Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sratatatatatatat

KEFIR NAPRZEMIENNIE

Polecane posty

Go艣膰 sratatatatatatat

Czy je艣li b臋de jednego dnia pi艂a sam kefir a drugiego dnia jad艂a w miare normalnie tzn. bez chleba ziemniakow slodyczy i innego dziadostwa i 3 godz przed snem i tak naprzemia(kefir-normalne jedzenie-kefir) to schudne? jak myslicie? taki eksperyment...tylko nie zjezdzajcie mnie teraz bo ja tylko pytam, nie napisalam tego zeby czytac teraz waszych wywod贸w jaka to glupia jestem; p Co o tym myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sratatatatatatat
Nikt nie ma zdania? bo ja slyszlam ze na kefirze sie super chudnie, i taki naprzemienny tryb to moze dobry pomysl?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatat
up up up up up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatat
wszyscy mnie olali,no to ja si臋 obra偶am...:D:D a tak serio, to ludzie napiszcie cos na ten temat, bo ja bym chiala sprobowac ale sie boje, ze skutek bedzie odwrotny od zamierzonego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatat
No i w艂a艣nie takich opini sie ba艂am "jeste艣 g艂upia" przeciez wlasnie po to to napisalam zeby sie spytac czy to ma sens...kto pyta nie bl膮dzi podobno, ale widze ze nie na tym forum..bo kto by co nie napisal to i tak bedzie zjechany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oooooooooo............
w sumie niez艂y pomys艂, mo偶e ja te偶 spr贸buje:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatatatata
MO偶e kto艣 jeszcze ch臋tny na eksperyment?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ahaaaaaaahaa
A czemu nie mo偶esz co dzie艅 je艣膰 rozs膮dnie i normalnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatatatatataat
nie no mog臋, ale zastanawia艂am sie czy tak nie bedzi臋 szybciej. I wydaje mi sie ze jak bede miala jakis grzeszek to go odpukutuj臋 w tym dniu z kefirem:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sensowa dieta polega
na zmianie nawykow zywieniowych, a nie na popelnianiu grzeszkow i potem na karaniu siebie za nie. to bez sensu. z takiej diety nic nie wyjdzie, poniewaz w glowie sa bledne przekonania, zalozenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatatatatataat
tez tak mysle, ale wydaje mi sie ze szybciej schudne, prawda???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to mo偶e spr贸buj po艂膮czy膰
np 艣niadanie normalnie, obiadek (oczywi艣cie w granicach jakiej艣 tam normy, nie ob偶era膰 si臋) a kefirek bli偶ej wieczora. Albo gdzie艣 w mi臋dzyczasie wple艣膰. Ja tak zrobi艂am - kefir pi艂am na drugie 艣niadanie przewa偶nie - i osobi艣cie kefir na mnie dzia艂a艂 tak 偶e wspomaga艂 przemian臋 materii ;) i mimo 偶e jad艂am normalnie, to chud艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sratatatatatatatatat
Hmm..pomy艣le, ale na pewno w艂膮cze jakos kefir do swojej diety..ale strasznie mnie kusi ten tryb naprzemienny:D:D

Udost臋pnij ten post