Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Gość huha muha
Sabinka to ty ? jesli tak to milo Cie widzieeeeec;)

Gość ta co duzo czyta
oj oj ,a co wykopały CIE? czy sama odeszłas? a moze rozwalilas fb dziewczynom tak jak to forum padło? A szkoda , bylo sporo ciekawych babek ktore tu na forum pisywały. i teraz juz nikt nie pogada.

Gość a wez sieeee
no teraz to nie ma szans ze wrócą tu i stare forumowiczki, i te co ostatnio zrezygnowały i te z fb. A widac ze pojawil sie DziadekJacek nr 2. Kolejny szyderca znajacy informacje i oczerniający na forum kolezanki, z ktorymi rzekomo sie zaprzyjaznial. I po co zniżac sie do takiego poziomu???? Zazdroscisz wsi, murzyna, czy pulchnego dziecka???? Idz zajmi sie swoja rodzina a nie bawisz sie w dziecinade ponizej pasa. Żal to jest Ciebie właśnie.... Podobnie jak żal tych co zniszczyły to forum.... A takie fajne forum było.....

kurde niestety zgadzam sie z pomaranczką! baby są wredne, jeszcze miesiąc temu miałam i forum i fb mogłam pogadac, zabic nude w samotne wieczory a teraz ani tego ani tego i dopiero teraz widze jaka pustka. chyba uzalezniłam sie laski... mam pomysla fb kolezanki jak juz sprawa ucichnie moze załozymy jakies prywatne forum z nasza stałą paczka?? (tylko komu tu ufac teraz) bo strasznie mi sie teskni za wami :(:( TNKS gdzie jestes?? chyba masz dosyc juz tego forum co nie? Aga15510 mam nadzieje ze u Ciebie tez wszystko wporzadku? ciotkajulia co tam u Ciebie słychac? wem ze pisalas ale mam duze zaleglosci misiaczkowa jak tam wyjasniło sie cos w sprawie mieszkania?? działacie cos w tym temacie jeszcze? pozdrawiam i lece spac

Gość wtf???????????????
Rybeńko Anielska, a może tak o twoim synalku coś...

Kochana pomarańczko moze teraz coś o sobie i swoim dziecku, skoro opisywanie innych tak dobrze Ci idzie... A moze my coś ciekawego o Tobie napiszemy, tylko ujawnij kim jesteś, moze tez na swój temat dowiesz sie czegoś ciekawego... aga niestety dwa źródła nieocenionej pomocy nagle z dnia na dzień znikły, pamiętam rady dziewczyn gdy Antos miał trzydniowke, gdy miał kłopoty ze skóra, gdy ja w ciąży miałam straszna wysypkę, słowa wsparcią gdy 10dni po terminie trafiłami do szpitala i nie mogli mi wywołać porodu i sie męczyłam i jeszcze wiele więcej. Teraz okazuje sie ze jedna z matek z która dzieliłyśmy sie radościami i troskami to farbowany lis, który wykorzystał nasze zaufanie...

Gość Pomarańczko jak jestes taka id
ealan to dla czego piszesz z utajenia? pochwal sie jaką jestes sexi laska, jakie masz piękne dziecko i zdolne?? no i pewnie tez to Ty jestes najmądrzejsza??Podejzewam ,ze jestes pusta i potrafisz tylko krytykowac .Pani z metropolii

Gość do tej od numerkó22313425256
nie narzekam głupia cipo na brak włosów mojej oliwki tyko zajebiście się martwię, że jej nie odrosną!!! łysa się nie urodziła, takie równie tępe kretynki jak ty ją pozbawiły włosów. zdrajczyni

Gość mamo dlaczego
piszesz na pomaranczowo?

Miałam się nie odzywać, ale poziom adrenaliny w moich żyłach doprowadzi mnie w końcu do zawału...co za idiotka napisała tamtego posta? co za bezduszna, bezmózga i pseudokobieta mogła napisać coś takiego? Czy ty wredna krowo na pewno jesteś matką? Jak można tak obrażać innych ludzi, dzieci szczególnie? Mam dla Ciebie radę, pocałuj ściane z rozbiegu może przy okazji mózg wróci na swoje miejsce i zacznie pracować, o ile w ogóle można mówić o posiadaniu mózgu u "kogoś" takiego jak ty...brak mi słów, a raczej szkoda mi je pisać...jesteś po prostu padalcem...mam nadzieje, ze jesteś z siebie dumna i że własnie cieszysz ten swój padalczy pysk przed ekranem że dopięłaś swego...straszne to wszystko i przykre...nie mogę zrozumieć jak ktoś kto ma dziecko, jest matką, może w taki sposób pisać o innych matkach i ich największych skarbach jakimi są dzieci...generalnie to na zakończenie napisze ci dwie rzeczy...Wal się i życzę Ci wszystkiego co najgorsze!!!!

A jeżeli to któraś z dziewczyn z którymi miałam kiedykolwiek kontakt to uwierz że nie chcesz żebym kiedykolwiek się dowiedziała kim jesteś!!! Nawet jeśli mieszkasz na drugim końcu polski czy świata to przyjadę tam i napluje Ci prosto w twarz!!! Powtarzam raz jeszcze, życzę Ci wszystkiego co najgorsze...nie pozowolę obrażać ludzi których znam i cenię, a ich dzieci tym bardziej!!! Jesteś kreaturą, małym człowieczkiem zakompleksionym i oby Cię te kompleksy zeżarły ty padlino!!!

Podpisuję się słowo w słowo kropka w kropkę pod tym co Ola napisała!!! Zobaczysz łajdaczko, że dojdziemy kim jesteś!

Gość taka ja sierpniowa tez
Dziewczeta no co wy? nie wierze własnym oczom? przeciez pare z was ostatnio wmawiały reszcie ze kazdy pomaranczowy wpis tutaj jest autorstwa Dziada Jacka. i ze zacytuję Grays wiec w naszej grupie na fb, kazdy jest tym za kogo sie podaje, wspieramy sie tam i mozemy na siebie liczyc a jak cos sie dzieje, to potrafimy sobie powiedziec co wadzi a nie stosujemy pomarańczowe szpilki, wiemy kto co i kogo.

Gość mikusia zejdz na ziemie
Ludzie falszywi są a nie bywaja!

Gość buahahahahahahahahahahahaha
najlepsza tu jest grays z tymi swoimi madrosciami :D tak sie sklada ze mam w bliskiej rodzinie pediatre i zawsze mowialam to co nam grays mowila i smial się tylko z jej glupot :D jej sie wydaje, ze jak ktos skonczyl rok studiow to już może budowac domy i operowac :D buahahahahahahaha ale najsmieszniejsze jest to ze co druga na fb uwazala ja za wyrocznie :D np taka aga_jabi ;) jakby jej grays powiedziala ze ma dziecko w pralce prac to tak zrobi :D

wal sie pomaracznko! grays nie jest dla mnie zadna wyrocznia, to, ze sie jej pytalam ja czy inne dziewczyny nie znaczy, ze robimy to co nam karze poza tym ona nam nic nie karze, jesli sie o cos zapytalysmy to nam odpowiadala to jest moj ostatni wpis na kafe szkoda moich nerwow a Ty jestes tchorzem, dlaczego nie napiszesz pod swoim nickiem?

A najlepsza to jesteś ty. Tchórzu pospolity ! Nie zesraj się z tym dopiekaniem. Koleżanki też obgadujesz za plecami? Że pod swoim imieniem nie potrafisz napisać? za grosz klasy i rozumu Skoro tak się przyczepiłaś Greys i jej wiedzy musisz być naprawdę tłumokiem:)

Gość buahahahahahahahahahahahaha
nie przypisujcie mi slow poprzedniczek:) ja tylko jednego posta napisalam :P aga_jabi ty do greys sie pewnie modlisz ;)

Gość trutututu
ja wam mowie że to DJ tak Wam miesza wszędzie gdzie to paskudztwo si ę zjawiło po jakimś czasie zaczęła sie gnida mścić nie wiadomo dlaczego, brak akceptacji czy jak, a najgorsze ta niezrównoważona kobieta ma dwójkę dzieci, to straszne, a powinna sie leczyć, tu pewnie wam też miesza ten paszkwil, ale Wy pewnie dobrze o tym wiecie,:P:P:P

Gość wystarczy juz wracaj
do siebie do Pierduta i tam snuj swoje teorie....

Gość tak tak DJ miesza na fb
chociaz nigdy jej tam nie było :D :D :D Ty to pierdut masz zamiast mozgu :D nie czysc uszu bo ci ujdzie i będziesz miala pusty łeb :) :D

Gość do trutututu
wszystkie jesteście siebie warte,