Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kochajacy Maz ?

KOCHAJACY MAZ ???

Polecane posty

Gość Kochajacy Maz ?

powiem tak myslalem kiedys o tym nie jednokrotnie tzn o 3 osobie w naszym lozku mam na mysli kobiete ale byla to skryta fantazja do czasu kiedy zona sama zapytala na ile jestem tolerancyjny czy zgodzilbym sie aby ona przespala sie z mezczyzna Pytam a zkim ? czy ma kogos? Chciala to tak zrobic ze tylko po fakcie by mi powiedziala i nigdy bym sie nie dowiedzial kto to byl rownie dobrze mogla juz to zrobic cholera wie . Zaczelem popduszczac ze moze i tak ale chcialbym to zobaczyc moze sie dolaczyc ale stanowczo NIE a kombinowalem na 100 sposobow . No i uplynelo troche czasu proponuje jej seks z 3 osoba obojetne dla mnie czy z kobieta czy z facetem bi ale wolalbym z kobieta W ZADNYM WYPADKU I CALY WYKLAD ktory konczyl sie cichymi dniami Wiec podjalem decyzje ze sam to zrealizuje seks z dwoma kobietami Przeciesz nie musi sie dowiedziec ale drugiej strony jest to moja zona z ktora chce wszystko razem realizowac ale tu chyba jest bariera nie do przeskoczenia Miliony ludzi miliony fantazji Decyzja podjeta

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować