Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka12

Oral do końca ?

Polecane posty

Gość Lidka12

Mam 22 lata.Z chłopakiem jesteśmy razem juz 4.Uprawiamy sex klasyczny, jak i oralny.Oralny od zawsze był w gumce i do końca.Ostatnio zrobilam mu dobrze bez gumki, a on spuścił mi sie w buzie.Później mnie przepraszał i mówił, że sie zapomniał ale.........mnie sie to bardzo podobało jak ciepła sperma wypełniała moją buzie.Troszke wytrysło mi na twarz i gdy wyplułam czułam ją na brodzie.Bardzo, bardzo mnie to podnieciło!!! Chciałabym to powtórzyć, ale nie wiem jak mu powiedziec, że chce by znów skonczył w buzi lub na buzi.Boje sie, że pomysli że ma doczynienia z jakims zboczencem Czy to często spotykane że kobieta tego chce ? Też tak macie ? doradźcie coś

Gość matacz ,,,...
ty przestan myslec a zacznij działać

Gość omnimusza
Oralny w gumce hahaha no błagam. Ja swojej zawsze sie spuszczam do buzi, czasami polyka a czasmi wypluwa. Czasami tez tryskam jej na twarz. Nie rozumiem jak mozna uprawiac oral w stałym zwiazku i do tego w gumce. Pojebane. Żal takich ludzi

Gość hmmmmmm111111111111dd
Może zrób mu ''dobrze'' bez gumki i poprostu nie wyjmuj tylko dzialaj do końca.O nic nie bedziesz musiała prosic, sama wezmiesz, a potem powiedz, że sie zapomnialas jakby o cos pytał i po sprawie do jestem bi - przecież napisała, że ma 22 lata - chyba czytałeś na wyrywki ;)

Gość Lidka12
omnimusza - od początku tak działamy i nikt nie narzekał aż do teraz ;) i nie wiem czy bede chciała żeby zawsze bylo bez gumki w buzie, póki co chciałabym tylko to powtorzyć hmmmmmm111111111111dd - dosyć ciekawa myśl ale nie wiem czy nie lepiej byloby porozmawiać.Może tego nie chcieć jestem Bi - 22 lata

Gość Lidka12
Wychodzi na to, że powinnam dzialać bez pytania.I tak zrobie.Tylko nie wiem czy nie bedzie potem problemu jesli ja jednak bede na nie, a on na tak.

Gość omnimusza
Albo mu poweidz ze by skonczyl tam gdzie chcesz albo nic nie mow. Jak bedziesz czula ze dochodzi to albo idza na calosc albo dokoncz reka tak zeby wytrysnal na buzie jednoczesnie mozesz sie na neigo patrzec facetow to podnieca. Nie uwazam tego za zboczenie. Wiadomo ze jedni to lubia a inni nie. Kwestia gustu. Zycze dobrej zabawy

Nie wyobrażam sobie orala w gumce :P Na szczęście teraz mam dziewczynę i nie muszę się martwić o takie głupoty jak wytryski. Niemniej jak miałam faceta to od czasu do czasu lubiłam jak mi na twarz trysnął ;)

Gość Moniaaaa1111
też lubie jak mi wytrysnie w buzie lub na twarz zwłaszcza wtedy jak kochamy sie drugi raz w ciągu dnia, sperma jest taka "świeża" i przyjemniejsza

Gość Fifka33
Jedna lubi, a druga sie brzydzi i wogole nawet nie spróbuje.Nie wyobrażam sobie abym nie poczuła spermy mojego faceta na sobie. Zawsze albo strzela mi na brzuszek albo na buzie albo do buzi i ja to lubie i on też

Gość po...ne to wszystko
bo lodzik z połykiem to najlepsza zabawa w seks

faceci raczej to uwielbiaja ,akobiety to zalezy jedna lubi druga nie ja napszklad uwielbiam jak kobieta robi to do konca,jak wyplywa jej z ust anajlepiej jak polknie

Gość qwaszxcderfv
Autorko napisz jak skonczyla sie ta historia bo bardzo mnie to ciekawi

Gość fdsfds
jasne

Gość ks.wikary
dziecko w gumce to jest grzech, oj grzech