Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem Bi

kto mnie utuli do snu?

Polecane posty

Uwielbiam, jak mnie gryziesz delikatnie. Doprowadzasz mnie tym do szaleństwa 😘

Gość a co ci szkodzi
wchodze do pokoju z browarem w dloni, drapiac sie po jajach ziewam i przeciagam sie leniwie... a wy kurrrwa znowu :o :D

Tak, Bi. Ale nie bój się, możesz robić to znacznie mocniej. Ten lekki ból, jaki zadają mi Twoje zęby, rozchodzi się jak mikroskopijne elektryczne wyładowania i targnięcia po sieci moich nerwów...

Bi, było nieziemsko, nie pamiętam, kiedy przeżyłem coś równie pięknego 😍 😘

Schodzę z Ciebie i siadam obok Mój język przesuwa się po po Twoim brzuchu, schodzi poniżej pępka, pasa..... Do ust biorę samą główkę...... Mój język zahacza o wędzidełko... 👄 Głowa delikatnie, a czasami gwałtownie porusza się z góry na dół.........

Już już jestem, cały czas jestem :D To nasz pierwszy raz, stąd i drobna asynchronizacja :D

😘 Bi, nasze spotkania na Kafe nie będą już nigdy takie same, jak wcześniej :D I jak my jutro spojrzymy innym w oczy :D :D

Co do mnie - to będę patrzył wyzywająco, bezczelnie szukając bezpośredniego kontaktu wzrokowego :D

Gość a komu ty masz patrzec
w oczy Durniu? tak bedziesz patrzyl,jak czules jej usta na swojej palce:D:D "spotkania z toba juz nigdy nie beda takie same" ? ozesz w morde!! dawno sie tak nie usmialem:D:D:D znalazl sie poeta gawedziarz:D:D oj obrodzilo prawikami:D a wiesz durniu ze niedlugo jej maz sie obudzi i ona mu zrobi loda na zywca a ty mozesz polizac tylko ekran??? buahaheheheheheh!!