Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Patrzcie jakie ceny w japan style

Polecane posty

Gość nie reklamuj tego goowna
:o

taa jasne reklamuje na pewno. na głowe upadłes? pokazuje jakie ceny powstawiali

Słyszałam, że są okropne jakościowo. A ceny rzeczywiście dziwne. Pewnie nikt nie chce tego kupować. Za to wysyłka - 20 zł:o

a co kupiłas wenus? a chciałam kupic sukienke żeby sprawdzic jaka będzie ale poczytalam komentarze i rezyguje. podobno wysyłają całkiem inne rzeczy niz na zdjęciu

Lips - też wiele razy słyszałam, że w paczce jest coś innego, niż na zdjęciu:o Wenus - ładne:) Ale ten kolor nie dla mnie.

Gość kupiłam paręrazy i już nie kup
zdjęcia to nie jest rzeczywisty przedmiot. Wysyłane są czasem zupełnie inne a rozmiary jak dla dzieci.

Oblubienica, jest taka czarna ❤️ :D Ale nie zamówie mimo wszytsko bo naprawde tragedia była. Lipsss- A więc zamówiłam taką tunike.. niby ta ze zdjęcia :D po1 przeswitująca, bo tak cienki materia + tzw szmata.. po2 rozciągnela sie po 3 razach noszenia po3 i po praniu recznym byly dziwne odbarwienia :o

A ja mam dziś wolny wieczór i postanowiłam spędzić go na kafe. Nie chce mi się robić nic, co wymaga wysiłku intelektualnego:o

Gość pani czuszka
a ja kupilam dwie bluzki z japana i jestem zadowolona, ciuchy spoko, jak z haendemu albo innej sieciowki nie dramatyzujcie :)

Gość piotrka
Ciekawe czy jak kupie dwie rzeczy tez będę musiała i za przesyłkę podwójnie zapłacić