Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana powoliii

Mam nadzieję że jestem w ciąży ale to chyba raczej nie możliwe ?

Polecane posty

Gość załamana powoliii

Witajcie Podejrzewam ze nie mam owulacji :( bo w tym cyklu wgl nie zauważyłam śluzu płodnego może troszeczkę raz dziennie.. :( Nie wiem co robić? Kochaliśmy się wtedy kiedy mieliśmy ochotę czyli 4 razy w tyg bo tylko 4 razy w tygodniu się widzimy. I do tego dochodzi długość cykli ;/ oto one: 28 28 33 23 32 34 a dzisiaj dzień 37 cyklu i okresu brak :( mam nadzieję że to ciąża. Ale przecież to jest raczej nie możliwe jak miałam brak śluzu płodnego :( Testu ciążowego niestety nie mam szans zrobić ponieważ mieszkam na wsi a do miasta nie wiem kiedy pojadę. Najwcześniej po niedzieli któregoś dnia.

to, że nie masz typowo płodnego tj rozciagliwego, przezroczystego śluzu o niczym nie świadczy.. owulacja mogla byc

Gość Możliwa jest ciąża
Skoro nie masz możliwości zrobienia testu w tym tyg to niestety ale musisz uzbroic sie w cierpliwość. Co do braku odpowiedniego śluzu..nie powinnas sie tym martwić ponieważ normalnie miesiączkujesz. A skoro miałaś okres to wcześniej miałas owulację. Ciekawe tylko czy udało wam się "zaskoczyc" w odpowiednim dniu cyklu.

Gość załamana powoliii
zauważyłam tylko taki białawy ale tomogła być nadżerka bo byłam tydzień temu i gin i stwierdziła że mam malutką nadżerkę.

kochana głowa do góry to że nie miałaś sluzu to nie znaczy że nie jesteś w ciąży poczekaj tak jak mówisz i jak będziesz już miała to zrób ten test będąc w ciąży możesz mieć też bóle jak byś miała dostać okres tylko wtedy go nie będzie

Gość załamana powoliii
no własnie tego się nie dowiem.. Dopiero w następnym tyg. no albo lada godzina... dzień... jak przyjdzie @ czyli mówisz że moje cykle są prawidłowe ? gin to samo mi powiedziała. ale ja nadal panikuję :(

Gość Możliwa jest ciąża
Przy nadżerce możesz mieć plamienia ale krwia..a nie białym śluzem.

Gość załamana powoliii
O właśnie zapomiałam dodać że mnie czasami pobolewa brzuch... tak właśnie jak miała bym dostać okres. A 3-5 dni temu miałam takie plamienie jasno brązowe ale było tego nie wiele myślałam że okres idzie...

Gość załamana powoliii
dziękuję za pocieszenie :* jesteście kochane :) ale ja niestety myślę że to raczej nie ona... :( a Jeśli faktycznie się okaże że to nie ona to jakie tabletki poprawią śluz ? czytałam że OPAROL czy jakos tak ?

Gość załamana powoliii
to był 3 cykl

no to sie wypowiem dla pocieszenia :) ja podczas starań miałam cykle 34-56 dniowe :P staraliśmy się o dziecko 1,5 roku,udało się dzięki metodzie termincznej. współżyliśmy raz w cyklu i to w dniu w którym zaobserwowałam spadek lub skok temperatury,ponieważ za pierwszym razem się udało jak współżyliśmy w dniu spadku temp. o 2 kreski,ale poroniłam.Zdecydowaliśmy nie czekać i odrazu po zabiegu jak tylko czułam,że mam owulację i do tego temperatura podskoczyła o 3 kreski postaraliśmy się i dzisiaj mamy 13 miesięcznego synka :) Podczas tego całego okresu starań zaobserwowałam śluz płodny 2 razy i to tylko 2 razy dziennie się pojawił- trochę,miałam monitoring cyklu przez 3 cykle,śluzu rozciągliwego brak,podczas owulacji miałam "sucho" ;) miałam trochę wodniste upławy i takie mętne na 3 dni przed owulacją przez 1 dobę i przez 2 dni odrazu po owulacji,więc jak widać nie zawsze śluz musi być rozciągliwy ;) monitoring miałam podczas cyklu 56 dniowego,36dniowego i 3 już nie pamiętam,owulacje były więc nawet lekarz nic nie robił z tą długością,nie chciał rozkopywać mi hormonów...

Gość Sylwiiaa
staraliśmy się z mężem o dziecko byłam pewna że w tym cyklu się nie uda bo nie miałam w ogóle śluzu płodnego , dałabym sobie rękę uciąć że nie jestem w ciąży.. i tu niespodzianka :) Wiec nie martw się , jeszcze wszystko się może zdarzyć :)

kochana koleżance też spóźniał się okres, a zamiast niego miała jasno brązowe plamienie i bolał ją brzuch jakby miała dostać okres właśnie i co się okazało? Dzidziuś:) Trzymam kciuki 🌼

Gość załamana powoliii
saleminkaa8 gratuluję synka :) Ja też niestety poroniłam było to w tamtym roku w październiku tamtym razem była to wpadka a tym razem jest to już przemyślana decyzja... Tobie się udało zajść w ciążę przy takich cyklach to i na pewno mi się uda :) najntinnajntitu Ale narobiłaś mi nadziej :) stokrotka198514 Ty też sie starasz ? Możemy się wspierać :) zawsze będzie nam raźniej :) Chciałam sie dołączyć do innych topików ale tam już dziewczyny można powiedzieć że się "znają"

Gość załamana powoliii
I dziękuje wam wszystkim za pocieszenie i za wsparcie :* Też wam życzę wszystkiego dobrego kochane

dokładnie tam dziewczyny już się znają więc trudno jest tam się wbić więc tu zostańmy co dziennie pewnie będzie więcej kobitek a ja mam już dwójeczkę a mąż bardzo chce trzeciego dzidziusia a ja cały czas coś nie potrafię się zdecydować ale przy wspieraniach to pewnie od razu się zdecyduje a mąż to na rekach wtedy mnie będzie nosił

Gość grudniówkaaaa
załamana powoliii ile sie juz starasz????

Gość mngbfvc
mi to pachnie ciążą. Gratuluję :)

Gość grudniówkaaaa
sluz tu niema nic do rzeczy czemu nie zrobisz testu??????

Gość załamana powoliii
stokrotka198514 Zrób mężowi niespodziankę i się zgódź :) Jestem z okolic Lublina Mieszkam sobie w malej wsi która jest strasznym zadupiem się tak za przeproszeniem wypowiem... bo nawet nie mam jak dostać się do apteki po test ;/ tragedia... A Ty skąd jesteś ? grudniówkaaaa napisałam że to był 3 cykl I również pisałam dlaczego nie zrobię testu Może dziś chłopak przyjedzie i pojedziemy do miasteczka do apteki po test i zrobię Ale to też nic pewnego bo jak na złość samochód mu nie chce palić. Wszystkie tu mówicie że to ciąża i mam nadzieję że tak jest a jak się okaże inaczej to chyba się załamie :(

Gość załamana powoliii
Co chwila zaglądam.... czy przypadkiem nie mam okresu Muszę zrobić ten test jak najszybciej bo inaczej oszaleje

test możesz kupić przez interent i na drugi dzień juz będzie u Ciebie takze jak nie bedziesz miała @ do pn to sobie kup...nie ma co się załamywać,zawsze moze stosowac takie środki jak sex raz w miesiacu:) i w tym jest paranoja, ze człowiek normalnie sie bzykajacy nie zachodzi a taki co raz to sie uda. ja juz sobie olałam i strwierdziłam, że zaciązenie przeze mnie jest raczej niemozliwe, nawet sie z tym pogodziłam. nie zabezpieczam sie juz od prawie roku i nic, apropo tego sluzu to też raz go mam a raz nie mam za to okresy mam jak w zegarku. i weź tu bądx mądry.

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjj cos
mi się zdaje że to ciąża :) masz jakieś objawy ? a z testem nie czekaj w kocu kosztuje jakieś 13 zł i będziesz miała pewność

Gość załamana powoliii
NO brzuch mnie trochę pobolewa jak na @ i piersi mnie bolą. Z testem nie będę czekać jak będę miała możliwość wcześniej go kupić