Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama23456778

POROD W SZPITALU W ŁANCUCIE

Polecane posty

Gość mama23456778

hej dziewczyny jestem w 365tyg ciazy planuje rodzic w lancucie ,jelsi ktoras tam todzila to prosze o opinie,jacy lekarze?jakie polozne?co trzeba wziac dla maluszka?dla siebie?jaka atmosfera ogolnie?prosze o opinie.

Gość mama23456778
tam mialo byc 1w 35tyg ciazy:)

Gość mama23456778
??

Gość mama23456778
podnosze

Jestem z Łańcuta i na temat rodzenia w tym właśnie mieście słyszałam same najgorsze rzeczy. Ale nie chcę straszyć :)

Gość gość
nie polecam, organizacja kiepsko stoi, kazdy lekarz ma swoje zdanie i daje swoje zalecenia, pomijam fakt ze ma sie wrazenie ze nie czytaja dokumentacji pacjenta o podstawowe rzeczy sie pytaja bo nie wiedza. Z tego co się orientuję jest stanowisko doradcy laktacyjnego, żeby chociaż raz ktos przyszedł, pomógł czy się zainteresował żeby pobudzić laktację... ani widu ani słychu. Kiedyś podobno było lepiej, teraz sie pogorszyło. Jedynie miłe wspomnienie jest niektórych pielegniarek, które interesowały się stanem pacjenta, doradziły. Za co bardzo im dziękuję i Pani która w nocy często do mnie zagladała, a mam porównanie bo następna zmiana już tak do leżących często nie przychodziła.