Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze o topmodel

jeszcze o topmodel, calkiem obiektywnie na swiezo

Polecane posty

Przeciez zadna z tych "modelek" nie bedzie chodzila po wybiegu(oprocz oczywiscie Anny)...ani nie maja odpowiedniego wzrostu(jedne za niskie, drugie za wysokie), ani proporcji... Wspolczuje firmie, ktora musi teraz placic ;).

Gość hmmmmmmm mmm mm m
przecież te firmy dobrze wiedziały w co inwestują. Zapłacą takiej lasce połowę stawki a firma ma rozpoznawalną twarz :) To jest biznes, przy którym bawią się zwykli ludzie.

Gość hmmmmmmm mmm mm m
zależy co rozumiecie pod słowem kariera.

Gość nikomu nie zazdroszcze
podziwiam ludzi ktorzy potrafia spiewac, jak np piotr lisiecki, pan genek ktorego slyszalam na zywo , i wielu wielu innych mala tez potrafila, ale najlepsza nie bylam, badzmy obiektywni, gdyby miala lat 15 nie wzbudzalaby takiego wow, jak ma lat 13 czy ile tam, genialny byl ten chlopak co stepowal, moglabym wymieniac ale wlasnie wielu ludzi ma talent, ale niewielu wykracza na poziom geniuszu niestety poslkie programy rozrywkowe chwala przecietnosc i nie ma w tym ani odrobiny zazdrosci, bo mam sporo szacunku do wielu osob ktore maja to cos

Gość to jest tak ze jak mala
magda zaspiewla patetycznie, anwet jury bylo lekko na nie, al oczywiscie dzicko, wiec trzeba chwalic, zeby przypadkiem beku nie bylo ale jak ta mroizk czy jak jej tam wyleciala z patetyczna piesnia ( nie podobalo mi sie) ale nie w tym rzecz), to bylo zle, jak kolejny wylecial tez zle, ale dziecku sie przeciez tak do konca nie mozna okreslic...

Gość jeszcze o topmodel
hmm w polsce spiewac chce prawie kazdy niewielu jednak osobom z tych wszytskich cokolwiek wychodzi osobiscie cenie tylko kilka osob na polskiej scenie muzycznej tylko kilka osob reprezentuje cos, cos innego - powielanie tego co bylo nie jest dla mnie ani inetresujace, ani warte zachodu jedna klaudia kulawik juz byla tak uwazam i zachecam w tym miejscu do posluchania "mlynarski plays mlynarski " :D

prawda jest taka,ze caly ten program to tylko kasa,kasa,kasa...znalezli sie sponsorzy,wylozyli kase na nagrody,tvn tez swoje zarobil na reklamach,jury i prowadzacy tez zarobili - pewnie jeszcze wiecej niz ten caly kontrakt dla wygranej dziewczyny jest warty,a co dalej bedzie z dziewczynami to juz ich nie interesuje. Dziewczyny mialy okazje sie pokazac,zaistniec,moze ktos zwroci na nie uwage,na pewno teraz ich twarze beda bardziej rozpoznawalne,moze latwiej im bedzie znalezc sobie prace. Ale teraz pewnie moga liczyc same na siebie,bo raczej watpie,zeby np. Anja Rubik czy Joanna Krupa zalatwialy im robote...

na temat top model sie nie wypowiem, bo nie ogladalam tego programu.. jezeli chodzi o mam talent.. to dla mnie final byl porazka.. nikt nie byl wart wygranej Magda spiewac nie potrafi, falszuje i tak jakby wiecej recytuje niz spiewa zaluje ze za moich czasow nie bylo takiego programy tulko od przedzszkola do opola ja mialam ladny dzieciecy glos, cieniutki i slodziutki :P gdybym byla z 12 lat mlodzsza tez pewnie bym program wygrala :P bo kto by nie chcial sluchac slicznej malej blondynki o anielskim glosie? i racja ten kto potrafi spiewac zaspiewa wszystko..

Gość no ale takie talenty mamy
w Polszyyyyy