Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem Bi

kto mnie utuli do snu?

Polecane posty

Spij zatem i wtul się w ocean pościeli. I niechaj przyśni ci się sen, który życie twoje zmieni.

No nie tylko ;) I pupa, to, co najlepsze ;) Powiem Wam, dziewczyny, że też w jakichś najskrytszych i najdzikszych fantazjach wyobrażam sobie, jakby to było być czasem laską bi :)

maria izabela de la krata ja cały czas po stópce Cię smyram, może nieco zdrętwiała, że nie czujesz..... :P a może należałoby zmienić pozycję ;)

Mmmm, Bi, dotyk Twojego ciała doprowadza mnie do szaleństwa i rozgrzewa do białości 😘

Durden chyba wielu facetów o tym marzy skrycie... Moja fantazja najskrytsza to mniej więcej jak jest teraz, no może nie myślałam o kobiecie do tego (bez obrazy Bi jesteś słodziutka, chyba Cie umieszczę w fantazji)...

Marioooo :P To ja sobie tylko pomacam twoją pupę a jak mi sie znudzi to se położę na nią głowę i zasnę, ok ? :D

Mario, no wiesz, z tej strony Cię nie znałem 🌻 Bi, ale... myślałem, że już mam ciepłe? Za suche?

Durden są idealne po prostu dreszcze mnie przeszły jak Twoja dłoń się przesuwała. :)

Durden no z tej nie ale jak sie przekręcimy jakos w tym łózku to może i od tej tez poznasz... Bi uwielbiam w uszko mrrrrrau!

Nie dominy raczej nie, raczej odwrotnie całkiem. Jak mi kinky usnie to przygarnę chłopaka, bo na razie jak mnie Bi w uszko gryzie to sie nie moge skoncentrowć na wszystkim naraz.

maria izabela de la krata teraz całuję szyjkę i ramiona. Ręką gładzę Cię po pleckach wzdłuż kręgosłupa.