Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egoma82

kiedy w końcu przestaną boleć piersi w pierwszych tc ??

Polecane posty

jestem w 6 tc i z chęcią bym sobie odcięła piersi. są obrzmiałe i bolą przy każdym dotknięciu. kiedy to się skończy o ile w ogóle się skończy???

Gość nudy panie
mnie przestały jakieś 2 tygodnie temu a jestem w 11 tyg

Gość aqlaaa ma kotaaaaa
ja jestem w 32 tc i dalej bolą :p

Gość nudy panie
mnie nie bolą już tak jak wcześniej, czyli nie mogłam się dotknąć ale powiekszone są dalej

jak widać to indywidualna sprawa, ale mnie ciągle bardzo bolą, a jestem w 37tc lepiej jak bolą niż miałyby przestać całkiem

czyli z tego co widzę to zależy indywidualnie od kobiety ale ogólnie to nieprędko:(

Gość Mauuu
Mnie przestały boleć w 2 trymestrze, w pierwszym trymestrze to nie mogłam się za nie złapać, bolały nawet jak spałam na brzuchu.

może to niedyskretne pytanie ale jak wyglądają u was stosunki damsko-męskie przy tych dolegliwościach związanych z ciążą. no i czy nie spadło wam libido??

No tak z raz na tydzień się jeszcze zdarza (33 tydzień). Ale mi libido spadło niestety. A spodziewałam się, że będzie odwrotnie dokładnie -:(

Gość aqlaaa ma kotaaaaa
ochotę na seks mam ogromną ale niestety każdy stosunek kończy się porażką ... boli niemiłosiernie , a na sam koniec brzuch mam jak skała :o ehh oby po porodzie było w miare normalnie...

Oj brzuch jak skała to bardzo źle. Skurcze masz zdaje się. A moja koleżanka miała w ciąży wściek aż. Taka była rozpalona.

mnie piersi przestaly bolec w 9tc ale za to bardzo bola mnie brodawki:( jakbym po nich tarka przejechala. jestem w 13tc

Gość zrrrt
mnie bolały od mniej więcej 7t do początku 2 trymestru po 13 tygodniu jak ręka odjął:D

Gość ssszynka
U mnie ochota na sex jest mniejsza, tzn. ochota to by nawet byla, ale trzeba mnie dopiero 'rozgrzac'. A moj chlop to raczej z tych leniwych, a do tego nigdy nie musial nic specjalnego robic, bo ssama sie na niego rzucalam :P teraz potrzebuje silniejszych bodzcow, jakies filmy najlepiej. I wtedy juz jest normalnie. Tzn. dla mnie, bo moj maz jest zdania, ze jest tam mniej miejsca - no ale tego to ja nie czuje :P A co do cyckow - ja tam jakichs bolow nie mialam, a od poczatku ciazy sa jakby ciezsze, urosly no i brodawki caly czas stoja :P