Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234asdf

Moja relacja

Polecane posty

Gość 1234asdf

Kilka miesięcy temu pisałem Wam o moim udziału w teledysku z Katy Perry i obiecałem Wam, że podzielę się moimi relacjami z planu. Zaczynając o tego kiedy przyjechałem z ekipą rano do Budapesztu około 5:00 polskiego czasu nie wiedziałem czego mam się spodziewać. Ale wszystko się wyjaśniło kiedy dotarliśmy na miejsce i czekała już na nas Katy Perry. Świetnie się bawiłem , świetna atmosfera, ludzie i oczywiście naj, naj Katy Perry, z którą mogłem osobiście rozmawiać o wszystkim jest szalenie zabawna i miła i fantastycznie nam się rozmawiało nie tylko na tematy teledysku. Nie tak jak inne piosenkarki, które osiągnęły sukces i są wyłącznie zapatrzone tylko w siebie i nie widza nic innego jak czubek własnego nosa, Katy temu zaprzecza możecie mi wierzyć na słowo nie pisał bym tego jakby było inaczej. Jestem szczęśliwy, że mogłem ją poznać i było mi cholernie smutno kiedy musiałem się z nią pożegnać, wiem jedno że tak szybko i niej nie zapomnę :) Pozdro dla Wszystkich. jeżeli ktoś nie widział teledysku to odsyłam poniżej, mnie można zobaczyć na 1:23, 1:36, 2:13 http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw

Gość siuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:)

Gość mngbfvc
chyba cie pogrzało....kogo to obchodzi