Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana matka

Upokorzenie dziecka!!!!!!

Polecane posty

Gość zdenerwowana matka

Wczoraj kolega mojej córki powiedział do mojego dziecka spier. śmieciu, a dzisiaj jego matka przyszła do szkoły i uderzyła moje dziecko w twarz Moja 17letnia córka przyszła do domu zapłakana i powiedziała że została pobita przez matka swojego kolegi z klasy, tak ją zdenerwowała że uciekła z trzech ostatnich lekcji. Dzwoniłam do tej kobiety i powiedziałam jej by trzymała łapy przy sobie a ona mi na to by jej córka nie ubliżała jej synowi i nie wyzywała jego i jego rodziny bo następnym razem nie skończy się tylko na policzku dla tej małej suki. Czy powinnam isc z tym do dyrekcji, wychowawczyni a także na policje?

Gość papluszkowa
fajna prowokacja

Gość drabina-bez-szczebli
nad czym ty się jeszcze zastanawiasz kobieto...

Gość A co powiedziała twoja córka?
Może rzeczywiście wyzywała tamta rodzine jak twierdzi tamta matka...

Gość zdenerwowana matka
moja córka powiedziała do tamtej matki: Ty k.... . ale to przecież nic złego

Gość internetowa milosc
a ja sie zastanawiam dlaczego matka 17 letniego dziecka - kobieta zapewne po 40-stce szuka rady na kafe ? smierdzi prowokacja z daleka

Gość ta jasne już wierze
a swoją drogą źle wychowałaś córkę jakby moją baba uderzyła to moja by jej oddała:D

Gość zdenerwowana matka
I chyba tak zrobie, ta kobieta uderzyła dziecko tylko dlatego że jej synek nie umie sobie radzic z rówieśnikami, powiedziałam jej że ma upośledzonego syna i sama jest chora. A ona że następnym razem moja córka jeszcze bardziej oberwie od niej.

Gość dobre to jest
A niby dlaczego twoja córka miała przezywać tego chłopca jesli twoja córka przezywała go pierwsz atonie masz co się pultac

Moja córka nie powiedziała do nikogo słowa na k. prosze się pode mnie nie podszywac. Po prostu dokuczała tamtemu chłopakowi, ale to są jej sprawy a on powiedział do mojego dziecka ty śmieciu i zwyzywał ją jeszcze dzisiaj przyszła matka tego chłopaka i uderzyła moje dziecko tak że ta uciekła ze szkoły. Nikt nie ma moje dziecka prawa tak traktowac.

Gość majeccczkaa
skoro syn ma trudnosci jakies na tle psychicznym to twoja corka nie powinna go wyzywac i jego rodziny. zachowala sie jak rozpieszczona smarkula! to dostala za swoje

Gość majeccczkaa
a ona ma prawo obrazac i ponizac jakiegos chlopca???????

Gość mala izkaaaa
A czy ludzie niepotraficie spraw miedzy soba zalatwiac od razu trzeba na skarge do dyrektorki. O kurwa gorzej niz dzieci w przedszkolu wstyd i smiech.

Gość Mi sie wydaje że twoja córka
nie jest bez winy. A z ciebie też niezła mamusia skoro uważasz że powiedzenie ty k... to nic złego:P A może to córka zaczęła a ty robisz z niej teraz niewiniątko?:P

Gość majeccczkaa
naucz coreczke ze ona ma prawo ponizac ale jej nikt nie ma prawa...

Gość mala izkaaaa
A ty to niby madra jestes jak wyzwalas jej syna od uposledzonych?

Gość majeccczkaa
to jej powinnas zrobic ochrzan zeby sie otrzasnela! obrazala chlopaka a on nie umial sobie z tym poradzic to jego mama sobie dala z nia rade! teraz sie nie odwazy go rownac z blotem!

Gość Mi sie wydaje że twoja córka
" Po prostu dokuczała" hmmm bez komentarza .Jak by mu nie dokuczała to nie byłoby sprawy.Mogła nie zaczynać.

Gość jddjksdksdsd
a ten chlopak ma tez 17 lat czy 7? :D

Gość majeccczkaa
autorka wspomniala ze chlopak ma trudnosci z nawiazywaniem kontaktow z rowiesnikami, byc moze jest chory.. wszyscy sie z niego nabijaja bezprawnie.

Gość ja bym inaczej zrobila
Szkoda ze ten chlopak sam nie dal twojej coruni w pysk, ja bym tak zrobila na jego miejscu(nawet jakbym byla chlopakiem). Potem dziwota ze dziewczyna dostanie od chlopaka w twarz a nalezy jej sie.

Gość ja bym inaczej zrobila
a jakby dziewczyne rodzice bronili przed kolega ktory ja poniza wtedy inaczej byscie pisaly. Z jakiej racji ta stara suka ma isc na policje?

Gość jddjksdksdsd
ale chwila, nie wiemy przeciez czy pomiedzy dziecmi byla zmykla sprzeczka czy moze dziewczyna rzeczywiscie upokorzyla tego chlopaka...

Gość majeccczkaa
a dyrekcja i policja nic nie zrobi! wiem bo mialam podobra sytuacje gdy bylam mlodsza. ja i moja kolezanka klocilysmy sie z dwoma innymi dziewczynami nieraz bardzo wyzywalysmy i bilysmy troche;) takie szczeniackie nastoletnie odchyly. i raz matka jednej z nich uderzyla moja kolezanke w twarz. i jej matka poszla na policje itp. do sadu i w ogole ale sprawa zostala umorzona bo to byla obustronna klotnia. gdybym ja byla matka i gdyby moja corka kogos obrazala i za to dostala to po pierwsze ode mnie by dostala opierdol a po drugie tamta matka zeby sobie nie myslala ze moze cudze dzieci bic. i tyle.

Gość dccx
ja sie najbardziej dziwie ze tak wychowalas swoja córke że jaka sobca baba najebała ja po gebie a tamta uciekla z płaczem??!! to jest chore, ja na rtwoim miejscu jeszcze iojec=bałabym córke dlaczego za kudły tego jebanego babola nie wytarmosiła, a nie uciekac z miejsca zbrodni :-) W tyych czasach nie ma miejsca na podkulenie ogona i chodu do domu, o nie, dziewczyna powinnia tez tak tej starej babie najebac po mordzie i była by zgoda, taka prawda :-)

Gość żaża
moim zdaniem powinnaś incydent zgłosć u dyrekcji, aby w szkole dowiedzieli sie że jest problem z mobbingiem wśród młodzieży - żeby nie było takich sytuacji , że młody człowiek zaszczuty przez rówieśników popełnia samobójstwo, a [potem afera na całą Polskę , bo nikt mu pomocy nie udzielił. Córeczce w domu powinnas porządny łomot spuścić, aby raz na zawsze przyjęła do wiadomości , że słabszych się nie gnoi, że otacza sie ich opieką!!