Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana powoliii

Mam nadzieję że jestem w ciąży ale to chyba raczej nie możliwe ?

Polecane posty

Gość te krwawienie
kilka dni temu to moze byla implantacja:):) tk ok tydzien po stosunku gdy kobiet zachodzi w ciaze moze wystapic krwawienie- ja takmialam- myslalam, ze okres wczesnej dostalam- a t krew na papierze( nie leciala na wkladke- tylko przy wycierniu)- i okazalo sie, ze poz zrobieniu testu- na 3 dni po spodziewanym terminie okresu- wyszly mi dwie, grube krechy- dodam, ze 4 lata wczesniej poronilam i myslalam, ze juz dzieci nie bede miala- bo 3 lata nie zabezpieczalismy sie z mezem- teraz cora ma 1,5 roku:):)

Gość te krwawienie
przepraszam za literowki- mala spi i ja staram sie OSTROZNIE wciskac klawiature......:)

Gość te krwawienie
i przypominam sobie- ze bolalo mnie wszystko jak na okres- brzuch, piersi, wydawalo mi sie, ze juz mi sie zaczyna- takie wrazenie, ze leci.....a nic nie bylo- moze bedzie dzidzia- zycze Ci tego, jesli tak czekasz:)- a w owulacje nie mialam sluzu w ogole.myslalam, ze nie mam owulacji..

Gość załamana powoliii
mam nadzieję że i u mnie będzie tak jak u ciebie :) i gratuluję córeczki :) Nie no jak tak dalej pójdzie to ja nie wiem.... co chwila latam do wc sprawdzać czy mam okres jak poczuję "mokro" Dziś niestety testu nie kupię bo chłopak do mnie nie przyjedzie bo oczywiście samochód mu nie chce zapalić i dopiero jutro kolega go przywiezie i niestety również testu nie kupię ;/ aj oszaleje

Gość prezencikna gwiazdke
dziewczyny prosze mozecie mi odpowiedziec bo niewiem juz gdzie pytac tylko na jedno pytanie nie be wam wiecej truc czt temp w ciąży moze byc 36,6 nigdy sobie nie mierzyłam a dzisiaj tak jakos mnie pokusiło rano 36,6 a teraz 37,11PROSZE

Gość załamana powoliii
z tego co mi wiadomo to temperaturę powinno się mierzyć jakiś czas. i dopiero wtedy można coś stwierdzić. A nie tak raz na jakiś czas. Może się mylę jeśli tak to mnie poprawcie :)

Gość załamana powoliii
up :)

witam cię autorko ja jestem z bielsko-biała a jeśli chodzi o ciebie to na bank jest tam fasolka nie stresuj się więc i kup test jak będziesz mieć możliwość a na razie odetchnij bo zwariujesz kochana

Ja w poprzednim cyklu byłam pewna, że nie mam owu: brak objawów w postaci śluzu, nie było skoku temperatury (mierzę), żadnego ściskania w podbrzuszu. I co? Hehehe, ginekolog stwierdził, że na pewno była, bo wyszło na kontrolnym USG.

Gość mam nadzieję że
to ciaża :)

Gość czekam na ciebie
8 listopada miałam okres cykle mam 30 dniowe stosunek odbył się 19 ,22,25 wiec z moich obliczen płodne chyba ze cos pomyliłam, mam jeszcze 4 dni do okresu ale boli mnie brzuch tak jak na okres ale co mnie zastanawia .zawsze prze okresem miałam ból piersi a tera go nie ma czy może sie udało

Gość czy mogę być w ciąży
hallo jest tam kto?

Gość załamana powoliii
stokrotka198514 Już staram się nie stresować ani o tym nie myśleć. Jak zrobię test to dam znać. a u ciebie jak tam ? myślałaś nad niespodzianką dla męża ? :)

Gość stokrotka1985154
witam cię autorko a jak masz na imię ja nazywam się Bożena jeszcze nie myślałam nad tą niespodzianką ale od poniedziałku zaczynam myśleć intensywnie chociaż tak naprawdę to myślę cały czas bo mój mąż cały czas mówi tylko o dzidziusiu.czekam na dobre wieści od ciebie że będziesz mamusią trzymam mocno kciuki a co ja tam plote jestem pewna że jesteś w ciąży.Pozdrowionka ale zimno na polu aż nie chce się wychodzić.

Ja nigdy nie mam płodnego śluzu a w ciążę zaszłam przy pierwszym podejściu, Kochałam się z mężem tylko 3 razy w dni płodne. Teraz jestem w 13 tygodniu ciąży.

Gość załamana powoliii
Ja nazywam się Ewa Miło mi :) Oczywiście dam ci znać jak będę wiedziała. dziś jadę do miasta to podskoczę do apteki i jutro dam ci znać i mam nadzieję że nie będziesz musiała mnie pocieszać :( Mówiłaś że masz już dwoje dzieci. W jakim są wieku ? kreska100 Gratuluję i życzę wszystkiego dobrego :)

Gość załamana powoliii
Zrobiłam test :) I wyszły dwie grube krechy :) Ale jestem szczęśliwa a zarazem tak jakby przybita bo znowu wróciło do mnie wszystko co działo się w tamtym roku w październiku Moja ciąża obumarła w 8/9 tyg :( Wylądowałam w szpitalu musiałam dostać tabletkę na poronienie potem łyżeczkowanie... tragedia ! :( nie chcę przechodzić raz jeszcze tego samego :( strasznie się boję. A wczoraj glupia drogę odśnieżałam... :( co prawda nie wiele ale jakiś wysiłek był. :(

Gość aga_pelaga
spokojnie!!! przede wszystkim gratuluje! nie mozesz podchodzic negatywnie i z obawami... mysle, ze wiekszosc kobiet przezyla swiadomie lub nieswiadomie chociaz jedno poronienie w zyciu.. ja rowniez jesem jedna z nich, to bylo w grudniu 2009 roku, teraz jestem w 20 tygodniu ciazy i wszystko jest od samego poczatku ok. Wiem, ze ciezko jest sie nie denerwowac, sama bylam na poczatku klebkiem nerwow, ale powiem Ci, ze stres zle dziala na plod, takze teraz tylko kwas foliowy, spacer na relaks, jakas ksiazka, nic nie czytaj na necie i zobaczysz, ze bedzie dobrze! Do gina, jak sie nic nie dzieje, idz nie wczesniej jak w 8 tygodniu.... ja polecialm juz w 6 i nic nie bylo widac poza pecherzykiem... chyba nie musze ci mowic jak mnie to zestresowalo... potem czekalam 2 tygodnie jak na szpilkach. Powodzenia i dbaj o siebie!

Gość ewelinka83
Gratulacje :D

Witam cię Ewa właśnie przeczytałam gratuluje wiedziałam że będziesz super bardzo mnie to cieszy teraz ważne żebyś dbała o siebie będzie dobrze fajnie będę ciocią internetową super

Witam cię Ewa właśnie przeczytałam gratuluje wiedziałam że będziesz super bardzo mnie to cieszy teraz ważne żebyś dbała o siebie będzie dobrze fajnie będę ciocią internetową super

Gość załamana powoliii
witaj oczywiście że biorę kwas foliowy. ALe teraz mam kolejny problem ! :( robi mi się opryszczka!!! strasznie się martwię że to zagraża mojemu dziecku ?

Gość stokritka198514
witaj na ten temat nie mogę się wypowiedzić musisz zapytać lekarza bo ja nie mam zielonego pojęcia

Gratuluję maluszka w brzuszku, niech rośnie zdrowo. Jeśli odśnieżałaś drogę, to nie zrobiłaś w ten sposób żadnej krzywdy swojemu dziecku. Jak wiesz często się zdarza, że kobiety ronią w 1-3 miesiącu, ale tonie jest wynik czynników zewnętrznych, lecz wad (m.in genetycznych), jak powstały u dziecka i nie pozwoliły dalej się rozwijać. Dbaj o siebie, ale nie daj się zwariować, żyj aktywnie(oczywiście pod warunkiem, że nie będzie wyraźnych przeciwwskazań), to jest szansa, ze i poród będzie nieco lżejszy. Ściskam i cieszę się razem z Tobą. PS. Trafiłam na ten temat przypadkiem, sama jestem mamą 3-latki, nie planuję póki co więcej dzieci, ale mamom, które chcą mieć więcej dzieci lub starają się o nie życzę jak najlepiej i wspieram je duchowo.