Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaaa

MÓJ PIESSSSSSSSSSSSSSSSSSEK

Polecane posty

Gość zaplakanaaaaaaaa
wzięłam ją od ludzi, którzy nie mieli głowy do zajmowania się nią, bo mieli inne psy... ani nie była odroboczona ani nic jak ją wzięliśmy.. i miała kleszcza na nosku.

Wieś wsią ale odpowiedzialność musi być. To naprawdę nic trudnego ubrać się i wyjść przed dom. Jak widzisz konsekwencje mogą byc niefajne jak sie zaniedba. Pies miał bardzo dużo szczęścia

Gość bzduranakafe
Może spotkał innego psa i poszedł się pobawić? Albo wpadł pod samochód? Jest taka możliwość? Idzie zima, pomóżcie bezdomnym psom: http://www.dogomania.pl/threads/180640-POMOCY!Potrzebne-leki-pampersy-karma-light-kaska-dla-cierpi%C4%85cego-Nico

Gość zaplakanaaaaaaaa
tak, wysterelizują ją.. offerma i czym się chwalisz, ludzie są tak żałośni, tacy bez serca, jakbys nie przeczytał ja już ją mam z powrotem wiec nie musisz byc takim chamem.. zwierzęta są bezbronne i az serce sie kraje jak wiem, że będą musiały spac na zimnie te bezdomne w tym mrozie..

no to gratuluję rozsądnego podejścia w sprawie sterylizacji :) myślę, że chyba zrozumialaś swój bląd z wypuszczaniem psa i to się więcej nie powtórzy.

Gość zaplakanaaaaaaaa
nie wyjdzie już sama, nie ma szans.. spi jak zabita .. musiała wymarznąc na tym dworze.. bo nie ma sił się bawic ani nic... nic nie wypiła, nie zjadla tylko spi.