Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czapka czapa czapeczka

jaka czapka na zime dla 5cio latka?bo chyba nie wiązana pod szyjką?

Polecane posty

Gość czapka czapa czapeczka

mozecie podac linki z all?

Gość sesesemulina
Ja nosze czapke z 'uszami' i bardziej wycieta na karku - jest bardzo wygodna i nic mi nie wieje w uszy

Moja teściowa kupiła synkowi zwykłą z pomponem i zawiązywana pod szyją. Małemu się podoba, lubi ja nosić, dobrze przylega do uszu i najważniejsze jest mu ciepło. Mamy inne czapki ,,wypasione" ale ta jest ulubiona.

o ile dla dziewczynek można kupić bardzo ładne czapki to dla chłopców juz wyboru nie ma.. ja w tym roku chyba Synkowi kupie kask :D 1. mam ambitny plan zacząć z nim jazde na nartach :D 2. nie mamy normalnych sanek, bo piersze Synek dostał po mamie w spadku i jednek po prawie 30 latach juz w zeszłym roku bałam się puszczać Synka na nich i przesiadł się na nartosanki też odziedziczone po mamie i stwiedziłam ze kask to jednak bedzie dobre rozwiązanie - może unikne zawału ;D już ogladałam na stronie tchibo, tylko wydają mi się takie "nie meskie", musze coś odszukać żeby do kompinezonu nam pasowało..

Ja tez miałam obiekcje co do tego wiązania pod szyją, ale u 3,5- latka :) Dziwacznie to czasem wygląda, ale ostatecznie wyluzowałam, czapka, czapka, dziecku ma być najpierw ciepło, a dopiero potem ma 'wyglądać' :) Te wiązane chyba najbezpieczniejsze, wiesz, że ucho się nie wywinie etc. Poza tym nikt się dzieciakowi aż tak nie przygląda, sznureczki i tak się schowają pod kurtkę, szalik...

a ja mam dla swoich 2 chlopakow(4i 5 lat) kominiarki polarowe , cieple i wszystko dobrze trzyma, i do kurtki i do kombinezonu na narty bo tez jezdza:)

najlepsza uszatka o kroju pilotki czy kasku, wtedy nie musi byc wiazana, no i latwo widac gdzie tyl a gdzie przod i 4 latek zaklada bez problemu

Gość daj spokój,
kominiarka jest dobra pod kask narciarski, natomiast normalnie dziecko wygląda w niej jakby się przygotowywało do napadu :D

Gość daj spokój,
Chyba nie widziałaś kogoś w kominiarce, bo nie twierdziłabyś, że to fajne. :o nawet jak jedziemy na narty, to syn bierze normalną czapkę i dopiero na miejscu zakłada kominiarkę.

my tez mamy kominiarke z dzaszkiem z H&M, mozna zrobic z niej normalna czapke ale jakos nie sprawdzila sie, kiedy ten dol byl wywiniety za daszek, podczas biegania czapka podchodzila do gory itp wrocilismy do wiazanej czapki :) mamy taka pilotke, wiazan praktycznie nie widac , synowi nie przeszkadza

Gość zaponimalska
Teraz sa fajne czapki zapinane pod szyja na rzepy. A nawet jak czapka pilotka ma dluzsze nauszniki a nie jest wiazana, to mozna dookola nausznikow zawiazac szalik i juz uszka sa chronione przed mrozem. Wiazane sznureczki czesto przeszkadaja dzieciom, obcieraja szyjke.

tu nie chodzi o to zeby dziecko slicznie wygladalo ale zeby mu nigdzie nie wialo i bylo cieplo u moich sie sprawdza w kazdej sytuacji, nigdzie nie naleci snieg za szyje przy zabawie na sniegu, bo jak widze te super monie ubrane dzieci to nic to sie nie ma z praktycznoscia

Co "złego" i "śmiesznego" w kominiarkach czy czapkach wiązanych :o? Lepiej podążać za wygodą i zdrowiem dziecka a nie za modą.Potem nie ma co się dziwić że dziecko łapie co chwila zapalenie ucha,przeziębienie.

Gość 1234er
:}:}:):):]

Gość tez chce sie wypowiedziec
kominiarki sa super. Zwlaszcza te z porzadnym kolnierzem. Plusem jest, ze wowczas odpada szalik, ktory ani dziecko ani przedszkolanka nigdy nie zawiaza tak, by spelnial swoja funkcje ochrony gardla i oskrzeli.

Gość tez chce sie wypowiedziec
jak kogos interesuje temat czapek, tutaj jet topik, gdzie jest 39 stron zdjec i opisow roznych robionych na drutach kominiarek. Niestety jest po rosyjsku, wiadomo, jest to zimny kraj, gdzie wszyscy nosza czapki. Ale tylko zdjecia poogladac i to warto, by wyrobic sobie pomysl na idealna czapke. Mi najbardziej dla chlopca spodobala sie" smocza" czapka. http://club.osinka.ru/topic-34164

Gość gość
Na allinside.pl są fajne czapki. Często tam kupuję rzeczy, a w głównej mierze ubrania, z których jestem zadowolony. A dodatkowo rzeczy na tej stronie są tanie i dobrej jakości

Gość gość
Fajne czapki komiarki z wełny merino są na www.garderoba-green-rose.pl . Właśnie teraz mają promocję -25% na kominiarki. Mam już kilka tej firmy, nie żałuję i napewno jeszcze zakupię kilka.