Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra6454

Podroz z Niemiec autokarem

Polecane posty

Gość kleopatra6454

mam pytanie czy wracał ktos z Niemiec autokarem w ostatnich dniach? Autokar eurolines lub tez sindbad?!

Gość jajajaaaaaaaaa
ja wracalam, o co chodzi?

Gość jajajaaaaaaaaa
otulona snem latasz wizzar? o to mam pytanko bo ja niebawem bede leciala wizzarem z De do PL i kupilam sobie tylko bagaz podreczny i zastanawiam sie czy buty i prostownice moge w nim przewiezc? no i kosmetyki??

Gość jajajajajajjaaaaaa
kurde,ale z kosmetykow to chodzi mi o tusz do oczu i puder :) moze zle wyzej napisalam i moze zrozumialas,ze chodzi mi o szampony itp:)

Gość jajajaaaaaaaaa
no nie wyobrazam sobie w taka pogode jechac autokarem, chociaz wole, bo latac nie lubie :) no ale coz. W takim razie wychodzi na to,ze oprocz kosmetykow takich jak szampon czy pianka do wlosow to mozna wszystko :) uff dzieki, bo juz sie balam,ze sie nie zabiore:) chociaz i tak ten podreczny bagaz to moze byc maly i malo co wejdzie. A wlasnie ile kg mozna miec?? 10?? napisz,ze 10 ,a nie 5:(

Gość jajajaaaaaaaaa
no nie wyobrazam sobie w taka pogode jechac autokarem, chociaz wole, bo latac nie lubie :) no ale coz. W takim razie wychodzi na to,ze oprocz kosmetykow takich jak szampon czy pianka do wlosow to mozna wszystko :) uff dzieki, bo juz sie balam,ze sie nie zabiore:) chociaz i tak ten podreczny bagaz to moze byc maly i malo co wejdzie. A wlasnie ile kg mozna miec?? 10?? napisz,ze 10 ,a nie 5:(

Gość jajajaaaaaaaaa
ja lece z HH do Gdanska a nie bralam bagazu duzego bo za bilet placilam 90 zl, a bagaz podreczny kosztowal drugie tyle. I tak zaoszczedzic chciclama przed swietami ;P zreszta chlopak do mnie po 5 dniach dojezdza to przywiezie mi reszte mojego tobolu wiec musze wziac tylko cos na 5 dni;) mam nadzieje,ze sie zapakuje dzieki za pomoc :) a autorka topiku przepadla?

Gość jajajaaaaaaaaa
dzieki :)

Gość jajajaaaaaaaaa
wlsnie sprawdzilam, 10 kg mozna miec i rozmiem ze laptop to sie liczy jako tez bagaz oddzielny wiec o n ma byc schowany w podrecznym?? a jestemw szoku, ze bagaz glowny moze miec az 32 kg?? szok

Gość kleopatra6454
Chodzi mi o to jak teraz w tych warunkach wyglada taka podroz ile ma autokar spoznienia?