Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

TNKS-dzieki za zaproszenie, ja juz po obiedzie makaron ciemny z warzywkami:) ale udusisz mnie chyba, bo wczoraj sernik zjadlam kolezanka urodziny miala. ciezko bedzie z ta dieta.

no nie teraz to i ja nie wytrzymalam! bo jak bys nie zauwazyla MT to niektore z nas czasem sie udzielaja i tu i tu i przekazujemy sobie czasami co tam u Was dlatego dziewczyny sie odezwaly, pod swoimi nickami, a nie pod pomaraczkami, wiec nikt sie pod nikogo nie podszywa mialyscie szanse do nas kiedys dolaczyc, ale wolalyscie byc anonimowe, wasz wybor! nie chcecie zostancie tu same, nie bedziemy sie juz udzielac

Mały śpi mi już 1,5 godz. Zrobiłam już zakazane rzeczy, czyli prasowanie i mycie podług. Cholera goni mi mopa i cały mokry a w dodatku leży co trochę bo płytki śliskie więc tylko jak śpi mogę na mopie latać. Dziś noc przespana. pierwsza od jakiś 2 tygodni. Lewa górna trójeczka już się troszkę przebiła. A i mam pytanie czy Wasze dzieciaczki jak jest tak zimno chętnie wychodzą na dwór?? Bo mój ledwo że nie da się ubrać to po 10min chce wracać bo piasek w piaskownicu mokry i zimny i nie ma co robić. Nawet na plac zabaw stracił ochote.

TNKS o jakie ty chipsy pytasz co?Przypominam,że jesteśmy na diecie!!!!! A DJ niech sobie robi co chce,zostawmy już ją,bo pewnie nigdy się tu już nie pojawi ale pewnie czyta.No i nie będzie nas już swoimi wypiekami częstowała..........

MT to ty też z nami dietkujesz?Aga jabi nie wszystkie mają konta na FB i nie chcą ich tam mieć,więc nie wyskakuj tu z takimi hasłami,że chcemy być anonimowe a na mysli pewnie masz,że kłamiemy,oszukujemy itp,itd.Dajmy już temu spokój.Aga zdrówka życzę Tobie i maleństwu!

aga_ jabi - my nie jestesmy anonimowe, bo jest male grono ktore wie jak wygladamy my i nasze dzieci, bo tez wysylamy sobie zdjecia. co do podszywania sie nie napisalam ze to te dziewczyny ktore wlasnie zabraly glos tylko ogolnie ktoras z FB. I takie odnosze wrazenie JA! i to jest MOJE zdanie.

hjk - dietkuje a jakze tylko efekty marne:) jak tu sie zmusic do cwiczen? ja mam rowerek w sypialni stoi i sie kurzy. mialam kiedys orbitreka to sprzedalam. a teraz mi sie bieznia marzy, tylko to duzo miejsca zajmuje.

Gość TNKS-terminn
Aga ucałuj też Nastusie i pokilaj brzusiol od cioci termin :D Hjk oj tam oj tam :) rufflesy są też light :P a tak serio na wspominki mnie wzielo :D ostatni raz jadlam je na wczasach w turcji :P jak je zobaczylam po kilku latach tesknot to się tak nawpierdalam że się uniesc nie umialam :D kupilam tyle ile mi się w rekach zmiescilo a potem rzucilam się na nie jak dzika :D kocham rufflesy!!! Mt ryz z warzywkami jak zdrowo :P ja zrobilam dla m i Kali barszczyk z krokiecikami a sama zjadlam kabanosow troche po kryjomu!!! Serniczek Ci wybaczam! Ale kara jakas musi być :P dziś Ty robisz popoludniowa kawusie :D Aga-jabi nie traktuj tego tak że my chcemy być anonimowe!!! Nie raz i nie 5 razy pisalam zebys mi wyslala Piotrusia! Ja też być Ci z checia wyslala Kali ;) tak jak Mt pisze - my się znamy :) znamy swoje imiona, nazwiska wiemy jak wygladamy i wygladaja nasze dzieci... To że nie chcę miec konta na fb czy innym to nie powod by uznawac że jestem wobec was nie szczera! Nie mam konta i nie zaloze bo nie wyrazam zgody na to aby ktos stawal się WŁAŚCICIELEM mojego wizerunku, danych osobowych, zdjec czy tresci jakie tam zamieszczam - ot co ;) Mysle też że MT akurat nie do Ciebie i nie o Tobie pisala ;) więc się kobitko nie irytuj bo zlosc pieknosci szkodzi ;)

Hey laski . Wiem wiem, dziwne ze wszystkie sie nagle odzywamy po miesiacach milczenia. Mamy po prostu sentyment do forum i do niektorych piszących. Chodzi o to ze niektore z FB nadal sie tu udzielaja i po prostu pisza nam co u Was slychac. Pospolite ruszenie sie zrobilo gdy dziewczyny dały nam info ze DJ okazała sie niezłą intrygantką po prostu. Zareagowalysmy co niektore obrzydzeniem do osoby a coniektore zalem iż tak świetnie władająca piórem osoba, która sie LUBIŁO mogla takim fałszem sie okazać. Byla przecież jedną z "nas" czyli forumowiczką,ciężarną, mamą i stad nasze zainteresowanie ową sprawą. Ja rozumiem ze jestescie małym gronem dobrze się znającym. Ja tez znam Kalinke Tnks i malutką amber. Chodzi o fakt iż po takiej intrydze bałabym sie pisac dalej na forum bo taka osoba przez kolejne lata dowiadywalaby sie np o TNKS i potem z jakiegos innego powodu bluzgała pod pomaranczowym pseudo. TNKS ja Ciebie bardzo lubie, jednak nie rozumiem postawy ze niby nie chcesz zrozumiec faktu ze stało się cos, co nie zasługuje na słowo "lubie Cie". Tobie nie zrobila taka osoba syfu, ale skad wiesz czy nie tkwi w niej chęc zrobienia, skoro raz sie posuneła, to drugi raz co jej szkodzi, nikt jej juz nie zaufa, wiec ponabija sie z osob ktore zna dobrze. Tamto mialo podloze emocjonalne i bardzo osobiste, jednak to w jaki sposob to uczynila, pokazuje tylko jaką jest intrygantką, fałszywą, dwulicową osobowościa. Dokuczała nie tylko swojej ofiarze, ale i nam innym, kazdy doskonale pamieta. Odbiór.

TNKS masz racje nie mialam na mysli aga jabi ani tez kogos konkretnego, tylko ogolnie kogos z FB, bo jak pisalam wpis pomaranczki odbija sie szerokim echem na FB. i wtedy na krotko sporo pomaranczowych sie pojawia, a nam sie wmawia ze jedna z nas nie ma odwagi pisac.

i szanuje ze nie chcecie miec kont na FB. Po prostu zycze Wam aby żadna taka intryga sie Wam nie przydarzyla, bo jakby nie bylo, ryzykiem pisac jest tak osobliwie gdy mzoe to czytac cały kraj, nawet przez 2 lata.

Do dziewczyn z FB: Jaką tak naprawdę macie pewność że nie ma wśród Was DJ?? ( Nie mam na myśli tylko i wyłacznie osoby o niku DziadekJacek ale tego typu osób) Bo tak naprawdę w internecie to można być każdym. Ilu pedofili podaje się za małe dziewczynki?? Taki już ten świat i nie ma sie co na siebie obrażać. Piszcie częściej nie tylko jak jakieś zamieszanie jest, bo miło tu wchodzić jak tak dużo jest do czytania.

Tymkowa :) Zmykam już bo me dziecie głodne trzeba nakarmić a pewnie zaraz jakaś pomarańcza mnie zjedzie ze dzieckiem się nie zajmuję tylko na kafe siedzę :P

Gość TNKS-terminn
Tymkowa 🌼 tmoj kochany babolku 😘 jak już napisalam - naiwnie wierze że u nas to nie DJ szalala :o wiem że Ty jako osoba wyjatkowo atakowana :o możesz miec wiekszy zal :o ale pamitaj że i mnie tu orange nie oszczedzaly... Jeśli to DJ to pozostawiam to jej sumieniu... Oczywiscie że forma jaka obrala była kiepska bardzo... Ach... Jest mi przykro... Jest mi kurewnie przykro bo szczerze DJ była chyba ostatnia osoba ktora podejrzewalabym o takie akcje!!! Pewnie dlatego odsuwam od siebie mysl że u nas też bruzdzila... A Ty malpko bys się mogla tu czesciej pojawiac!!! Albo choć czasem maila skrobnac do ciotki TNKS i jakas fote Tymcia podeslac:P no chyba że też uwierzylas w spiskowa teorie dziejow i uznalas że jestem DJ? To inna sprawa... Nie mniej jednak ja Ciebie bardzooooooo serdecznie pozdrawiam ;)

ja Ciebie rowniez pozdrawiam gorąco. Maila Twojego posiadam. Podesle cos wkrótce;) Buziaki

Gość TNKS-terminn
Tymkowa ja nam wszystkim zycze żeby się wsrod nas kret nie objawil bo to smutne gdy ktos kto w pewnym sensie był bliski okazuje się zwykla swinia... Ale tak jak wyzej Efka napisala, nie masz pewnosci że na fb też ktos się nie ukrywa ;) z tego co pamietam to ktos już tu do pomaranczki pisal że jest osoba z fb... To że widzicie swoje twarze nie znaczy że wiecie czy jedna z druga nie ubiera potem maski... To jest internet - niestety! Wierze że ta "afera" wyjdzie nam na dobre, oczysci atmosfere ale nie spowoduje że wszystkie zniknal albo się tu poobrazaja na siebie!!! Dziewczyny!!! Piszemy z.e soba nie od dziś, przezylysmy razem troche!!! Nie szkoda wam tego? Dla klotni o 1 kobite ktora poszla w dluga i nie wroci?

Gość TNKS-terminn
No to Cię moja droga za slowo trzymam!!! I na @ czekam :) a póki co buziole dla Ciebie i Tymka :*

dziewczyny takie zachowanie bylo w szkole postawowej! dzisiaj lubie Kowalska ale tylko do dzisiaj, bo jutro juz nie! moze za tydzien zas polubie? to ze DJ postapila glupio to fakt, ale dlaczego ja mam z dnia na dzien jej nie lubiec i besztac z blotem? miala zatarg na innym forum no to tam jej niech nie lubia, bo czuja sie oszukane. ja na dzien dzisiejszy tak sie nie czuje. i nie powiecie mi ze wszystkie przestalyscie ja lubic, bo komus obcemu zalazla za skore.

Gość TNKS-terminn
Heh MT no to Cię zaskocze pewnie :D ja tam DJ lubie :D :P zaskoczona? Ubralas w zrozumiale dla ogolu słowa to co chcialam przekazac ale mi nie wyszlo :)

Gość TNKS-terminn
Dobra to ja tam troche od tematu odejde :P czy ktos wie ile kcal w 100 gr maja kabanosy serowe z tarczynskiego? Te z 200 gr miesa wyprodukowane :P będę wdzieczna za info :) i skoro tu tak pelno to może zapytam raz jeszcze - czy ktos ma orbitreka do sprzedania? :D

wyszlo wyszlo, kto chcial cie zrozumiec to zrozumial:) i jeszcze jedno moje przemyslenie, podejrzewam ze wiekszosc pan na FB na dzien dzisiejszy MUSI nie lubiec DJ i wlasnie dlatego nie mam tam konta, nie lubie klaskac jak mi sie nie podoba! koniec tematu:)

Gość TNKS-terminn
A ja Ciebie mt nie dosc że lubie to jeszcze bardzo szanuje za szczerosc ;) i mowie to ja - osoba której się od Ciebie oberwalo kiedys :P

a zapewne moim skromnym zdaniem zasluzyla Pani sobie;) jak zauwazylas ja rzadko dyskutuje i na temat DJ do dzisiaj milczalam, ale ze nienawidze falszu i obludy to po wpisie dziewczyn z FB wyrazilam swoja opinie na ten temat. Bo mi sie po prostu nie podoba, ze jeszcze wczoraj by mowily co niektore DJ pisz pisz bo super sie ciebie czyta i wogole super babka z ciebie, a dzisiaj jej powiedza ty gadzie nie lubie cie juz!!! no to jest dopiero szczerosc do bolu!

Gość pomaranczka...
sratatata....

Cześć dziewczyny tu Grays, nie pamiętam hasła wiec niestety orange. Pisałam dzisiaj na fb o tym gdyz wiele godzin nocnych spedziłam na czytaniu forum gdzie wpadł dj. Nie chodzi o to ze ktos jest beee bo jest beee, bo komus sie nie spodobał na forum dj, ale ja czytałam w jaki sposób dj wpadł, wrednie, zmijowato pisała z dziewczynami by pozyskac zaufanie, pisała nawet najezdzajac na siebie jako pomarańczka tylko po to by dziewczyny bardziej jej ufaly ale zapomniała sie wylogowac i jechała dalej po nich wyciagajac przykre sprawy, którymi dzieliły sie tylko na priv dziewczyny z forum podpisujac nie nickiem a imieniem. Nie chodzi o to, że komus podpadła ale ewidentnie widac wine dj. To nie jest widzimisie ale paskudne smierdzace fałszem działanie. Nie jest nawet kwestią lubienia czy nie lubienia a obiektywnym spojrzeniem na czyjąc dwulicowość i wredote, czy takie osoby godne sa szacunku, zaufania? Podwieciłam tych wiele godzin nocnych, bo pisałysmy z dj bardzo długo przecież, ufałysmy jej, dzielilysmy sie wieloma sprawami, co niektóre wymieniały sie fotkami, wiec jesli i tam to czyniła przez dwa lata by potem wbijac szpile to wybaczcie ale to nie jest kwestia lubienia ale przyjecia do swiadomosci, że ktos nie jest tym za kogo sie podaje. Bo jakiego dj lubicie? jak nie wiecie co pisała do was było prawdą co nie? za samo pisanie? Ilozje przyjaźni?to jak postapiła swiadczy tez o problemach emocjonalnych z jakimi sie zmagała i współczuje jej ze sie pogubiła a razem z nia sa małe dzieci. Ale moze czas spojrzec w twarz rzeczywistosci i wyjsc z krainy bajdocji. TNKS- nikomu nie nabrudziła na tamtym forum, skad masz takie informacje? czytałam od deski do deski ostatnie dwa lata i wiele serca jej tam dziewczyny okazały. Z pozdrowieniami dla nich, fajne babki jestescie z topiku "I Pierdut" czytajac losy majki, tiji, mafinki i innych weszłam na chwile w ich swiat i obrzydliwe jest to jak postapiła dj, ubolewamy wszystkie z grupy zamknietej fb"mamusie z kafeterii"kiedys sierpniówki 2011, że taki los je spotkał od zaufanej kolezanki. Wszystkie z grupy zamknietej na fb mamy otwarte profile dla siebie, widzimy swoje rodziny i uczestniczymy niejako w codziennosci, wiec nie mówcie ze tam ktos moze byc fikcyjny. Pozdrawiam mamusie:)

Grays jeśli Cię uraziłam ze się moze zdażyć że i między Wami jest DJ to przepraszam nie miałam takiej intencji. Chodziło mi tylko o to że dużo ludzi jest fałszywych. wiem z doświadczenia. 4 lata widziałam się z koleżanką w pracy prawie dzień w dzień. Byłam z nią 2 razy na wczasach. Niezliczone grille i i nne imprezy. i co?? Nikt z 15 osób sie nie domyślił że to ona maci. Ja przypadkiem wpadłam na to po 4 latach. Niektórzy do dzisiaj wychwalają ją pod niebiosa. To było w realu tym bardziej w sieci ciazko sie zorientować że ktoś jest inny niz podaje

Zgadzam się Efka:) dlatego jesli ewidentnie widac, że ktos tu macił i juz wiadomo kto to choc "lubiłysmy" nie da sie juz odbudowac z ta osoba tego co było i przejsc obok wrecz, nawet nie komentujac bo czyniąc cos takiego pojechała po zaufaniu nie tylko tam, ale z kazdym z kim udawała kogos kim nie jest. Jak miło tu znowu napisać:) Adas Aleksander juz biega:) a my sobie kawkujemy, drinkujemy i nawet juz spotkanie było a za chwile bedzie następne, bardzo sie zżyłysmy i praktycznie żyć juz bez siebie nie mozemy:))

Gość TNKS-terminn
Grays przeczytaj uwaznie - napisalam że wierze że wobec nas była w porzadku? Ja nie zglebilam tamtej historii aż tak, ale czytalam jak "szmate zniszcza" "dziwke wykoncza" i jakie na to sposoby mialy... Nie ma sensu uwazam ta dyskusja. Dla Was DJ jest zeerem, a dla nas ( jest nas tu kilka) jest fajna babka ktora coś komus nawywijala... Ale czy ona jedna? Nigdy wobec nikogo nie bylas nie wporzadku? Masz sumienie czyste? Nigdy nie postapilas tak że samej przed saba Ci z tym było wstyd czy glupio? - to pytania retoryczne... Ja jestem czlowiekim, z kri i kosci. Mam slabosci, popelnilam w zyciu wiele bledow, zdazylo mi się kogos zranic czego zaluje do dziś ale czasu nie cofne. Więc skoro wy takie bez winy to wyklnijcie i mnie bo ja też kiedys wobec kogos okazalam się swinia... Mt źle zinterpretowalas wtedy moja wypowiedz ;) albo ja źle ja napisalam? :) nie wazne :) szanuje Twoja szczerosc. Malo w tym obrzydliwym swiecie ludzi ktorych stac na WŁASNE zdanie ;)