Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merkiczerki

czy ta dziewczyna jest normalna?

Polecane posty

Gość merkiczerki

Siostra cioteczna mojego męza obraziła się na nas bo nie poszliśmy na urodziny jej synka ( my tez jej nie zapraszaliśmy bo robilismy urodziny u moich rodziców poniewaz sami mamy małe mieszkanie, była tylko najbliższa rodzina). Córeczka miała przy okazji jakies zatrucie pokarmowe, wiec byśmy nie poszli. Napisałam jej smsa ale już nie odpisała, wiadomość na nk tez nie odpisała, pisałam jeszcze smsa i nic nie odpisuje, a dzisiaj spotkała mojego męza i udawała ze go nie widzi i ledwo co rozmawiała jakby sie smiertelnie obraziła aż mąz był w szoku, przeciez nic jej nie zrobił.Czy to normalne zeby tak sie obrażać?

Gość merkiczerki
juz nie wiem co mysleć, czy to powód do obrażania?

Gość rurukka
a dlaczego nienormalna? zaprasza was, a wy ją olewacie i nawet nie wysilasz się żeby do niej zadzwonić. w dodatku nie odwzajemniacie się zaproszeniem na urodziny waszego dziecka. miała prawo poczuć się urażona, że macie jej osobę głęboko w dupie i nie zaliczacie do rodziny

Gość hdxdbnu nf
mogłaś zadzwonić i przeprosić, że nie będziecie bo córa ma jakieś zatrucie a nie pisać smsy ;/

Gość kobiety delikatnej chce
zależy od człowieka, widać było to dla niej ważne tylko czemu aż tak sie przejmujesz? ludzie są różni

Gość ewelala
wy obie jestescie "nieormalne".

Gość merkiczerki
to raczej oobo która jest bardzo interesowna i liczyła na prezent, urodzinki naszej córeczki były miesiąc wczesniej od jej synka, a ona zaprosiła nas tylko dlatego ze nic nie może innego od nas zyskać, zadnych ubranek itp,

Gość merkiczerki
dzwoniłam 3 razy do niej ale nie odbierała

Gość Heheheheheh
I ty się jeszcze przejmujesz taką osobą?

Gość merkiczerki
Ohydna jędza ....................no właśnie dzwoniłam do niej i nie odbierała,więc napisłam smsa