Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-24_1985

top model

Polecane posty

Gość tomek-24_1985

Jak oceniacie wczorajsze zwycięstwo Pauliny Papierskiej? Wg. mnie ona nie nadaje się na top modelkę, bo jest zbyt prowincjonalna w wyglądzie i zachowaniu. Osobiście kibicowałem Kasi Smolińskiej, która choć młodziutka świetnie odnajduje się w wielkim świecie. Potrafi zrobić szybki wywiad na imprezie, dobrze zna angielski, no i oczywiście świetnie wygląda. Nie można tego powiedzieć o Papierskiej, która cały program przepłakała, nie zna angielskiego i starała się wziąć publikę na litość, że ją zostawił chłopak.

Gość bncvncvzbzc
Jak dla mnie to był jebnięty program i nie mogłem tego oglądać :P A finałowa 3 była strasznie brzydka :P

Gość wszystkie 3 jakies
takie nie za bardzo ....

Gość dupek.....
a ty kto???? pokaz swoja facjate skad jestes? znasz angielski? kurwa ludzie dajcie juz na luz

Identycznie sądzę jak tomek - autor tipiku. Ta dziewczyna jest okropna ni emożna jej słuchać. Po za tym za niska na modelke.... łeeee

wygrana Pauliny to oczywiście nieporozumienie. Bezapelacyjnie najlepsza była Ola, choć na początku programu kibicowałam Kasi, ale po czasie mocno zaczęła mnie irytować :O co nie ujmuje w prawdzie jej przebojowości i oczywiście urodzie, którą niewątpliwie ma. Swoją drogą - dwa finały TVNowskich show i dwa ogromne rozczarowania ... 🖐️

Gość tomek-24_1985
ja akurat angielski znam, ale mniejsza o to. Nie mam urody modela ani takich aspiracji, żeby nim być. Jestem przeciętnym z wyglądu chłopakiem. Oglądałem program i piszę to, co o nim myślę. Mi najbardziej do gustu przypadła Kasia.

Brała wszystkich na litość. Ale z tym ang to porażka. Ona przecież nawet podstawowych podstaw nie zna!! A to nawet nie trzeba się uczyć jakoś specjalnie, wystarczyło tylko chodzić na ang i nic więcej. Jak ta dziewczyna maturę zdała??? Każde zadanie wykonywała słabo. Ok, na zdjęciach wychodzi całkiem ok, ale ile się uźlamda, że to, że tamto, że jest biedna, blee. Spko. Kariery wielkiej z tego nie będzie. Trochę się z nia max factor pomęczy, a potem najwyżej zostanie pogodynką w TVNie. NIE MA CO WIERZYĆ W TZW "GŁOSOWANIE WIDZÓW"

Gość tomek-24_1985
rzata: w finale również ja kibicowałem Oli. Ma w sobie jakiś sexapeal, którego nie miały pozostałe dwie finalistki. Papierska nie dość, że nie ma wyglądu ( jakby była bez makijażu i szła ulicą, to raczej bym się nie obejrzał), to jeszcze zero osobowości. No chyba że za osobowość uznać ciągłe użalanie się nad sobą.

Gość facet oglądający i kibicujący
top modelką, zakładający na kobiecym forum takie temat to nie facet :classic_cool:

Gość iubhh
wszystko juz zostalo powiedziane. Dla mnie uzaleznienie zwyciestwa od opinii gowno wiedzacych o swiecie mody telewidzow to jakas totalna pomylka. Wiekszosc na nia glosowala, bo "taka piekna". To nic, ze beznadziejnie wychodzi na sesjach, ze nie potrafi grac twarza, ze beznadziejnie chodzi, ze nie zna angielskiego i ze nie ma szans na kariere ani modelki wybiegowej ani fotomodelki:O

Gość odpowiem też....
a ja kibicowałam Ani ...skromna cichutka a na wybiegu w Mediolanie poradziła sobie koncertowo a po za tym już od dawna styliści mody wolą dziewczyny o przeciętnej urodzie ale oczywiście idealnej figurze niż takiej wyrazistej jak Paulina wg mnie nie zrobi kariery ...kontrakt minie i albo znajdzie bogatego męża albo słuch o niej zaginie

Gość kobieta.
a za kim byś sie obejrzał?:)

Gość dokarmiamy pieski
modelkom sie pisze madralo wyzej hahahah

Gość tomek-24_1985
lorika: zgadzam się w dużej części z Twoją opinią. Mi jednak Ania się nie podobała. Była za skromna i za prowincjonalna. Sorry, ale typ urody prowincjonalnej do mnie nie trafia. P.S. Co z tego, że jestem facetem. Gdzie jest powiedziane, że to program tylko dla dziewczyn/kobiet.

Gość tomek-24_1985
za kim bym się obejrzał. Na pewno za Kasią.

Gość jdjsllojnbhhh
ja też byłam za Anią nie dlatego, że była ładna po prostu to dziewczyna która nadaje się na wybieg Paulina kariery nie zrobi, wygrana miała w kieszeni i to zwykły przekret po prostu Kolejna wygrana z litości, jak w mam talent

Gość Lorrrrr
Witam. Zapraszam do odwiedzenia forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość tomek-24_1985
lorika: oglądałem często ze swoją dziewczyną, jakby co.

Ania skromna cichutka i nieśmiała? No ja was proszę. Przecież ta laska średnio 10 x na odcinek powtarzała że jest zwykłą dziewczyną, szarą myszką, która pochodzi z małej miejscowości. I CO Z TEGO????? Paulina to samo. Ma 20 lat, a już trauma bo rok temu zostawił ją facet i ona teraz nieszczęściem przepełniona. No ludzie, jak tak można :O I ona nie wie wierzy w miłość bla bla bla, do tego też jest z małej miejscowości i oczywiscie ona nie chce mieć męża alkoholika itp. (bo przecież na wsiach to tylko tacy). Najpierw taka cipencja a później "żyleta, która lubi się rozbierać" :O:O:O Ola to chociaż powiedziała coś mądrego, np. że ten program to dla niej nobilitacja itp. a ta to tylko "spoko", "na maksa", "ekstra", pustak jeden :O Do tego żeby po średniej szkole nie znać PODSTAW angielskiego to jest po prostu mega wstyd. Bełtać się chciało jak się tego słuchało.

Gość tomek-24_1985
lorika: tak, rzeczywiście z tą żyletą to się uśmiałem. Z tej trójki jedynie Ola była na jakimś poziomie, no i miała w sobie to coś.

Ja prawie do finału Ani i Oli nie odróżniałam :D Ale dla mnie szczytem żałości jest skarżenie się do jury że Ani koleżanki nie lubią i pozując ze strzelbą wyobraża sobie, że to one :O:O

Gość tomek-24_1985
fioletowy widelec: wiesz, każda chce jakoś tam zaistnieć, wyróżnić się. Tylko że niektóre robią to z klasą ( Ola, która nikogo nie obrażała i nie chodził wiecznie rozżalona), a niektóre bez ( Paulina, o której już chyba wszystko zostało powiedziane).

Słuchaj, też pochodzę z małej miejscowości i jakoś nie mam syndromu szarej myszki, złamanego serca, widma męża alkoholika i chooj wie jeszcze czego :O:O Ola jakoś mogła zachowywać się naturalnie. A te to jak nie płaczą, to jęczą, to znów narzekają ...

Gość tomek-24_1985
fioletowy widelec: ależ oczywiście, że nie wszystkie dziewczyny na wsi są takie jak ona. lorika: mi akurat Rubik się podoba. Za to nie przepadam za Krupą, u której dostrzegam jakąś sztuczność. Uważam, że u niej wszystko jest jakby wyreżyserowane, jest jakaś taka nieludzka., choć może się mylę. Pomijam kwestię osobliwego języka, jakim do nas przemawia ( wszystkie te cifczyny i tap modl).

Gość tomek-24_1985
nie wiem, czy to są właśnie wpadki językowe, czy nie jest przypadkiem tak, że ona umie dobrze mówić po polsku, a celowo mówi to z takim akcentem, żeby wyrobić sobie taki wizerunek światowej osoby rodem z USA.

Gość 43v3c
ta paulina ma kwadratową twarz i mocno zarysowane szczęki jak facet

Gość mynameisX
Od początku jak zobaczyłam Paulinę, byłam za tym, żeby wygrała, a do tego przyczyniła się głównie jej uroda (bardzo oryginalna. Jeśli chodzi o charakter, również mi zaimponował jej brak zaciętości i osiągnięcia celu za wszelką cenę, skromność. Świetnie wychodzi na zdjęciach, a co do poruszania się na wybiegu, myślę że to wyrobi się wraz czasem! Oby tylko nie zginęła w świecie modelingu ze swoim charakterem 'cichej myszki'. :)

Gość iubhh
hehe, paulina i cicha myszka, widze, ze mnostwo osob dalo sie na to nabrac:O🖐️

Gość tomek-24_1985
ale chyba zgodzisz się, że modelka musi coś sobą reprezentować, a nie być jakąś szarą myszką. A propos: to ona uczyła się u tych sióstr służek? Bo któraś z nich taka była. Tylko nie pamiętam, czy to akurat ona.