Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titeppa

dziewczyny powyzej 175 cm czy zakladacie obcasy?

Polecane posty

Gość kazaczov
"wnoszenia się na palce tak jakbym non stop miała obcasy co sprawia, że mój krok jest lekki i kobiecy" omg! już to widze oczami duszy :D ogłupiałaś babo?

Gość titeppa
cieszcie sie niskie kobietki....ale my nie mowimy o niskich tylko o wysokich :)

Gość kobiety delikatnej chce
"weźmiesz mnie za pusta idiotkę ale ja i bez obcasów chodzę kobieco i naprawdę uważam ,ze ich nie potrzebuje." czy wy laski kpicie przecież kobieta na obcasach a kobieta na płaskich to KOLOSALNA RÓŻNICA oczywiście, ładne poruszanie się to cos co mamy lub nie nizależnie od noszonego obuwia, ale tu chodzi o wygląd całej figury wzrost nic tu nie znaczy - tylko proporcje a proporcje u wielkich kobiet przeważnie są kiepskie(długaśny tułów, zwalista postura) nie wspominając o wysokich obcasach natomiast kobietki o przecietnym wzroście w szpileczkach to mnioooodziiiooooo ;)

Gość titeppa
ehh powtarzam... nie mowimy o niskich. nie mowimy o tym ktore sa ladniejsze a ktore brzydsze i czy w ogole jest taka zasada... i nie wiem jakim cudem uwazasz ze wysokie maja zle proporcje, w koncu modelki sa wysokie. zdarzaja sie zarozno niskie o zlych proporcjach jak i wyskokie, ale takie uogolnienie jak ty przedstawiasz swiadczy tylko o twojej zasciankowosci

>>>ale takie uogolnienie jak ty przedstawiasz swiadczy tylko o twojej zasciankowosci / Tak być musi i to nie wina zaściankowości a tego, iż nasze spostrzeżenia są zawsze partykularne. Tak zostaliśmy stworzeni. Budujemy powszechniki w naszej głowie z NASZYCH spostrzeżeń, więc twój zarzut jest bezprzedmiotowy.

Gość titeppa
ale nie moze stwierdzic po tym , ze widzial dwie krzywe wysokie kobiety, ze wszystkie sa krzywe, a te niskie nie. Owszem "budujemy powszechniki w naszej glowie z naszych spostrzezen" ale upieranie sie przy czyms, bo skoro "ja tak zaobserwowalem, to tak musi byc". niedopuszczanie prawdy innej niz "nasza prawda" jest zachwoaniem ograniczonym i zasciankowym

Gość :))V
Ja mam 175 i w mojej garderobie są szpilki od 9,5 - 12 cm ;) Uważam że wtedy dopiero to wyglądam sexy !!!!!:) W wieku do 19 roku życia też miałam kompleks i o obcasach nie chciałam słyszeć :D Wystarczyło jedno wyjście aby się przekonać i już z nich nie rezygnuje :) Tylko wydaje się, że jest się MEGA wysokim. Nieprawda. Wyjdź w 10cm i zobaczysz, że świat wcale nie jest taki maly i po drodze spotkasz mnóstwo dziewczyn/kobiet, które są tego samego wzrostu ;)