Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co wy na tooooooo

przerazajaca wróżba

Polecane posty

Przesądy sa rozumem głupców, jak jesteś wierząca i praktykujaca a słuchasz takich dyrdymałow to bardzo ci wspołczuje

Gość nie wiem czy wszystko ok z aut
orką , ale od kilkunastu dni ma ten sam opis na gg....

Gość omennnna
coś się pewnie stało :(

Gość rtryt
ZADNA profesjonalna i "prawdziwa": wrozka, jesli jakas mozna tak nazwac nie powie i smierci chacby w kartach ja widziala...

Gość bleh...........
Serio nie zmienia opisu na gg???? :(:( Autorko odezwij sie...

to prawda!rtr ZADNA profesjonalna i"prawdziwa": wrozka,jesli jakas mozna tak nazwac nie powie i smierci chocby w kartach ja widziala...

Gość wenus sie miala odezwac
do autorki no i jak tam? :(

Gość Aiko...
Cudowna Wenus słyszałam o tej wrozce, koleżanką mi opowiadała ze była i smierdziuchy :-p z Bedzina. Ale nie wiem dokładnie czy sie sprawdziło. A znasz może skoro jesteś z Sosnowca, wrozke Monike z Naftowej??? Osobiście nie byłam, ale przepowiedziała mojemu dużo rzeczy, nawet potrafi litery z nazwiska podać, nie jest stara może i ma tipsy ale jest zarabiacie dobra (bazuje również na opiniach innych). Wróży z tarota a te karty wyglądają jakby miały ze 100lat. I ciężko się dostać, znaleźć to miejsce, głównie z polecenia, ona sie nie ogłasza. Znajomy był 8 lat temu i wszystko mu sie sprawdził, wiedziała np ze ojciec ich zostawił i inne szczegóły z dzieciństwa. Skąd? I ona zaleca raz w roku stawiać karty bo częściej to ponoć niedobrze.

Ja jednak na wszelki wypadek..nie ryzykowała..po co kusić los? Człowiek przezorny zawsze zabezpieczony..chyba tak to było.. Ja miałam inny przypadek i nie wiem co tak naprawdę myśleć o wróżbach..nie wiem czy można wierzyć w takie rzeczy..czy grzechem jest pójście do wróżki choćby z ciekawości? Miałam dziwny przypadek dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej..śmierci chciałam jeszcze sprawdzić..sama nie wiem co..postanowiłam zrobić test o którym kiedyś usłyszałam..test na przepowiedzenie życia (http://smierc.org) nie mogłam uwierzyć! Znów daty się pokrywały..i co mam robić? Wierzyć czy nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość kociafilozofia
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! :( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość nie zyje czy zyje
i co z autorka?

Gość blekit nieba
a na gg sie nie odzywa?

Gość lidiawickam
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

ja jestem po wypadku samochodowym w ktorym mialam po wrozbie ledwo z niego wyszlama a poniewaz to mi sie sprawdzilo chcialam zobaczyc co mi jeszcze wrozka powie i ...Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość lilk_aaa
No właśnie, autorka mogła wejść na www.poznajdate.com i by wiedziała, czy jechać czy nie.

Gość batyśka
Mi też się przyśniła data mojej śmierci. Była zapisana na białej kartce... mogłam jej nie odwracać ale tak mnie ciągnęło do tego, okropnie, odwróciłam:-( Ogólnie zapowiada się długie życie, tylko po co ja to wiem?:-(

Gość ameba1
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://linkaturs.com/news0041.php i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość szprotkka ;)
Ciekawe co z autorka ;D

Gość szprotkka ;)
Ja nie mam gg,czy jest ktos kto moglby do niej napisac?tam jest nr gg podany....bede wdziecna :D

Gość szprotkka ;)
Up up up

Gość gość
Witam czy wie może ktoś czy wróżka Monika w Sosnowcu na ul. Naftowej jeszcze przyjmuje… Proszę o info na maila k2001@vp.pl Dziękuję :)

Gość gość
Tak przyjmuje chyba we wtorki.

Gość gość
witam, bardzo prosiłasbym o kontakt do wróżki Moniki z naftowej na email: dzidunia@poczta.fm

Gość miskas
Jesli chodzi o wróżby ja dzwonię tutaj http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/ i zazwyczaj się sprawdzaja. Na szczęście nie słyszałam jeszcze żadnej przerażającej wóżby.

Gość gość
Bardzo proszę o namiary na Wróżkę Monikę z Sosnowca, nie wiem czy jeszcze przyjmuje na ulicy Naftowej.Pilnie potrzebuje jej porady, pomóżcie :( mój email kruszyna.vw@op.pl

Gość gość
Jeśli chodzi o same wróżbiarstwo polecić mogę Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) ma on celne wróżby i przepowiada na dłuższy okres czasu.

Gość gość
Proszę o kontakt do wróżki Moniki z Sosnowca ul. Naftowej bosia.aga@wp.pl

Gość niezadowolonaxxx
Ludzie, dajcie sobie spokój z wróżkami. To się nic nie sprawdza a tylko mąci w głowie

Gość gość
bardzo potrzebuje numeru telefonu do Pani Moniki wróżki z Sosnowca. Byłam u niej kilka lat temu, ale zgubiłam gdzieś numer. canario@vp.pl