Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love1000

co o mnie sądzicie???????

Polecane posty

Gość frtytrhyrth
Dziewczyna czyta to forum i mam je w zakladkach wiec i ja z nudow tu zagladam. Przy okazji moge latwo zaobserwowac pewne zjawiska spoleczne dotyczace kobiet i utwierdzic sie w przekonaniu ze to nie stereotypy- w tym wypadku - im mniej atrakcyjna kobieta tym jest łatwiejsza, bo zeby sie dowartosciowac pusci sie z kazdym kto okaze jej odrobine zainteresowania. To nie do ciebie konkretnie autorko wiec sie nie pluj. Ja cenie wiernosc, skromnosc i szacunek do wlasnego ciala dlatego utwierdzam sie na tym forum w przekonaiu ze mam cudowną kobiete. Rozgadalem sie a kolacja czeka, wiec tym miłym akcentem koncze i zycze milego wieczoru:)

Gość jery11
28 - nie mam.chcesz porozmawiać z normalnym facetem to zapraszam na czat wp

Gość frtytrhyrth
na szybko jeszcze - tancerka go go to nie dziwka w niewielu tylko przypadkach. jesli dla ciebie to wymarzony material na partnerke zyciową, no coz kolejny raz gratuluje gustu:D Ciekawe poglady, w takim razie absolutnie nie dziwie sie ze autorka przypadla ci do gustu

jak byś nie zauważył to nie jestem zachwycona swoim ciałem więc to chyba skromność, to że wstawiam swoje zdjęcia to nie dowód na to że jestem łatwa tylko że mam kompleksy.....puszczalska napewno nie jestem bo w swoim życiu miałam tylko jednego partnera sexualnego z którym byłam 3 lata ale mnie oszukał i taraz próbuję winę znaleźć w sobie ...dlatego może mi odbiło i wstawiłam te zdjęcia, co nie znaczy że nie mam do siebie szacunku.A wierności nikomu nie muszę dochowywać bo od pewnego czasu jestem sama.

Gość jery11
jeśli rozmowa dla ciebie równa się sex itp to powodzenia

Gość jery11
milo się z wami rozmawia :-(