Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675\\

po którym seksie przyjemność?

Polecane posty

Gość onaaaaaa675\\

niedawno rozpoczełam wspołżycie ,robiliśmy to 2 raz i jak narazie odczuwam tylko ból nic wiecej , kiedy bedzie jakas przyjemność?? :(

Gość onaaaaaa675//
czy po analnym ?

Hmmm, ekspertem nie jestem, ale zapytam: Czy podczas gry wstepnej robisz sie mokrutka i Twoja mała zaczyna tak jakby juz pulsować z podniecenia czy raczej jestes jeszcze sucha, a on sie pcha na sile?

Gość onaaaaaa675\\
jestem mokra i dobrze rozgrzana ale dopiero 2 razy to robiliśmy wiec dlatego pytam

Gość onaaaaaa675\\
hmm z czasem ? ja sie pytam nie o orgazm tylko o przyjemność kiedy on mi wkłada bo jak narazie to zadnewj przyjemnosci nie czuje

Gość marchewwka
ona cierpliwości, każdy ma inaczej, ja też pamiętam, że na początku nie miałam z tego przyjemności i bolało. Ale później było lepiej. Może na razie zrób przerwę niech się spokojnie wszystko zagoi w środku.

Gość onaaaaaa675\\
lorika- skąd ty mozesz wiedzieć czy jestem gotowa czynie ?? to nie twoja sprawa pozatym nie trzeba mieć 20latzeby współżyć wiec nie pouczaj mnie , mam 19lat dla twojej wiadomośći i kochanego chłopaka z którym jestem 3 lata a to ze pytam to mam takie prawo nic ci do tego nikt cinie kazał tu wchodzic i pisad

Gość onaaaaaa675//
np. w usta zawsze odczuwam przyjemnosc

Gość orgazmu brak tez
tez tak mialam na poczatku, kilkanascie pierwszych razow to mnie bardzo bolało trudno mu było wejsc zaciskałam miesnie pochwy;/ i podczas gry wsdtepnej bylam bardzo mokra ale jak tylko zaczal we mnie wchodzic to od razu spieta sie robilam i sucha, z czasem mi przeszlo, po ktoryms razie i juz nie boli, no chyba ze sie nie seksimy kilka tyg to wtedy po dłuzszym czasie boli. jednak orgazmu nadal nie ma; jest przyjemnosc tylko daleko mi do orgazmu, eh:(

Gość onaaaaaa675\\
NO to chyba mam taksamo;/

Gość Madzia17
Pare razy i będzie dobrze na początku też tak miałam