Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość współpraca252627

Poszukuje chętnych ludzi do współpracy, w branży MLM

Polecane posty

Gość marianna pe
kasiorek, żadna tajemnica calivita te górze nic nie robią ,tylko gotówa im wpływa, tekstami sypią, a domokrążcy z siatami latają i sprzedają a teksty - buduj grupę, to każdy widzi,że z grupy na ich konta wpływa ale może u ciebie mam szanse

Gość marianna pe
kasiorek, miałam na myśli szansę w firmie, nie osobiste spr. ..a którą firmę byś polecił, oprócz swojej oczywiście.. ..moi znajomi zajmują się różnymi produktami; kremy, kosmetyki, suplementy, ale nie ma z tego jakiejś konkretnej kasy i oczywiście pracują na etatach lub zakończyli z marketingiem z braku zysku..a powiem, że praktycznie z kim nie gadasz, to czymś się "zajmuje" i próbuje coś mi wcisnąć... dr nona, oriflem nie biorę pod uwagę, bo to nie schodzi..

Gość ludzie,ludzie...
nie dajcie sie nabierac na "ladne" slowka.To wszystko to jeden pic na wode - fotomontaz ...

Gość Poznałem tego smoka!!!!
To ten byznesmen jeszcze tu robi swoje "ynteresy"?

Gość izamar
A może ktoś jest zainteresowany poważnymi pieniędzmi i działaniem w firmie MLM - w branża wellnes, która już posiada 100 dolarowych milionerów (ta liczba wciąż wzrasta). Dodam, że firma jest na rynku Polskim już od 10 lat. I nie trzeba sprzedawać produktu, można skupić się tylko na budowaniu struktury. Pozdrawiam izamar79@gmail.com

Gość stbiznes
Witam serdecznie wszystkich. Pozwole sobie dolaczyc do tematu,byc moze informacje ktore tutaj zamieszcze beda przydatne komus,kto poszukuje realnego dodatkowego dochodu. Kilka slow o mnie,jestem przedsiebiorca z Wroclawia i prowadze znana hurtownie markowych perfum. Wiekszosc czasu poswiecam na rozwoj swojej firmy,jednak jestem osoba ,ktora lubi dywersyfikowac swoje zarobki i zawsze chetnie slucham gdy ktos ma ciekawe koncepcje biznesowe.. Nie tak dawno bo ok 3-4/mc temu jeden z moich klientow, ktory robi zakupy w mojej firmie podczas luznej przyjacielskiej rozmowy pochwalil sie, ze zaangazowany jest w nowy bardzo inowacyjny i dochodowy temat biznesowy. Zapalila sie u mnie lampka ciekawosci,ale nie wypadalo mi wypytywac odrazu o co chodzi. Przy kolejnym telefonicznym umowieniu odbioru towaru,spytalem czy znajdzie troche czasu i przedstawi mi zarys biznesu,ktorym sie zajal,na co on odpowiedzial-ok. Ciezko mnie czym zaskoczyc i do wielu tematow podchodze z awersem, ale po tym co uslyszalem od niego o biznesie nie potrafilem przejsc obok takiej szansy obojetnie i zaangazowalem sie rowniez. Teraz moge smialo powiedziec,ze byla to jedna z Najlepszych decyzji jakie podjalem w zyciu. Nie jestem w stanie opisac biznesu na lamach forum ,wiec jezeli zaciekawilem kogos z czytajacych ,zapraszam na swoja strone www.st-biznes.pl ,gdzie mozna zapisac sie na moj darmowy Newsletter,w ktorym zawarte sa dokladne informacje dotyczace biznesu. Pozdrawiam wszystkich.Rafal.

Gość Super MLM
Jest na tym forum ktokolwiek z branży MLM?

Gość izamar
Ja jestem z branży MLM - firma Vision International People Group

Gość Super MLM
No to mam pecha! Myślałem że jest ktoś z prawdziwego MLM, nie z tego natrętnego, oszukańczego Visiona. Chyba jest to jedna z najgorszych firm naszej branży, o ile nie najgorsza. Bardziej natrętnych dystrybutorów nie spotkałem nigdy. A działam w marketingu ponad 15 lat...

Gość Grzegorz Wytrzepał
Ja działam w MLM zajmujemy się rozprowadzaniem koniobijek automatycznych , super nowość , niesamowite systemy wynagrodzeń , pisać czesiekzesral@op.pl

Gość Jan Maria Trzepiekoński
Bingo !!! A ja skupuję koniobijki używane Zawsze najwyższa cena na rynku Pisz i zarabiaj !!! bij.konia.zawsze@trzepiekoński.eu

Gość muszę się zapytać
"Poszukuje chętnych ludzi do współpracy, w branży MLM" - nie ma czegoś takiego jak branża mlm. to się nazywa marketing mlm

Gość muszę się zapytać
"Ja również polecam biznes w mlm zwlaszcza mlodym ludziom ktorzy nie maja jeszcze pomyslu na zycie, na firme, zachecam dzialaczy w innych firmach MLM" - kurwa nie ma czegoś takiego jak firmy mlm

Gość KOSMETYKI FM GROUP
Firma Fm Group poszukuje aktywnych osób do współpracy. Jeśli jesteś osobą otwartą i chcesz w życiu osiągnąć coś więcej niż praca u kogoś na etacie - ZAPRASZAM ! GG 34965043

Gość amazi89
Zapraszam serdecznie do wspolpracy z firma aroma group lub MAriza : kontakt: amazi89@gmail.com lub gg 18087700

Gość Bogusława
Poszukuję do współpracy osobę, która jest ambitna, zdyscyplinowana i nie boi się wyzwań. Firma MLM nowa, od roku na rynku polskim. Produkt zdrowotny. Zapraszam do kontaktu. Kontakt: laminina1960@gmail.com

Gość gość
Pitoleni oszuści i akwizytorzy.

Gość agata7775
A ja potrzebuje ludzi którzy chcą zarobić konkretne pieniądze na produktach codziennego użytku, które i tak trzeba kupić.. zwłaszcza z Warszawy i okolic. email: wspolpraca.biznes@onet.pl

Gość gość
Witam. W ostatnim czasie zainteresowałam się projektem opartym o najnowsze trendy rynkowe , w którym mogę zadbać o zdrowie, rozwój osobisty i zarobić całkiem dobre pieniądze. Nie wiem czy Państwa też to zainteresuje, ale jeśli znajdą Państwo czas to mogę przedstawić ofertę. Znam osoby, które przeszły z FM Group do mojej organizacji i w ciągu roku uzyskały dochód 9 000. Większe i szybsze możliwości w naszej firmie! Pozdrawiam. wiolettasekowska2@gmail.com