Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iugiyguigy

Ile czasu patrzy się kobieta na obcego faceta w którym się zakochała?

Polecane posty

Gość iugiyguigy

Normalnie spojrzenie trwa do 2 sekund, a zakochane patrzą ileś tam więcej i po tym poznać że są zakochane, ile?

Gość Ela od \Fela
na obcych nie patrzy się zakochanym wzrokiem, najwyżej budzącym zainteresowanie

zależy od kobiety, jedna właśnie będzie unikała kontaktu wzrokowego, a druga nie będzie mogła oderwać od faceta oczu.

Opierdziane Gacie 😘 nie załamuj chłopaka :P trza mu pomoc :P zakochana kobieta patrzy róznie -bo kazda inaczej reaguje :P:P ja patrze prosto w oczy ale bywa,ze sie rumienię :P i gadam goopoty:P a czasem zerkam i zostaje na tym złapana :P:P:P

Gość jak mi sie facet
podoba to ciągle na niego patrze, ale tak dykretnie. Faceci sie wgapiaja w kobiety, a my potrafimy zerkać i obserwowac z ukrycia :classic_cool:

Gość basiorr
Jak ma biegunkę to też może się na ciebie dłużej popatrzeć

Gość kiss me so
do jak mi sie facet.. tak samo mam:) a teraz ciezko wypatrzec takiego faceta bo szyby zamarznięte:) zerkamy zerkamy czekamy..a tu nic facet zamrazł:P zamiast ruszyc w nasza strone;):P

Gość jak się można zakochać
w obcym facecie :O 🖐️

Gość kiss me so
obcy? w ałsnie..na obych sie nie patrzymy..bo by nam sie głowa urwała. To musi byc juz ktos znajomy, w jakis sposob bliski:) facet obcy pomysli ze jestes chetna na sex...i sie nie pomyli..która kobieta wpatruje sie w obcego faceta:O? moze to zboczeniec..itp..

Gość so kiss me on saturday kiss
prawda..jedna spojrzy raz.. czyli 1 raz a inna bedzie patrzec i patrzec i patrzec - z przerwami..tzn ze na 1 faceta spojrzy krótko ale np z 5 razy:) ta druga bardziej zainteresowonana:) bo inaczej zerknełaby 2 razy i koniec;) Na cs co nam sie podoba spogladamy czesceij! udowodnione naukowo:)