Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsffdsfsfdfsfds

makabryczne morderstwo

Polecane posty

Gość dsffdsfsfdfsfds

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Makabra-Ciagneli-psa-za-autem-az-odpadla-mu-glowa,wid,12905834,wiadomosc.html?ticaid=5b593

Gość Edmunt Pipa
ee zaraz orderstwo.. moze to jakaiś performens lub ta glowa do jakiejs artystycznej instalacji artystowi bylA POTRZEBNA

Gość czarliz
boże, dlaczego nie można strzelać do ludzi? :(:(:(

Gość gfdddfgfddg
Już dzisiaj był o tym topic :(

Dlaczego takich jak oni nie przywiąże się do samochodu i nie pociągnie po okolicy?! Nienawidzę ludzi tego typu mam nadzieję że również umrą W TAKICH MĘCZARNIACH :(

Gość powinni skozyć jak ten pies
ja bym się nawet poświęciła i prowadziło to auto

Gość uyttyuututyut
Ojciec mojej przyjaciółki miał sprawę w sądzie (dostał oczywiście karę więzienia). Za co? Już mówię. Nieopodal miejsca pracy zauważył, że pewien facet katuje psa. Podszedł do niego karząc mu przestać, na co ten dekiel nie zareagował. Ojciec przyjaciółki spuścił mu lanie (typ miał złamany nos, wstrząs mózgu, ubrażenia wewnętrzne, długo leżał w szpitalu). Przyznał się do męczenia psa, ale nie dostał żadnej kary, bo był "biedną ofiarą szaleńca" Takie jest polskie prawo.

Gość dfgdsgds
uyttyuututyut, bo gdy na agresje reaguje sie jeszcze wieksza agresja to nigdy nie jest wlasciwe.

Gość czarliz
"psy tez zagryzaja ludzi, wiec 1-1" jakby Ci to powiedzieć: psy nie mają świadomości w przeciwieństwie do ludzi..

Gość Edmunt Pipa
za szkody wyrządzone przez psy i dzieci odpowiadają RODZICE

Niestety polska jest krajem który chroni pedofilów zboczeńców i gwałcicieli szkoda naprawdę mogliśmy przegrać wojnę 70 lat temu może żyłoby nam się lepiej :(

Gość nie zal mi drani
dfgdsgds uyttyuututyut, bo gdy na agresje reaguje sie jeszcze wieksza agresja to nigdy nie jest wlasciwe. ,, za takie cos pochwalic albo wspolczuc ? kary potrzeba ,porzadnej .Ilez to zwierze sie wycierpialo ? co godzinę rurę w dupe i nadmuchiwac powietrzem ---cogodzinna kolonoskopia ,bez znieczulenia dla takich mend