Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednajedyna haha moze..

ide jutro do pubu i sie przespie..

Polecane posty

z pierwszym poznanym gosciem i chuj, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to kurwa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/

Gość kalalmdmsdks
Dlaczego cie tak traktują?

od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1

Gość Co To znaczy????
i komu zrobisz na złość?:O moim zdaniem tylko sobie🖐️

nie wiem, poprostu z nie wszystkimi porpstu mam ochote rozmawiać i zazwyczaj olewam, a później sie okazuje że spalam z tym i z tamtym , nie raz slyszalam ze jestem striptizerką, aaa!!!! od jutra bede najwieksza kurwa i chuj !

Gość baby88
ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne" ide jutro do pubu i sie przespie.. 16:37 takajednajedyna haha moze.. z pierwszym poznanym gosciem i ch*j, skoro kazdy ma mnie za dziwke ( choc jestem jeszcze dziewica) to k**wa beda miec podstawy !!! nie nawidzeee tego! kazdy ma mnie za 1 lepsza ! :/ 16:38 [zgłoś do usunięcia]kalalmdmsdks Dlaczego cie tak traktują? 16:39 [zgłoś do usunięcia]takajednajedyna haha moze.. od dzis bede najwieksza suka, i zero sentymentow!!!1 16:39 [zgłoś do usunięcia]Enfant Terrible grunt to miec ambitne cele z zyciu "Wszystko co dobre jest albo tuczące albo niemoralne"

nie ma sensu byc porzadną i miec swoje zasady w tym pieprzonym zyciu, najlepiej sie kurwic i miec szacunek ! :-/

jak ja nie nawidze tych wszystkich ludzi!!!!! czy wy faceci nie potraficie zrozumiec że jak dziewczyna ma cie w dupie i to ewidentnie pokazuje to poprostu ma cie w dupie? po co leczycie porażke jebanymi plotkami!!! jebcie sie uje!

Gość ike wypinj cispko
mezowi

Gość dokarmiamy pieski
Pomóż psom z Poznańskiego schroniska Zasady są proste - wchodzisz na http://szerlok.pl/nakarm_psa/ i wybierasz jednego z psiaków. Na stronie jego ogłoszenia klikasz w przycisk - codziennie możesz wybrać jednego psa, choć nie musi to być zawsze ten sam. Wróć kolejnego dnia i znowu kliknij - kiedy wirtualna kość się zapełni i dojdzie do 100%, Szerlok wyśle psu do schroniska wielką paczkę z karmą Pamiętaj! Klikaj codziennie i zapraszaj znajomych ! Bezdomne psy czekają na naszą pomoc a ze znajomymi zdziałamy więcej. Wklejaj link gdzie się da, zamieść informację na Facebooku i innych serwisach, w statusie GG i Skype'a. Jeśli chcesz jeszcze bardziej pomóc - skontaktuj się ze schroniskiem - możesz zwierzaka adoptować i dać mu dom na święta . Zaproś wszystkich znajomych na to wydarzenie! Razem zdziałamy więcej KLIKAJCIE I PRZESYŁAJCIE DALEJ!