Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatawwaw

moj chlopak mnie zdradzil chce sie zemscic

Polecane posty

Gość agatawwaw

porzadnie. jak? mam dosc. jego przepraszam, a ja cierpie. okazalo sie ze mnie zdradzal przez caly zwiazek. nie mowcie mi ze obojetnosc i moje szczescie bedzie najlepsza zemsta dla niego. chce sie naprawde zemsic. jak?

Gość agatawwaw
to juz zrobione. ale chce sie zemsic. jak? poradzcie.

Gość BZYKNIJJEGO NAJLEPSZEGO KUMPLA
LUB BRATA A PÓŹNIEJ KOPNIJ W DUPĘ

Gość poranna rosaaa
najlepsza kara bedzie jak mu przez sen upierdolisz ptaka i nasypiesz soli

Gość agatawwaw
nie ma brata. nie mieszkamy razem.sex z kumplem nie wchodzi w gre. chce inaczej. nie wiem jak poradzcie cos prosze. cos moze z firma? cos w rodzine? nie wiem:/ jestem wsciekla. matka i siostra go kryly zawsze. kuple tez jak sie okazuje.

Gość agatawwaw
rozpowiedzenie ze ma malego nic nie da. jestesmy dorosli. pomysla ze zdradzona i sie msci. a ja chce by mu w piety poszlo. by cierpial . kurwa jak?

Gość agatawwaw
nie wiem wlasnie co. kasa nie ma znaczenia. chce by zycie go kopnelo w dupe.

Gość agatawwaw
pomozcie mi, chodze wsciekla.

Gość agatawwaw
pomozcie mi, chodze wsciekla:/:(

Gość daj spokój.
Zniżysz się do jego poziomu,nic poza tym.Zacznij życ,zamiast wymyślać zemstę,idx do fryzjera,na zakupy ,zapisz się na jakieś dodatkowe zajęcia, korzystaj z życia bez faceta.

Gość agatawwaw
nie no ludzie. powazne, przemyslana zemsta. nic gowiarskiego. jestesmy dorosli wydawaloby sie. kurwa kurwa kurwaaaaaaaaaaaaaaaa pomozcie. zawsze jestescie tu takie kreatywne:) pomozcie prosze.

Gość agatawwaw
nie, nie dam spokoju. jemu ujdzie na sucho tak? ja cierpie a on co? powiedzial i zyje sobie dalej. nie. fryzjer, zakupy moge isc ale chce sie zemscic. jak?

Gość daj spokój.
Donoszenie na temat firmy itp to gówniarstwo,samo donoszenie na kogokolwiek jest smarkackie,podobnie jak planowanie zemsty. Napisłas,ze jestes dorosła,więc tak sie zachowuj,"klasa "przede wszystkim ,a nie prostactwo

Gość agatawwaw
moze cos na uczelni? moze cos z praca? moze cos w firmie?? hmmm..... moze cos w domu?? ale co? kuzwa. nie na chwile, nie napisze mu na drzwiach ze jest skurwysyn. chce by go kopnelo, by zabolalo. skurwysyn jebany:/:( kurcze.

Gość agatawwaw
no i co? ja mam to przemilczec a u niego wsyztsko ok? zyc sobie dalej? ok moze pozniej. teraz czuje sie zla, zdradzona i upokorzona. czy was nigdy nikt nie zdradzil? zazdroszcze.:( nie wiecie jak to jest. :( czuje sie przez tego dupka nic nie warta. jestem zla. oszukana. pomozcie mi.

Gość daj spokój.
Najbardziej go zaboli jak zobaczy,ze masz w dupie to,ze cie zdradzal i,ze nie jestescie juz razem.Musi widziec,ze jestes teraz szczęśliwa-bez tego palanta.Na facetów coś takiego działa .

Gość agatawwaw
z kobietami

Gość daj spokój.
Jak zaczniesz sie mścić dasz mu do zrozumienia,że bardzo ci zależy. Oni myślą inaczej;)

Gość agatawwaw
czy ty nie rozumiesz? on ma to w dupie. myslisz ze teraz albo pozniej bedzie sie mna przejmowal? myslisz ze kazdy fcaet jak w amerykanskich filmach potem dostrzeze jaka cudna byla jego babka i rusza go wyrzuty sumienia??? ile ty masz lat? nie rozumiesz co pisze?? bylas kiedys zdradzona? zylas z kims 5 lat i planowalas zycie dalsze i ten dupek cie zdradzil? wiesz jak ja sie czuje??

Gość ja też uważam, że najlepszą
zemstą będzie, gdy pokażesz mu, że masz go w dupie, że jesteś bez niego szczęśliwa, że sobie świetnie radzisz, że nie jest Ci potrzebny i potrafisz bez niego. Bądź wolną i niezależną kobietą.

Gość agatawwaw
potrzebuje rady na porzadna zemste i o nia prosze bo sama nie moge jakos nic w tej chwili wymyslec. spbobujcie sie wbic w moje polozenie i pomozcie mi:(

Gość agatawwaw
powtarzam, zycie to nie amerykanski film ggdzie fcaet j potem dostrzeze jaka cudna byla jego babka i rusza go wyrzuty sumienia. on ma to w dupie. bedzie zyl dalej. imprezowal bawil sie a potem moze kogos spotka i sie ozeni ale bedzie pewnie zdradzal. i coz? ujdzie mu wsyztsko na sucho. naprawde nie znacie ludzi ktorzy w zyciu maja kupe szczescia i wcale fortuna sie dla nich kolem nie toczy? nie piszcie mi ze najlepsza zemsta bedzie lepsze zycie bez niego. chce porad na zemste.

Gość zapisz go w tajemnicy
do pisu:)

Gość a gdybyś mu powiedziała, że
jesteś w ciąży? zainteresowałby się tym? i nie pozwałałabyś się widywać z dzieckiem. Haha, wybacz, za dużo telenowel się naoglądałam :D

Gość daj spokój.
Słuchaj dziecko Za moment przestanę sie dziwic,ze facet cie zdradzał. Nie twierdzę,ze ruszą go wyrzuty sumienia,bo go nie ruszą,on cie nie kochal nigdy skoro cały czas zdradzał i dobrze,ze tak stało sie teraz ,a nie za kilka lat po zalegalizowaniu wszystkiego. Twoja sprawa,jezeli chcesz sie mścić,bo tak naprawdę to nic nie da,bedzie z ciebie drwił w towarzystwie i poczujesz sie jeszcze gorzej.Mozesz zachować sie z klasą i udawać,ze masz to gdzieś,albo sie mścić i robić z siebie kretynkę,twój wybór.