Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Chcę kupic chłopakowi fajny zegarek a nie mogę wybrac. pomózcie

Polecane posty

ja już dostałam zegarek od mojego chłopaka 2 lata temu i mamy się dobrze:) nie wierze w to:O

Gość za 100 zl ????
to jakies 30 $ !! nie wiem jak twoj facet ale ja bym nie chcial takiego badziewia!! lepiej poczekac i uskladac troche kasy i kupic cos lepszego,taniego szwajcara!! Atlantic chodzi juz chyba po 1000 zl ,ale szwajcar!! dodam tylko ze mam kookoo na tle zegarkow:D

Gość listopadowy snieg
ale wiekszosci osobom wystarczy zwykly zegarek. Kurde za 1000 zl to ja bym sie bala w nim chodzic, ze zgubie :P ok zgadzam sie ze za 100 zl to nie jakis super ale mi by wystarczyl :) moze za gora 350 zl by mi sie udalo kupic ale cala moja rodzina by sie musiala zlozyc ze mna heheh

Gość listopadowy snieg
a nie ma co przeliczac na $ bo jak mieszkalam za granica to fakt zaden problem to nie byll kupic prezent za 100-200 $ ale czasy sie zmienily i teraz licze w PLN :) i to na dodatek mam male kwoty do dyspozycji ehhh

Gość jjjjjjj jjjjjjj
no dokladnie, meski zegarek dobrej jakosci to wydatek minimum tys zlotych. Ja sobie kupilam swatcha za 400 ale kupilam go glownie ze wzgledow estetycznych bo ma fajne zawieszki i przypomina bransoletke ;) ale zegarek dla faceta musi miec klase. Mojemu mezowi to sie marzy omega ale poki co nie mamy az tyle forsy zeby zegarki za sto tysia kupowac :P

ludzie o czym wy mówicie, jaki tysiac złotych. mój chłopak chyba by się puknął w czoło jakbym mu dała zegarek za tysiac zł, kiedy nie zarabiam

Gość listopadowy snieg
teraz to zaczynam watpic w ten zegarek jak tak mowicie

a ja nie biore do głowy, kafeteria to kafeteria;) szukam dalej zegarka który mi się spodoba i taki kupie:)

Gość piwoszkasmakoszka
ja mojemu slubnemu zdazylam juz w ciagu nastu lat kupic z 10 zegarkow bo ma fbie na tym punkcie jak ja na p[unkcie bielizny, i jakos nie zauwazylam zeby nasze drogi mialy sie rozejsc:)

Gość Katrina890
Uważam, że mozna kupic fajny, modny zegarek w miare dobrej jakości i za 100 zł. Zmieniać co jakis czas, dopasowywać do stroju, a nie kupic zegarek za 3000 i nosic pól życia, znam juz takich co kupili drogie zegarki i teraz wstydza sie w nich chodzic bo czasy sie zmienily, moda, wygladaja w tych malutkich zegarkach bardzo śmiesznie( juz ja kobieta mam wiekszy). Teraz sa modne duze, wyraziste zegarki, a nie małych rozmiarów. Co z teggo, że marki Tissot czy Certina jak niemodne. Ludzie obudźcie sie logo to nie wszystko. Liczy się styl, moda, a nie metki. Kupiłam mojemu facetowi zegarek za 100 zeta http://zegarkowamoda.pl/gino-rossi/358-zegarek-meski-gino-rossi-8754a-1a2.html Jest zachwycony, kazdemu sie podoba i nikt nie moze wyjsc z podziwu, że kosztowa ok 100 zł, wcale sie nie wytarł, tak jak inni juz z góry wkręcali, ze sie nie oplaca kupowac takiej tanizny. Polecam, jak najbardziej kupno takich własnie zegarków. Przynajmniej nosi to co jest na topie i się dzieki temu dobrze czuje. Wszystko kupujemy teraz na krótki okres wiec po co przeplacac! Taki zegarek jak ten mojego faceta oryginalny kosztował by ok 1000zł a nie 100.

Gość zenek_D
Zainwestowałem w zegarek Dunlopa przez www.techtime.pl . Oto moja opinia. Zegar przetrwa wszystko (upadek, zderzenia z drzewem, pływanie, bieganie). Pasek jest wygodny, elastyczny, w ogóle nie czuć go na ręce. Cyferblat LCD widoczny, nie trzeba przykładać do oczu. Z punktu widzenia osób aktywnych dobre wrażenie robią międzyczasy, pacer, idealne doświetlenie nocą.

Gość gość
Dla mnie oferta, którą znajdziesz tutaj www.poisonstore.com jest odpowiedzią na twoje potrzeby. W internetowym outlecie znajdziesz niemalże wszystkie marki oryginalnych zegarów takich jak dla przykładu Michael Kors czy Emporio Armani po niskich w porównaniu do sklepowych cenach . Mimo, ze jego siedziba jest w UK to zamówienia realizowane są bardzo szybko

Gość gość
zegarki dla mężczyzn można kupić w różnych stylach, pytanie czy chłopak lubi sport, interesuje się modą itp. według mnie interesująco wyglądają np. zegarki Tissot http://zegarki-magar.pl/pl/18/tissot/