Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polna

jakie macie hobby, co lubicie robić jak nie zajmujecie sie dziećmi??

Polecane posty

Gość matka polna

Jak w temacie :)

Gość diabelskie ziele
dłubać w nosie :O

Uwielbiam czytac, ogladac dobre filmy, podróżowac, zwiedzac, spacerowac, pływac (rowniez kajakiem), tanczyc!, fotografowac, jezdzic rowerem, posiedziec z fajnymi ludzmi przy lampce wina i spaaaaac ;-) Przy 3 dzieci z wymienionych rzeczy najlatwiej wychodzi mi czytanie, najgorzej ... spanie :-P Reszta w miare... ;-)

Gość lubie spać
i siedzieć na kafe, dopierdalać każdemu :D To moje nowe hoby które odkryłam jakiś czas temu. jagoda369 bye bye

Ja lubie jezdzic na nartach (zima) jezdze codziennie po min 2h. W lecie jezdze na rowerze. -czytam ksiazki podroznicze B. Pawlikowskiej i W. Cejrowskiego. -siedziec na necie -spac

Gość jak tylk mam czas
to sszyje na maszynie. Głównie firany, sama wymyślam i troche podgladam a potem szyję. Ostatnio wzięłam się za tzw wachlarze. Uwielbiam szyć:) ale przy mijej dwojce dzieci nie mam na to ostatnio zbyt dużo czasu.

Gość jk jajajaksllama
jak nie zjamuje sie dzieckiem i nie praucje to ide spac. W drodze do i z pracy czytam ksiazki. Przed urodzeniem chodzilam tez na base, teraz n ie mam na to czasu. Chodze wie cna dlugie spacery z dzieckiem. Teraz moim hobby jest dizeko: sledzenie jego rozwoju, czytanie ksiazeczek, pokazywanie mu swiata. Jak wracam styran po pracy do domu to corka, poltoraroczna dodaje mi skrzydel i najlepiej relaksuje!