Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie tam brednie

No jak można mówić 10-latce że istnieje św. Mikołaj ????

Polecane posty

Gość takie tam brednie

Moja córka przyszła ze szkoły i powiedziała że jedna z pań powiedziała że mikołaj naprawde istnieje. :) To samo jest u mojej znajomej która ma rówiesniczke i tez twierdzi że jej córka wierzy jeszcze w mikołaja. Uważa że zle że moja córka została uswiadomiona tak szybko :)

Gość takie tam brednie
napiszcie ze to przesada.

Gość kobiety delikatnej chce
a co jest złego w wierzeniu w Mikołaja i tak mało magii w życiu niech choć dzieciństwo zaszczepi nam choć trochę magii na późniejsze życie

Gość Mam podobnie tylko na odwrót..
A mianowicie, mam 16 lat a moja matka myśli że ja wciąz wierze w św. Mikołaja :O i mi zawsze w nocy kładzie prezenty pod choinką :O To samo na wielkanoc.

Gość HołHołHOł
Lepiej niech wierzy w mikołaja niż zajmuje się tym jak zrobić z ciebie babcię

Gość takie tam brednie
Przy dzisiejszym brutalnym życiu wiara 10 latki w mikołaja raczej gryzie sie z rzeczywistoscia. Jeżeli w tym wieku jest w stanie uwierzyć w mikołaja to jest w stanie uwierzyć w to co wmówi jej jakis zbok.

Gość takie tam brednie
No tak dzieciństwo ale to juz nie jest malutkie dziecko :). Dyskoteki w szkole, niedługo miesiączkę dostanie a tu mikołaj jej paczke przywiezie na saniach ciagnietych przez renifery..... :P

Gość ależ św. Mikołaj istnieje
!!!!!! I ty możesz zostać Św. Mikołajem! I Twoje dzieci!!!

Gość Ludzie to mają wyje..
Ale dlaczego zabierać jej dzieciństwo? wolicie żeby szybciej dojrzała i zamiast wyczekiwać mikołaja będzie wyczekiwać okresu który się spóźnia?

Gość takie tam brednie
Nic to nie zmieniło jej dzieciństwa. Ona wie że jest taka miła tradycja że kupuje sie prezenty z okazji świat i to jest bardzo miłe. Własnie czeka na lalkę Barbie :)

Gość marika fika
no wiesz, na dobra sprawe jest Mikolaj w Finlandii, jako dziecko pisalam listy i dostalam nawet dwa zwrotne! Ten Mikolaj jest prawdziwy, ten facet chyba nawet przyjal imie Mikolaja, itd., zyje w takiej chatce - niby komercja, biznes sie kreci, ale jednak podtrzymuje wiare w Mikolaja. :) No ale tego prawdziwego, ktory leci na saniach i kazdemu dziecku na swiecie podklada prezenty to nie ma...

Gość kamiszek milo jest...
mam 23 lata i wierzę w mikołaja! U nas też mikołaj przychodzi w nocy :) ja sama też podkładam prezenty w nocy :) magic christmas

Gość A idźcie w pizdu :)
A skąd się Mikołaj w ogóle wziął?

Gość 2f4ty65
hmm ja mam brata 11-letniego i jakos sobie nie wyobrazam zeby on albo ktorys z jego kolegow/kolezanek z klasy wierzyl w sw. mikolaja.. to jest pokolenie internetu, oni wiedza mnostwo, rozumiem ze 6 latek moze jeszcze myslec o Mikolaju,ale 10?? Dziecinstwo to wspaniala sprawa,ale moze dla jego wlasnego dobra powinnas mu opowiedziec ze kiedys zyl sw mikolaj,opowiedziec o nim, pokazac ze teraz tez on zyje(bmozna wysylac listy do sw.mikolaja, sa az 3 adresy m/in/ w Kanadzie) ale ze nie ma czegos takiego jak magiczne sanie i w tych dniach po prostu kazdy kto kogos kocha i chce byc mily to jest dla drugiej osoby sw mikolajem

Gość oczywiście że św.MIKOŁAJ
istnieje i tego się trzymam,co roku przynosi mi i moim bliskim prezenty,a mam już 40 lat

Gość 2f4ty65
oczywiscie pisalam to w sensie oswiecenia jakiegos dziecka, bo swoja corke juz oswiecilas:)

Gość takie tam brednie
do -belle de jour 1982 - albo cie jeszcze porzadnie nie przerysował żaden mikołaj albo idz sie lecz kobieto !

Gość takie tam brednie
2f4ty65 - ja mam oswiecac czyjeś dziecko ???? A po co ? Wystraczy że moje wie . Tamto niech oświeca jego madra matka mam to w dupie !

Gość takie tam brednie
Dokładnie 6 latek tak a nie 10 latka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość takie tam brednie
mikołaje poszły spać

Gość ale checa
ndweijihcuw

Gość św mikołaj :-)
.

Gość zielona Anna.
A jak mozna mowic 10-latce ze istnieje Bog?