Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co wy na tooooooo

przerazajaca wróżba

Polecane posty

Gość i co wy na tooooooo
Jeszcze raz Wam dziekuje, herbatko tez do mnie napisz za 3 tygodnie:) Milych snow i do uslyszenia za 3 tyg:):):)

Gość herbata malinowaaaa
złożymy życzenia :)

Ja już kiedyś byłam. Też u takiej niepozornej, która przyjmował interesantów w knajpie :D I powiem szczerze, że w tamtym momencie kiedy mi wywróżył pewne rzeczy to był dla mnie kosmos. A teraz po latach to co najbardziej zapmiętałam, wiem że sprawdziło się w 100 %.

Gość mimimimimi13
ok, to i ja się wypowiem o wróżkach. mieszkałam kiedyś w wakacje w anglii, i w moim domu wynajmowali pokoje polacy pracujący na miejscu. jeden z nich - były recydywista - chciał mnie namówić do przepisania po ang. ogłoszenia o usługach wróżbiarskich (ogłoszenie po polsku było bardzo profesjonalne i wzbudzało zaufanie). jak to sam powiedział - da się do ogłoszenie do gazety i pieniądze same będą się robić :D. zwykły oszust. ja we wróżki nie wierzę po prostu. poza tym jednym przypadkiem nie miałam z nimi styczności i wiem, że nie chcę mieć.

mimimimi - mialam podobnie, powiedzialam ze nigdy nie pojde :) Ale poszłam, nawet zdjelam piersionek zareczynowy z palca, by się niczym nie kierowała :)

Gość mimimimimi13
wiesz, gdyby te wróżki chociaż w czymś pomagały, ale z tego co slyszę, to same złe rzeczy przepowiadają :), nie ma co się denerwować, za swoje pieniądze w dodatku.

Wenus sugerujesz, żeby dać babci na starcie 20 zeta? niby więcej się dowiem konkretów? na 30 min wizyty, na temat mówiła może z 5 min

Tak robią, podobno mowi więcej, ja nie sprawdzałam bo mi wystarczy to co mowi... Może miała zły dzień, poczekaj troche i znow ją odwiedz. Bo wlasnie róznie bywa raz gada 30 minut tylko o wrózbie a raz właśnie bardzo krótko

Gość mimimimimi13
po wyglądzie można ocenic w jakim stanie ducha jest człowiek i co mu powiedzieć, żeby zabrzmiało wiarygodnie. byłaś zaręczona, wyglądałaś na szczęśliwą, to Ci przepowiedziała ślub itd. a w przypadku autorki? podróż - co można wywróżyć mając taką informację?

Gość mimimimimi13
*byłaś zaręczona, wiec dało się wyczuć i zobaczyć twoje szczęście. deprechę wyczuwa się na kilometr

oki zapamiętam i tak muszę się wybrać do Niej jak byłam podczas małżeństwa z moim exem to pamiętam, że strasznie na niego wyzywała potem zapomniałam o tym a po czasie dostałam taki łomot, że mogłam skończyć w dębowej trumnie teraz znów jestem u progu zamążpójścia, dvpa mi cierpnie, ale i tak znów tam polezę może pójdziemy razem? mieszkam wioska obok

:D bylam w tlustych wlosach i byle jak ubrana :D I dlaczego mialam byc sczesliwa skoro bałam się jak cholera wchodząc do tego smrodu ?:o Skad wiedziala ze mam dwóch braci. Ze tata jest związany z muzyką.. ze mama to jest sceptyczna co do mojego związku. A ze spadkem ? A to że Moj facet ma siostre ktora pracowita ( pracoholiczka, a w jej domu to mozna jesc z podlogi) ale ze do facetów nie ma szczescia i opowiedziala o jej przyszlosci. Wiele mi przepowiedziała już nawet nie pamietam vo chodze do niej troche czasu :) Niektórych rzeczy nie mozna okresic po wygladzie:)

Gość mimimimimi13
mamy bardzo często są sceptyczne :) nie upieram się, ale dla mnie to szarlataneria

Sarnów Malinowice.. ? :) kaq_@op.pl napisz mi maila, napewno się umowimy :) Ja Sosnowiec Mimimim - znajoma która rowniez jest szczesliwa jak nie wiem, ale ślub to min 30 lat bo dla niej wazna szkola . I to też jej powiedziałą, że ślubu nie widzi, bo ma inne priorytety, ale szczesliwa to bedzie napewno A jak ja weszlam to powiedziała mi ze widzisz wesele, niedługo ale w rodzinie mego faceta ( bylam u niej 2 tyg przed mtym weelem :D) Po mnie weszła jego siostra i tez jej powiedziala o weselu ale z jej rodziny :) Naprawde szok był straszny.. za kazdym razem wychodzilam zdmuiona.. teraz jest troszke gorzej bo ten wiek.. AAAAAle .. wole isc i coś uslyszeć niz w ogole nie isc:)

Tak tak a tata jest zawsze zwiazany z muzyką;) I każda mama jest nieszczesliwa z tata? :) Nie pisze juz szczegółów życiowych bo to moje osobiste sprawy, tutaj wypisuje te ktore mogę wypisac:)

Gość mimimimimi13
ok :). ale napisałaś chyba wcześniej, że wróżka jest z Twojej okolicy. wieści szybko się niosą. skąd wiesz, że wróżka nie zna z opowiadań Ciebie albo Twojej rodziny :)? łatwo jest być wróżką w sąsiedztwie. też bym mogła taką być :). a co do mam, one znają życie po prostu i zazwyczaj mają rację. to oczywista oczywistość

To nie mozliwe :) Ale musiałabyś do niej zajrzeć po prostu :) W sąsiedztwie? nie, ale w sąsiednim mieście tak:) Mieście nie wiosce ktora ma 50 mieszkańćów :)

Gość mimimimimi13
ze mojej twarzy czyta się jak z otwartych kart, poza tym nie jestem wyjątkiem, który wystawiłby na próbę zdolności wróżek :).

nie ma co namawiać musi zdarzyć się konkretny zakręt życiowy, wtedy wróżba jest wiarygodna, bo gdy idzie ktoś ot tak dla zabawy, to i karty mogą być "zabawne"

ja poszłam dla zabawy, moze nie tyle dla zabawy co z ciekawości:) no i widać z jakimi skutkami :) Dobra lece spać bo ciągle przez kafe sie nie wysypiam :D do zobaczenia ;) 🌼

Gość lasick!
nie jedz, dla sw spokoju przeloz.

Gość MArlenaaa Kst
Hej dziewczyny, a znacie może jakąś dobrą wróżkę z woj Lubelskiego? chodzi mi o okolice Lublina, Chełma, Krasnegostawu czy zamościa?

Gość kijankaoooOOO
I co???? Wie ktoś czy autorka ma się dobrze????

Gość małp@
Chyba niczego się nie dowiemy. Oby wróżba się nie sprawdziła :(