Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kf99fgfg

MATKO WYPILAM PLEŚŃ..BOJE SIE STRASZNIE..CZY DZWONIC DO LEKARZA ??

Polecane posty

Gość kf99fgfg

pilam sobie wode z takiej ciemnej butelce ale potem dopiero jak wypilam zauwazylam ze na butelce na wlocie byla pleśń:( cholera siostra mi mowi ze moge umrzec nawet ..co mam robic?doradzcie??

Gość kf99fgfg
no okey .to zadzwonie do lekarza zaraz/

Gość kukuryku na partykuu
nic ci nie ebdzie. ja nie raz zjadlam pleśń czy to w chlebie czy w jablku a czasem zdarzylo sie wyczuc w hambuirgerze. Niemniej ejdnak jesli plesn wyczujesz to calosc trzeba wyrzucić

pleśń jest na pewno mniej grożna niż wszystkie ulepszacza pożywienia typu emulgatory, syropy słodzące, rozpulchniacze ludzie wcinają tą chemię i sie nie boją a zje odrobinke naturalnej pleśni i boi sie że umrze :D

Gość lokus
Niby tak, ALE pleśń a pleśń to różnica, odsyłam do wikipedii, gdzie pisze jasno iż : ....Strzępki pleśni wytwarzają mykotoksyny, będące substancjami rakotwórczymi i mutagennymi" także nie polecam kosztowania pleśni oczywiście pomijając tą wstrzykiwaną "jadalną" specjalnie do sera...

Gość vampiria 666
Łyk domestosa zalatwi sprawę

Gość i bo jen
najwyżej sraczke dostaniesz i tyle

Gość gość
Ja dokładnie godzinę temu wypilam herbate z pieśnią :( przypadek, wzielam trzy lyki a przyczwartyym poczułam okropny smak. Zaglądam do kubka a tu prosze! Na początku spanikowalam ale już jest git :) nic mnie nie boli i myślę że będzie dobrze :)

najlepszą odtrutką jest męska sperma, ewentualnie można użyć stolca (ale nie swojego, bo może być już zainfekowany pleśnią)

Gość gość
Tez wypilam przez przypadek herbate skisłą i żyje... jeszcze ;)

no tak, można przeżyć zatrucie pleśnią, ale bez połknięcia dawki spermy równej jednemu wytryskowi na 5 g pleśni, lub 50 gramów stolca na 1 gram pleśni, nowotwór prędzej, czy później, murowany :( Wiem to wszystko z książki Medycyna naturalna, wydawnictwo Pipczok i s-ka, 1999 R/uchocice.