Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiK_:o)

Czy grudzień 2010 bedzie owocny?

Polecane posty

Witam wszystkie starajace sie o malenstwo kobietki. Jesli macie ochote dolaczyc do mnie i razem wspierac sie w oczekiwaniu na te 2 upragnione kreski na tescie ciazowym to serdecznie zapraszam!!Czy na te swieta dostaniemy najlepszy prezent pod choinke ? Czyli te dwie wymarzone 2 kreseczki na tescie ciazowym!!??ZAPRASZAM

To moze zaczne od siebie! Ja z moim mezulkiem o dzidziusia staramy sie prawie 2 lata! Jedna ciaze mam za soba z tym ze niestety bez sukcesu.Ciaza obumarla w 12tc. Od lipca tego roku zaczelismy kolejne staranka. W pazdzierniku robilismy wszystkie badania od A do Z i wyniki byly bardzo dobre a dzidzi nadal brak! Teraz juz 2 cykl jestem na CLO i mam nadzieje ze wlasnie grudzien bedzie owocny! Ze dostane najlepszy prezent pod choinke wlasnie w te swieta! Opiszcie od jak dawna wy sie staracie i czy robiliscie jakies badania :)

no ja juz ponad 2 lata sie staram ale mam nadzieje ze przyszly rok i przyszle boze narodzieni bedziemy obchodzic juz z malenstwem

Napisałam juz kochaniutka :) Ja z mezulkiem staramy sie o 2 dziecko od lipca tego roku :) A Ty ??

TheOleska Byliscie u lekarza albo w klinice nieplodnosci?? Robiliscie badania jakie wyniki??

U mnie @ ma byc dopiero ok 16.12 ale mam nadzieje ze wkoncu jej nie zobacze ze jednak sie uda :)

tak obecnie maz leczy bardzo slabe nasienie sa szanse albo slabe idziemy w lutym do konroli tazke ale inseminacja albo in vitro jak sie nic nie poprawi

i tak jeszcze nadzieja mnie trzymie ale od roku podchodze inaczej do tego pogodzilam sie juz ta mysla powoli sie zaczynam oswajac gdzie tam głeboko na dnie mam nadzieje ze przyszly rok w koncu bedzie owocny poza tym latka tez leca na przyszly rok juz bede miala 29

To przykro mi :( U mnie w sumie wyniki dobre i u mnie i u meza:) Ale nie ma co sie zalamywac ;) My jesli nie ''zaskoczymy'' do czerwca to tez bedziemy decydowac sie na in vitro

Ja z pierwsza ciaza jak dalam sobie spokuj to odalo sie fakt faktem ze w 12tc bylo obumarcie plodu ale jednak do zaplodnienia doszlo!! Ale teraz juz nie potrafie sobie odpuscic te mysli sa silniejsze ode mnie !!

przykro mi ze stracilas dziecko wazne ze jestsccie zdrowi uda sie zobaczysz! moja kolezanka po poronienie zaszla po4 cyklach i teraz ma prezent na sw mi sie marzy ze moze na przyszła gwiazdke bedziemy mieli taki prezent nasze upragnione i wyczekiwane malenstwo

A mi sie marzy teraz na ta gwiazdke;) A powiedz mi czulas jakas zlosc na meza jak otrzymaliscie wyniki?? Jak szybko sie z tym oswoilas i pogodzilas

Gość Oczekujaca na cud
Nie ma dziewczyn ktore wlasnie w czerwcu licza na te 2 kreseczki na tescie???

Gość Oczekujaca na cud
Sorrki hehe Ktore w grudniu oczekuja 2 kreseczek

Gość Grudzien bedzie owocowy!
:P

Gość ChrupkaKukurydzianka
Jejku jak ja wam współczuje......a ja rodzę na dwa tygodnie maleństwo akurat na świeta, które przyszło w moment....z nieuwagi i tak po prostu- ale też jestem przeszczęśliwa.Szkoda tylko,że wy musicie sie tak starać a np. ja miałam to tak odrazu...........buziaki kochane, życzę dużo szczęścia i byście w końcu zaszły.

Ściskam za Was kciuki dziewczynki. Niedawno byłam po Waszej stronie. Starałam się w sumie tylko 2 miesiące, ale doskonale znam uczucia targające nami, jak dotykamy kolejnego testu, drżącą ręką rozrywając opakowanie i bojąc się rozczarowania... Głowa do góry. W końcu się udaje!! Teraz jestem w 9 tygodniu, ale duchem jestem z Wami.