Gość Kochajacy Maz ? Napisano Grudzień 2, 2010 powiem tak myslalem kiedys o tym nie jednokrotnie tzn o 3 osobie w naszym lozku mam na mysli kobiete ale byla to skryta fantazja do czasu kiedy zona sama zapytala na ile jestem tolerancyjny czy zgodzilbym sie aby ona przespala sie z mezczyzna Pytam a zkim ? czy ma kogos? Chciala to tak zrobic ze tylko po fakcie by mi powiedziala i nigdy bym sie nie dowiedzial kto to byl rownie dobrze mogla juz to zrobic cholera wie . Zaczelem popduszczac ze moze i tak ale chcialbym to zobaczyc moze sie dolaczyc ale stanowczo NIE a kombinowalem na 100 sposobow . No i uplynelo troche czasu proponuje jej seks z 3 osoba obojetne dla mnie czy z kobieta czy z facetem bi ale wolalbym z kobieta W ZADNYM WYPADKU I CALY WYKLAD ktory konczyl sie cichymi dniami Wiec podjalem decyzje ze sam to zrealizuje seks z dwoma kobietami Przeciesz nie musi sie dowiedziec ale drugiej strony jest to moja zona z ktora chce wszystko razem realizowac ale tu chyba jest bariera nie do przeskoczenia Miliony ludzi miliony fantazji Decyzja podjeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach