Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

TOP MODEL -Oszustwo zobaczcie sami!!!

Polecane posty

Zobaczcie z ktorej godziny jest news na Plejada.pl !Godzine przed zakonczeniem sms-owania oni juz wiedzieli ze Paulina wygra! Zreszta podobno na Facebooku Paulina zdradzila sie ze zostalawybrana juz w polowie sierpnia :O http://www.plejada.pl/3,40986,news,1,1,paulina-najlepsza-w-top-model-zostan-modelka,artykul.html I po huj telewizja naciagala ludzi ( w tym takze mnie) na sms-y?!:O

zawsze było mi żal tępaków wierzących w te konkursy. jeszcze bardziej mi żal debili, którzy wysyłają te smsy :o

Gość piiiijjjjjjawka
nie wierze

Gość ANIA -tylko ona nadaje się
na wybieg. Paulina i Ola co najwyżej jako fotomodelki

Gość piiiijjjjjjawka
Ania fkatycnzie by sie bardziej andawala a OLa powinna wygrac

Paulina jest profesjonalna modelka a ten jej wstyd,pokora i ciagle uzalanie sie jaka to jestem biedna i wogóle to sciema!Nie wierze juz w zadne tego typu programy a tym bardziej w wysylanie sms-ów.Mysle ze Taniec z Gwiazdami to tez tylko zdzieranie pieniedzy z widzow a tak naprawde oni sami ustalaja kto odpadnie :O

Gość zrób se kokon na głowie
Lejzi - naprzwdę sądziłaś że jest inaczej? hahhahahahha :D

TVN jest najbardziej skorumpowana stacja jaka moze istniec w Polsce. Wczorajszy "show" cholernie mnie zawiodl. Amerykanskie czy brytyjskie finaly top model byly skromne, nie bylo przedstawienia ani nabijania kasy przez smsy. W polsce to jednak same tepaki sa chyba. Paulina... no coz... na wygrana nie zasluzyla, ale od poczatku programu byla pchana do przodu. TVN pomaga takim biednym, poszkodowanym przez los osobom przeciez ;)

Gość jednak kobieca intuicja
jednak kobieca intuicja to nei mit... gdy oglądałam wczoraj TM zauważyałam przemianę Pauliny, ona po prostu lśniała i była taka superpewna siebie, zupełnie jakby już znała werdykt....zauważyłam też że miała o wiele lepiej zrobiony makijaż niż zazwyczaj, mocno wymalowane oczy, dużo podkładu i różu, była bardziej wyrazista niż w dotychczasowych stylizacjach, miała też jaśniejsze zęby....gdy ją zobaczyłam powiedziałam mojemu facetowi, że ona zachowuje się tak superpewnie, tak jakby już wiedziała że wygrała.... do końca miałam nadzieję że wygra Ania.... dziwne w pierwszym odcinku myślałam że wygra Zula, bo jest przebojowa potem uznałam Paulinę za pewnik, ale gdy okazała się ryczącą ciamajdą , która nie zna języka i nie potrafi się odnaleźć w towarzystwie uznałam że najlepsza jest Kasia, bardzo zaimponowała mi na imprezie, na której miała zagadnąć do VIP-ów i zdobyć ich wizytówki.... potem już uważałam za faworytkę Anię

Gość coś cie się tak nakręcili na
tą apulinę. Moim zdaniem jest 10 razy piekniejsza od tyc dwóch, co były do siebie podobne! tamte są po prostu nijakie! A twarz pauliny papierskiej jest piekna nawet bez makijażu. I mimo tego ze jest chuda, to kości nie wystają jej tak perfidnie jak tamtym wieszakom. mój facet jak oglądalismy któryś odcinek, w których miały sie rozebrać, to jak zobaczył ta ankę nago, to powiedział, że mam wyłączyć, bo zwymiotuje. moze paulina nie jest tak przebojowa i pewna siebie jak reszta, ale jest piekna. obycia można się nauczyć, a tym bardziej języka o który robicie takie wielkie halo

Gość SAMANTA21
Ładne dziewczyny odpadły na początku programu np. Pamela,Sonia Marta,Emilia-to na prawdę ładne dziewczyny,naturalne i nie potrzebny im makijaż żeby ślicznie wyglądały. Ale zawsze wybierają najbrzydsze. Widzeliscie kiedyś ładną modelkę? Bo ja nie. W finale to jeszcze Paulina mogła byc ale Ola i Ania to nie wiem co tam robiły,ja myślałam że odpadną na samym początku programu. Ile im trzeba tapety żeby w miarę wyglądały.

Gość iojomijm
ja pierdole, a debile dalej swoje o tym, ze paulina jest piekna. Kurwa, co ma bycie super modelka, wychodzenie zajebiscie na zdjeciach do bycia ladna??:O Paulina nie umie chodzic po wybiegu (widzieliscie jak koslawie stawiala nogi?), wychodzi slabo na sesjach, robi jedna mine, wiec nie nadaje sie na modelke!

ta paulina jest taka nijaka...:O modelka ma intrygowac, a ona tylko irytuje. szkodaz e ta nicole odpadla, ona miala w sobie to ,,cos"

zwroccie uwage na dziewczyne z kafe o nicku sledz w puszce. ma w stopce swoja fote. wydaje mi sie ze jest strasznie podobna do tej papierskiej, tyle ze nie ma w sobie tego czegos co mnie irytuje w tej placzliwej tap madl

najlepsza była Kasia, widać było że jest perfekcjonistką i bardzo się stara. Umiała zrobić dobre wejście. Nie wiem czy zauważyliście, ale zawsze gdy do domu modelek przychodził gość, Kasia zawsze umiała się tak ustawić by jako pierwsza do nigo zagadnąć czy coś powiedzieć. Pierwsza rzucała się do powitań, uścisków, pocałunków itp....Niby to sztuczne, ale gdy idziesz na casting, na którym jest na tonę ładnych, zgrabnych dziewczyn, musisz mieć charyzmę i pewność siebie by ktoś Cię dostrzegł w tłumie i zapamiętał akurat Ciebie.. Kasia miała dziwną twarz, jakieś takie okrągłe czoło i wyłupiaste oczy, niby brzydka, ale na zdjeciach wychodziła dobrze. Świetnie pozowała i umiała odnaleźć się w każdej sytuacji. Szybko się adaptowała... Nijak nie zrozumiem jak ktoś taki jak zahukana Paulina, która nie zna nawet języka ma wypaść dobrze na jakimś castingu za granicą. Jak ma pracować z fotografem obcokrajowcem, którego poleceń nawet nie zrozumie, nie mówiąć już o tym, że ona nie potrafi tak od razu wyzbyć się oporów, wstydu czy poczuć w danej "roli". Kasia była jak kameleon, była silnie zdeterminowana by każde zadanie od razu robić na 200 % Co do sylwetki Pauliny....wygląda jak słonecznik, wąskie ramionka i do tego nieproporcjonalnie duża głowa. Dziwi mnie że zdobyła nagrody za najpiękniejsze nogi i włosy.....W programie była rudowłosa dziewczyna o półdługich włosach, myślę że jej włosy były o wiele bardziej imponujące, zadbane i zdrowe. Co do najpiękniejszych nóg, były inne zgrabnd dziewczyny o niebotycznie długich nogach.

Bylam naprawde zdziwiona jak oglosili ze Paulina wygrała. Dla mnie jest bez wyrazu. Jak szła po tym wybiegu to była zgarbiona, te ramiona miala strasznie spięte:O i w ogole brała na litosc, ciagle plakala jak to ja facet zostawil, jaka to z niej szraa myszka, ze chce spelnic marzenie swojej mamy:O bleee bleee blee. Ludzi wziela na litosc i tyle w tym temacie. Jak dla mnie Anka miala najwieksze predyspozycje do tego zeby zostac TAP MADL;) A tak w gole to przez caly ten program chcialo mi sie smiac z Krupy:D w ogole nie nadawala sie na ta prezenterke, ten jej akcent i jej "łał!" ":D

Gość kkkkkkfosssssssssss
jak paulina jest nijaka, to ja jestem dziewicą. kurwa dziewczyny gdzie wy oczy macie. ona ma wlasnie wyrazistą urode- wielkie brazowe ocy, piękne wlosy, usta, ma piękną twarz. a co miały te dwie pozostałe anka i ola? miały tak banalną urode, ze nawet nie potrafiłam jej rozróżnić, chocaz oglądąlm każdy odcinek! po wyszpachlowaniu, to moze były znośne:/ smiejecie sie z papierskiej, ze lamentowala, a ja pamietam jak anka piszczalka (lelum polelum) płakala przed jurorami, ze ja kolezanki z tap madl nie lubią! czizas, to dopiero zal:/

najladniejsza twarz miala dla mnie Pamela ale byla za pulchna na modelke;) chociaz mnie osobiscie bardzo aka figura podoba się

Gość kkkkkkfosssssssssss
kaska smolinska- modelka jednej miny

paulina jest wyrazista? nie jest brzydka ale tez bez przesady. Zwyczajna uroda, poza tym za niska. No i nie podobal mi sie jej usmiech bo ma taka konska szczeke

Anka też płakała ale nie robiła tego przed i po każdej sesji tak jak robiła to Paulina ;-) Paulina gdy wczoraj na początku ją spytali jak się czuje to oświadczyła że jest taka pewna siebie i w ogóle..... a jak ogłoszono werdykt to znów zamieniła się w szlohającą szarą myszkę.... najbardziej mnie rozśmeiszyła jej przemowa: "że chce być wzorem dla wszystkich szarych myszek, które chcą sie od małego wybić i im się ciągle nie udaje" "mały" to mi się z czymś innym kojarzy....

szkoda, szkoda... wygrała Paulina ehhh Na początku była moją faworytką bo istotnie na pierwsz rzut oka zdaje sie byc najpiekniejszą, ale jak już ktoś słusznie zauważył - nie o to tutaj chodzi. Topmodelka ma byc jak kameleon, ma miec ciekawą, oryginalną twarz, talent do pozowania itp itd. Wszystko to miała Ola a Paulina niestety... żal.pl No i do tego im wiecej jej słuchałam tym bardziej odnosiłam wrazenie że to jakis pustostan :O Nie umiala sklecic poprawnie zadnego zdania, zachowywala sie jak prostaczka, nawet wczoraj na wizji chwile przed ogloszeniem werdyktu pitoliła coś trzy po trzy jak to jest zdziwiona ze doszla tak daleko przy czym rżała jak konisko i mowila ze to jakas "masakra" :O czy to jest zachowanie wlasciwe dla topmodelki przed kamerami i widownią? szkoda gadac... Ola zawsze umiala sie zachowac, mpoze i byla nieco zbyt cicha i skromna ale za to miala w sobie klase i neizwykły talent do tego zawodu. Z tego co wiem juz podczas krecenia programu agencja Next powiedziala ze neizaleznie od werdyktu chca z nia podpisac kontrakt, trzymam za nią kciuki.