Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem Bi

kto mnie utuli do snu?

Polecane posty

Gość Komciooo
Bi sa zazwyczaj grube , wiec nie:)

Gość 00:15
ja też nie

ło matko no to usnę sama a poza tym to się nie pytałam kto mnie nie utuli a gruba taaaaaak bardzo gruba jak tak dalej pójdzie to się w 36 nie zmieszczę :p

Gość Komciooo
Fakt faktem Bi smierdzi

Kultura mam na drugie a no chyba tak ale jeszcze poklikam F5 jak mnie nikt nie utuli to zawsze może coś nowego w sobie odkryję o czym nie wiem :)

Gość Komciooo
Kultura nie twoja liga. ' Bi to okregowka , ligi mistrzow tu nie znajdziesz:D

Gość AGAIN?!?!?!?!??!?!
Hehe no ja sie tez niedługo w 36 nie zmieszcze.. Ani w 38 ;) Do utulania dobry pies.

kurcze pies też mnie nie chce przytulić :) chyba dlatego, że taka gruba jestem :p a i śmierdząca

no i chyba po moim "zajefajnym" topiku o utulaniu mnie do snu :p :) pozostała poduszka :)

Ach śpij, kochanie 🌻 Jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz. Czego pragniesz, daj mi znać. Ja Ci wszystko mogę dać. Więc dlaczego nie chcesz spać? Ach śpij, bo właśnie Księżyc ziewa i za chwilę zaśnie. A gdy rano przyjdzie świt, Księżycowi będzie wstyd, Że on zasnął, a nie Ty. :)

Gość Komciooo
Kultura , ja nie zartuje sobie. Znam cie w realu i wiem jak dzialas na dziewczyny. Moje kolezanki smieja sie ze dla Ciebie moglyby zaciazyc byleby spedzic te kilka godzin w lozku... Hehe Dupzinger...tak mowia na miescie. Nie wiem jak to robisz.

No, a Ty myślisz, ze ja żartuję? No widzę, że moja sława szybko się roznosi. Do tego po prostu trzeba mieć talent :D A skoro mnie znasz w realu to co powiesz o mojej posturze? Niezła, co?

Gość Komciooo
Nie jestem gejem, tylko ci zazdroszcze... Gdybym mial choc w 1/20 takie powodzenie jak ty to palce by mnie bolaly od sms-ow. Powiedz nie meczy cie to ze kazda patrzy na ciebie jak na super ciacho, ze odwraacaja sie za toba na ulicy, obgaduja.. Jak to jest byc NAJWIEKSZYm duptzingerem

Zaje­biście po prostu Już w czasach szkolnych dziewczyny zawsze mnie zapraszały do ich szatni, bo liczyły na jakieś atrakcje Nie musisz być wcale gejem, mówiąc że Ci się podobam :D