Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninci

od pierwszego spotkania ciągnie mnie do łóżka...

Polecane posty

Gość a ja najbardziej leje
czy nie potrafisz zatrzymac faceta przy sobie? wilczyca,ale dalas porownanie:(( sa faceci ktorzy na odchodne z rana mowia: bede tesknil! i to wystarczy! a co najczesciej bywa? ci co tak duzo pisza ze tesknia i kochaja dorabiaja na boku!! a potem topic w stylu: tyle obiecywal,codziennie! gdzie zawinilam?

Gość Tak - babiarz
a ja najbardziej leje Tak - babiarz dawno temu ? 5 lat temu?? Dużo więcej niż 5 lat temu i swoje w życiu już widziałam i przeżyłam. A Ty pewnie jeszcze chowasz się pod mamusiną spódnicą.

Gość Tak - babiarz
a ja najbardziej leje Tak - babiarz byliscie ze soba pare lat i juz nie jestescie! powod: jestes zolza? Nie będę już więcej dyskutować z kimś tak pustym, jak Ty, kto nawet nigdy nie był w związku i nie wie, co to takiego, a więc tym bardziej, że może się skończyć z tysiąca powodów. Jak mówilam - pogadamy, gdy dorośniesz. A na razie idź spać, bo już dawno jest po dobranocce.

wilczyca A Ty skąd wiesz, że on myśli nie tym mózgiem co trzeba, widać, że brak Ci argumentów"" bo normalny facet tyle nie napierdala smsow tylko okazuje swe uczucie czynami! a twoj "facet" to taka kolezanka dla ciebie:D:D

Gość Tak - babiarz
Wilczyca, dzięki za brawa. :-D

Gość ninci
że facet jest cham i cwaniak-- nie postrzegałam go tak.. na pewno nie kiedy jestem z nim .. miałam go za takiego czułego bla bla... ale pewnie jest kimś zupełnie innym... tak w ogóle to na jutro jestem z nim umówiona... myślicie że powinnam mu przedstawić sytuacje ( oczywiście bez tekstu o zmienianiu pieluch) , ale powiedzieć po prostu, ze coś do niego czuję i może mnie naprawdę zranić jeśli chodzi tylko o jedno ( oczywiście ostatnim bardzo zaprzeczał i mówił że chce ze mną być) ?? czy to może da mu do myślenia i jeśli chodzi tylko o jedno to da mi spokój ?

Tak - babiarz dlaczego ty zakladasz ze nie jestem w zwiazku? i ze jestes starsza? robisz z siebie jakas matrone ze pozjadalas wszystkie rozumy? biedna jestes naprawde!

Gość heh faktycznie durna
na starość zmieniać mu pieluchy-- dobre :D :D

Gość perkusja
Mężczyzna zrobi wszystko, żeby przelecieć. (będzie czuły, będzie udawała takiego i śmakiego) Zapamiętaj sobie tą życiową prawdę.

a ta k w ogóle autorko to może z jego strony też miłość od pierwszego wejrzenia :P

a ja najbardziej leje - Powiedziałam, że tacy jak kolega autorki mają mózg w kroku , czytaj ze zrozumieniem :) Powiedziałam, że miło jest jak zadzwoni bo tęskni itd. Ale akurat w moim przykładu dostaję sms-a Cześć kochanie Dobrego dnia itp. Dla mnie to miłe. I możliwe, że może jest to słomiany zapał i później zostaną moje łzy, ale mimo wszystko cieszę się, że pokazuje mi że mu zależy i jest ze mną zawsze, nie tylko jak się spotykamy. Że myśli o mnie gdy nie jestem obok niego. To naprawdę wiele dla nas znaczy.

Gość ninci
Mężczyzna zrobi wszystko, żeby przelecieć. --- jak optymistycznie...

Gość perkusja
Boże, kolejna!!! ILE ICH JESZCZE. Jak nie wiesz jakie to uczucie gdy facet znika po seksie to proszę bardzo, leź w to, durna babo. ;) :classic_cool:

Gość ninci
hej dziewczyny, może wrócimy do tematu :P

to tak jakby napisac ze wszystkie kobiety to koorwy:(((

Gość Tak - babiarz
O czym Ty mówisz? Chcesz mu o tym powiedzieć i poprosić, żeby się wytłumaczył? Żadna szuja się do tego nie przyzna, choćbyś wzięła go na tortury. Będzie Ci tylko wciskał kit. Co powinnaś zrobić? Na pewno się jutro z nim nie spotykać, bo wtedy nasłuchasz się kolejnych bajerów, które znów zasieją w Tobie kolejne wątpliwości, i na pewno go zostawić. I to jak najszybciej. I zerwać wszelki kontakt. Przykro mi, ale im szybciej to utniesz, tym lepiej dla Ciebie.

Gość ninci
perkusja może nie zniknie..może będzie chciał sobie ze mnie zrobić kolejną zabawkę bez zobowiązań..

Gość perkusja
Ratujcie ją jakoś.

Tak - babiarz Nie ma za co :P a ja najbardziej leje - Po pierwsze od kiedy jesteśmy razem dostałam od niego z 5 sms-ów, on dzwoni , po raz kolejny wytykam czytanie ze zrozumieniem :) A po 2 - Typ ruchacza wyczuję na km, i uwierz mi, że nie z takim jestem związana.

Gość Tak - babiarz
Perkusja - nic dodać, nic ująć.

perkusja dla niej nie ma już ratunku, prześpi się z nim to sama zobaczy, tylko później niestety będzie większy ryk niż teraz

Gość Tak - babiarz
ninci perkusja może nie zniknie..może będzie chciał sobie ze mnie zrobić kolejną zabawkę bez zobowiązań.. ;-(

Gość ninci
może faktycznie jutro się nie spotkam , pocałuje klamke , pewnie i tak mu bez znaczenia

Przyznaję się bez bicia, zaprzeczyłam sama sobie :D dostaję sms-a Cześć kochanie Dobrego Po pierwsze od kiedy jesteśmy razem dostałam od niego z 5 sms-ów Sprostuję, dzwoni do mnie z rana i życzy mi miłego dnia i mały komentarz do tego, zawsze po takim telefonie pojawia się uśmiech i dzień staje się lepszy :)

Gość Tak - babiarz
A Autorka nie jest durna, tylko po prostu zakochana. W stanie zauroczenia czasem trudno dojśc rozsądkowi do głosu i być obiektywnym. Dlatego warto pytać innych i wyobrażać sobie, co by się komuś innemu w tej sytuacji poradziło - zawsze pomaga.

Gość ninci
Żadna szuja się do tego nie przyzna, choćbyś wzięła go na tortury. Będzie Ci tylko wciskał kit.-- powiedz, oni w ogóle nie mają uczuć ? z kim w końcu wiążą się na stałe?

Gość ninci
dorosnąć? 30 lat to za mało :O ? matko już dawno powinnam spać , a to jednak nie daje mi spokoju..

Gość perkusja
Aaaa... Musisz mu się oprzeć, wiem że to trudne. Tylko nie idź z nim teraz do łóżka specjalnie na przekór naszym radom. :D A "on może jest inny" odłóż na półkę z romantycznymi komediami z happy endem. Oj, tak - babiarzu, coś za szybko się "zakochujemy"..