Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bilik91

Nalot na języku i parę innychpoblemw

Polecane posty

Witam! Od paru dni mam biały nalot na języku. Od wczoraj moje kciuki są strasznie ee.. suche(?). To znaczy nie wiem jak to opisać. Przeciwieństwo skóry gładkiej(:P). Pomiędzy palcami zaś mam multum białych kropeczek. Wygląda to tak jakby mi skóra z rąk schodziła. Od jakiegoś czasu mam też złe samopoczucie, oraz co chwila schodzi mi z gardła flegma. To znaczy nie wiem jak to dokladnie też opisać. Po prostu cały czas odpluwam b. gęstą ślinę. Wręcz czuję jakby w niej coś było. Co więcej, prawie cały czas jest mi przez to niedobrze. Wie ktoś może od czego mogą to być objawy?

Gość po...ne to wszystko
zawsze przed robieniem lodzika sprawdzić czy facet dobrze sobie umył kutaska - nie będzie problemów

Przepraszam że odpisuje tak późno ale wcześniej nie miałem czasu. Do użytkownika "po...ne to wszystko" raz że jestem facetem, a dwa to takie komentarze zostaw dla siebie. Poczytałem trochę o objawach grzybicy i faktycznie mam większość z nich. Wie ktoś jak można zdiagnozować grzybicę? Czy jak pójdę do lekarza to ten zrobi mi na to jakieś badania?