Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Gość Aga155.0
TNKS jak tam spotkanie z teściówka? My w naszym czołgu tez mamy problem z napompowaniem kół. I tez nie znaleźliśmy na niego sposobu. A my od dzis mamy 4 ząbka. I był dzis spokojniejszy. Ale jeszcze 2 próbują sie przebić.

Ja też ;) się odmeldowuję Tysia śpi,dzień piękny,jutro do pracy,dobrze,że na 7 ,nie chce mi się !!!!

Witajcie u mnoe tez dzis pogoda sliczna. Zrobilismy ognisko,kielbaski i ziemniaczki- Oliweczkki pomysl. Pol dnia na dworze spedzilismy. Zauwazylam,ze jak maly ma duzo wrazen np sklep,jazda autem,spacerek po miescie (mieszkamy na wsi,na spacerku sama natura) to wieczorami ma tridnosci z zasypianiem. Draznia go tez rozne nowe odglosy. M wyjezdza i wraca na swieta,wiec bede rzadzic z dzieciaczkami. Boje sie tylko zaworzenia i odbierania Oliwii ze szkoly,chodzi o wyrobienie sie z malym na dokladna godzine. U nas juz 6zabkow widac,przebily sie i maly spokojniejszy. Oj to musi strasznie bolec te nasze maluszki. Siedza samodzielnie wasze szkraby? Kacper jeszcze nie siedzi. Niewiem czy sie martwic, on ma juz 7,5 miesiaca. Pelza do tylu ale juz zaczyna na kolankach brzuszek z pupka unosic.

no właśnie nawilżacz posiadamy i wilgotność w mieszkaniu nie mniej niż 40% a temp w mieszkaniu od 21 do 23 także chyba nie jest źle. Ja właśnie jak najrzadziej wolałabym używać fridę ale co mam poradzić jak giluchy nie ciekną tylko zalegają w nosku że aż charczy i spać nie może a spacerkujemy codziennie najczęściej ok 2 h także chyba musimy przeczekać mam tylko nadzieję że tylko na katarku się skończy no i cebion zaczęłam dziś dawać po 3 kropelki do posiłku czy tak jest dobrze??

pocahontas michałek też nie siedzi jeszcze(7 miesięcy) a już bym chciała i nawet ząbki się nie zapowiadają.

oj cos mialam napisac ale mnie m zagadal i zapomnialam;) pocahontas fajnie ze oliweczka taka zdolna :) Ja tez chce mojego Wojtusia wyslac do szkoly bo widze ze ma pamiec i zdolnosci, oby checi tyko wykazywal. Zobaczymy, 23.03 konczy 5 lat, okragly wiek wiec impreze szykuje. Mały sie na to bardzo cieszy. Tnks- raport z fejsa wyglada tak ze laski czuja sie olane na kafe bo sie nie odpowiada na posty. Nie wiem, ja tam nie mam takiego odczucia i mimo wszystko wole kafe

Lady powiedz tym babolom, że to one nas olewają :p Aga - przeżyłam jakoś :o zastosowałam zasade która zawsze mi się na studiach sprawdzała gdy nie chciałam być pytana - unikaj kontaktu wzrokowego :p Monisia3k psikaj disnemarem, albo innym tego typu, odczekaj i na brzuszek dziecko sobie samo radzi z tzw sapką ;) Pocahontas moja też jeszcze nie siedzi sama, ale dzwiga się cwaniura i dlatego musze zmienic gondole na spacerówke :p Aga mt mum katienka wy mieszkacie po za granicami naszego cudownego kraju :o powiedzcie czy u Was są dostępne te wózki jeep urban liberty? Czy macie na jakichś forach opinie na ich temat? Będę Wam bardzo wdzieczna jeśli się podzielicie wiedzą... U nas widze, że ten temat "rozkwita" dopiero i znalazlam tylko kilku użytkowników :o Villia jak tam stan mleczarni? Ja rana ściągnęłam 120 aż ;) teraz 70 :p w między czasie mala chyba z 3 razy popila po kilka minutek :o

As jak tam w ogóle dajesz rade w pracy? Pocahontas moja mala też im wiecej ma bodzcow w ciagu dnia tym trudniej ja wyciszyc Kurde a ja ciekawa waszych maluchow jestem :p a z 2 strony to rozmowa bez zdjec ogladania jest troche jak czytanie książki :D pobudza wyobraznie :p jakoś Was sobie "wizualizuje" ;)

A tak apropos nieodpowiadania na posty to kurde kazdej się pwenie zdazylo że zostala z czyms "olana" ale kurde... Zdarza się i tyle :o no dziewczyny!!! Nie łammcie się!!! Walcie drzwiami i oknami :o a tymkowa i bombastyczna tam są? Bo zniknęły tak nagle że aż się martwić zaczęłam :o

heheh no tnnks ja tez staram sobie wizualizowac:D:D Ten jeep moim zdaniem to juz za duzy wozek zeby teraz zmieniac. Ja bym kupowala juz tylko lezjesza spacerowke, Tnks- radzę Ci lepiej sie wylecz:D:D

no tymokowa to chyba zniknela na amen bo ona zawsze nawet jak na fejsie byla to i u nas i ba buk kafe pisala , to samo z bombastyczna. Chociaz ona ostatnio cos pisala ale to chyba juz ktoras z dziewczyn przekazywala. No ja tez tak uwazam ze sie nie ma co przejomowac tylko up[imonac o swoje;) Ja tez cos tam kiedys napisalam i odzwe nie bylo. Zreszta tu chodzi o zwykle pogaduchy na biezaco a nie tylko o udzielanie konkretnych info

aaa teraz mi sie przypomnialo ze kilka dni temu tymokowa fotke wkleila swoja i tymka, dwa czochery jak nic. Wlosy identyczne maja:D a mowila ze to po tatusiu tymek taka ma czupryne ja to sie zastanawiam tylko gdzie ciotka a o dziadku to juz nie wspomne

Dziewczyny czy któras z Was ma wózek trójkołowy lub słyszała jakies opinie na temat takiego wózeczka ?

Może któraś ma x-landera xt? Pytam bo kumpela chce kupić i prosiła abym Was podpytała :)

🖐️ jestem zaglądam do Was ale nie mam siły pisac:-((( mam jeszcze w cholere roboty i ambitny plan zeby polozyc sie przed 24 bo inaczej znowu bede chodziła do tyłu taraz tak w skróce Lady piekna stronke zgarnełas:-D ale moja bedzie 666:-P TNKS mam ochote podyskutowac z toba o wczorajszych kobitkach ale to jutro. wpisz w google " wózkomania" wejdz tam (to jest na gazecie.pl) przeszperaj wątki albo załóż nowy tam dziewczyny testują w cholere wózków i rzeczywiscie nie ma co sie obrazac mnie tez wielokrotnie nie udzielono odp no i trudno albo przeoczono albo nikt nie miał nic do napisania. jak np któras z was pyta o powiedzmy karmienie piersią a ja miałam z tym krótki epizod to co mam odp na siłę mimo ze się na tym nie znam? nie bo to bez sensu.

co do trójkołowców- nie znam sie na nich i mało wiem bo po prostu mi sie nie podobają. ciągle mam wrazenie ze przez to jedno kółko są mniej stabilne. ale jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje:-D

Lady ale mi absolutnie nie zależy na małym wózku ;) ja nie musze go wnosić na 4 piętro tylko wjeżdżam nim do garażu, albo na taras :p auta oboje z m mamy wielkie także zmieści się do bagażnika ;) a mi pasują "czołgi" a na taki mi ten jeep wygląda :D no i Kalinka miałaby swojego pierwszego jeepa :D parkowałybyśmy obo k siebie heheh - żartuje :p tak serio po prostu mi się w cholery podoba :p wyczytałam że ma koła 16 cali a więc faktycznie "czołg" :D podobno nie straszne mu żadne podłoże także sprawdzi się i podczas wakacji nad morzem i zimą ;) Ps. Fajnie że dziewczyny żyją i wszystko u nich ok ;) Wukula ciotka ma x landera , albo miała, ale nie wiem czy 3 kołowca, pamietam że misiaczkowa 3 kolowce odradzala, ale ja też się widzisz teraz na 3 kolowca napalilam :p Ciotka dzięki za rade :) jutro z kompa tam się "zaloguje" :) a co Ty taka zarobiona?

Ciotko i mnie się 3 kołowce generalnie nie podobają :p ale ten jeep taki wypasiony :D przyznam że wlasnie te 3 kółka powstrzymują mnie jeszcze przed zakupem :p gdyby były 4 to już bym kupiła :p a że są 3 to chcę podpytać, poczytać użytkowniczek :D

tnks no moze i racja, ja tak z wlasnej perspektywy mysle ze najbardziej odpowiada mi wiersja mini, bo im mniejszy tym lzejszy

Aloha!!!!!!!! Ja tam nie czuję się olana, sama sobie winna, lenia mam i tyle:) no ale czuję się usprawiedliwiona weekendem w pracy no i mam kogo ogarniać, no i pogoda, no i mnie gonią sprzed kompa:) a wczoraj wpadła przyjaciółka i siedziałą, oj siedziała do późna. TNKS- fajnie sobie wyobrażać kogoś, ale ciekawość zwycięża:) czytam Was dalej bo nadrabiam:) paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i tak by the way, ledwie do mnie dotarło dziś, ze Prince Felippe dziś 7miesięcy skończył...... na to konto dziś dossał się do Delicji i pożarł pół ciacha. Stwierdziłam,że jak już słoiczek po 11m-cu wciągnął to już idziemy po bandzie :) a Franula moja pojutrze 3 latkaaaa, a przed oczami wciąż widzę porodówkę brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ciao!

mój x miał 4 koła. mam dzisiaj taki dzien w którym nic zupełnie sie nie udaje- taki gdzie jedno pociagniecie maskary z 10 rzęs robi jedną, włosy zyja swoim życiem . bluzka czysta wyciągnieta z szafy ma plame gigant taką którą ujawnia sie w swietle słonecznym jak jestesmy juz jedną noga za drzwiami i trzeba sie wracac, telefon zepsuł mi sie rano na 3 godziny w zwiazku z czym nie wykonałam "potwierdzen" i jak juz komunikacja była mozliwa to okazało sie ze jestem umówiona w 4 miejscach równoczesnie i to tak ze nie dało sie z zadnego spotkania zrezygnowac. to tak w wielkim skrócie. jutro masa załatwien urzedowych, przyjezdza tesciowa musze miec czysto. a dziwnym trafem bałagan robi sie u mnie w momencie:-P a dopiero co sprzatałam.... to tak w wielkim skrócie.... teraz jem przed kompem pewnie zaraz znowu zaciape klawiaturę czyli dodatkowa robota:-D

Własnie czytałam w necie na temat trójkołowców i opinie są podzielone. Ja zawsze uważałam że są poprostu dziwaczne ale jak ogladałyśmy z kumpela tego x-landera to bardzo mi się spodobał. To chyba wszystko zależy od firmy. Ogólnie x-lander ma fajne bryczki ale nie na każda kieszeń :) TNKS - a ten jeep naprawdę bardzo ładny :) ja się chyba zaczynam przekonywać do tych trójkołowców :)

Olinko rozgrzeszamy i kamień z serca że i Ty się nie czujesz olewana ;) buziaki dla "jubilata" :D Starzejemy się kobity! Wcześniej oblewałyśmy takie chwile :D Ciotka to jest tzw dzień konia :D skąd ja to znam :D jeden dzień z mojego życia - musze jechać do innego miasta odebrać walizki z wakacji (jechały autem a ja na moto) jade do znajomego, on dzwoni że nie może, że ktos mi je podrzuci, oczywiscie się spiesze bardzo do pracy, czekam pare godzin, po paru godzinach prob dodzwonienia się do znajomego wreszcie mi się udalo i obiecuje znajomy że zadzwoni do tego co mial mi je podrzucic bo podobno dawno wyjechal, nagle przy stoliku obok ( siedzialam w knajpie) koles odbiera tel i okazuje się że od kilku godzin pacan siedzial obok ale się nie ruszyl ( umawialismy się że on mnie namierzy), biore wiec szybko walizy okazuje się że tylko 1 moja reszta nawet nie wiem czyja, ale biore od zagubionego :p wsiadam w auto i pedem do pracy na najwiekszym skrzyzowaniu w tym miescie zrywa mi się linka sprzegla :o zatrzymuje się na srodku skrzyzowania, auto gasnie, odpalam, tzn probuje nie da się jak się potem okazalo padl i rozrusznik, wlaczam awaryjne jest lato 100 stopni, ja na srodku ruchliwego skrzyzowania nawet nie mam jak się ruszyc - nikt!!! Się nie zatryzmuje żeby pomoc - wyciagam tel - rozladowany :o wychodze z auta lece na dol na postoj taksowek poprosic żeby mi dali przelozyc karte do swojego tel zebym mogla zadzwonic po mechanika, przekladam karte okazuje się że numery mam tylko na telefonie :o jak na zlosc nie mogę sobie przypomniec zadnego przydatnego numeru, dzwonie do ubezpieczyciela żeby mnie laweta zabrala i mila pani oswiadcza że od miejsca gdzie się zepsulam do domu mam 45 km a oni lawete wysylaja od 50 km :o dzwonie wiec do znajomego ( jedyny numer jaki znam ) mowi że nie ma problemu, przyjedzie po mnie jak tylko się wyrobi a w tej chwili skonczyli mecz w opolu ( ja bylam w chorzowie) i że mam tam czekac :o zalamana do reszty wracam do nagrzanej puchy ( nawet nie dalam znac że nie będzie mnie w pracy bo skonczyla mi się karta w telefonie ) siedze w puszcze, minely mnie 3 radiowozy, bez trojkata bylam, na srodku skrzyzowania, korek się przeze mnie robil a żaden się nie zatrzymal! Przejzdzal mlody sympatyczny facio laweta i się zatrzymal po 3 godz czekania :o zabral mnie do mojego miasta i w zamian zażądał kawy ;) to jest dzien konia :D Wikula kurde no mi się ten jeep taka podoba że na łeb dostaje heheh i jeszcze ma tyle bajerów :D ja się nakrecilam jak dziecko choć też 3 kolowcow nie lubilam :p Lady jasne że kazdy patrzy na to co mu potrzebne, ale mi maly wozek do niczego :P do m do auta to nawet nie skladamy stelaza :p w garazu miejsca mase ;)

Ciotko 😘 aga 15510 😘 dzięki za "podbicie" tematu :) chyba niestety straciłam wszelkie nadzieje :( przekopałam i to na gazecie :o jest tam opinia użytkowniczki jeepa ale innego - do jogingu :p fajny, ale nie aż tak jak urban :) a jeszcze takie fajne kolorki widzialam :D chyba spac nie pojde :p macie też takie "loty" jak się na coś napalicie? ;)