bierzemy paragon i ja mu oddaje połowe pieniazkow :D Ale to każdy ma inne zdanie na ten temat ;)

my akurat mamy osobne konta ale wspolna kase na dom i rachunki-niekoniecznie dajemy po polowie;) a z reszta kazdy robi co chce obydwoje zarabiamy takze nie ma problemu-ja sobie kupuje 5 pare butow w miesiacu a on nastepne pletwy i nikt nikomu nie wypomina:0

Gość glupia?
postanowione: wymieniam go na lepszy model:)

Gość glupia?
On potrafi mi wypomniec, ze wlasnie jem parowki, ktore kupil za swoje pieniadze, wiec na drugi raz jak bede chciala zjesc to mam zapierdalac do sklepu - jak jest zły.

Ja znam pare która się kłoci o każdy grosz, ze to on daje wiecej za zakupy żę to on zatankował swoje auto a ona wyujezdzila i ma mu oddać pieniadze itd.. dlatego mi daleko od takich rzeczy :) Ja zostałąm wychowana przez rodziców ktorzy mieli wspolne konto, mój facet także i moze tez taki jest powód :) Ja tam wole zeby wiedzieć ile się ma wspolnie pieniazkow potem pozapłącać rachunku odliczyc zakupy a dalej chulaj dusza:D Indywidualna sprawa:) I autorko co zamierzasz zrobic?

nam akurat odpowiada bo ja jestem dusi grosz kupie to co mi sie podoba ale zawsze cos odloze a on kupuje wieksze rzeczy jako inwestycje

No i takie zgrani ludzie mi się podobają :) a nie ciągle wypominanie.. Jak ktoś się dobrze dobrał to czy wspólne konto czy osobne zawsze bedize dobrze

Gość glupia?
przede wszystkim - koniec z pomiataniem mną. On nazywa mnie sierotą, uwaza, ze bez niego sobie nie poradzę, ze nie jestem w stanie go zostawic, bo za mocno go kocham. Prawda jest taka, ze tylko on uwaza mnie za sierotę. Moja rodzina i znajomi maja totalnie inne zdanie, zreszta ja tez. Jestem studenka przedostatniego roku studiow prawniczych, odbywam praktyki w renomowanej kancelarii, mam dobre oceny, rozlegla wiedze, udzielam porad prawnych w fundacji, duzo czytam, jestem inteligentna, calkiem ladna, a jednak on ma mnie za sierote. Boli mnie to. Wymieniam go na lepszy model. Zbieram sily, ale to nastapi wczesniej czy pozniej.:)

glupia?zycze Ci wszystkiego dobrego:)walcz o swoje szczescie-czasami warto byc egoistka:) dodam do ulubionych i zajrze ide szturchnac swojego aniola bo mi sasiadow obudzi tymi odglosami;) Wenus dobranoc🖐️

Gość glupia?
Dobranoc:) Dziekuje Wam:*

Gość kslslsls
glupia? watpie :( obstawiam , ze nie dasz rady

Gość kslslsls
za taki tekst powinnas walnąc mu w głupi łeb , a za tekst o agencji kopa - najpierw w jaja a potem w dupę !

Gość kslslsls
ewentualnie mmogłabyś zmienic kolejnośc ")