Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozszyfrowałem kobiety

dlaczego kobiety nic nie oferują

Polecane posty

...aaa: nooo, chyba trochę przesadziłaś, aż tak źle nie jest chyba :D

To zależy jakie kobiety... Ja osobiście nie wymagam 7-cudów świata... potrzebuje tylko mężczyzny co będzie mi poświęcał trochę uwagi, będzie darzył szacunkiem, ufał mi i dawał mi powody do zaufania mu oraz takiego który nie zostawi mnie dla kogoś bez logicznie wytłumaczalnego powodu. Ja odwdzięczę się tym samym, a do tego... lubię gotować i prasować koszule xP Więc od kobiety zależy to czego wymaga. Niektóre naoglądały się za dużo filmów romantycznych i naczytały bajek, dlatego chcą tylko księcia z bajki w złotej zbroi i na białym rumaku, a same oferują tylko swoje ciało. One potrzebują czegoś powierzchownego więc to samo oferują w zamian... tak uważam, ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo taką kobietą nigdy nie byłam

A już się chciałem zdziwić, że żadnej pomarańczki z nami nie ma :D :D Ale na Zaciekawi cię i aaaferę zawsze można liczyć :D

Tak napisałam o tej solidarności bo wkurzyła mnie ostatnio znajoma, która zechciała przelecieć chłopaka swojej siostry i jej się udało.

I co to ma wspólnego z kobiecą solidarnością? Bo nie do końca rozumiem.

Chociażby to żeby nie brać się za faceta, który jest z inną laską. To naprawdę nie jest trudne. No wkurzyła mnie ta zdzira bo własnej siostrze to już jest szczyt

Ale tam nei o solidarnośc chodziło tylko zwykła ludzką przyzwoitość.

....aaa: po prostu wszyscy troje byli w płytkich relacjach (w końcu on też się dał łaskawie wyrwać), a rodzeństwo ze sobą często rywalizuje o zabawki. Płci tu nie ma co mieszać

I chyba do seksu potrzebna jest ochota obydwojga. Czemu tylko na kobietę się wkurzasz? Ten chłopak był bezwolnym przedmiotem?

Czmu nie solidaryzujesz się z tą, która "wyrwała" faceta. Też jest kobietą?

Hej Gem. :D Moją rękawiczka nie doszła nawet do kciuka. :D Dramat! :D

Dasz radę...;) ...znudziłam się i podczytuję :)

Tylko, że chyba to ta zapowiadana ślepa uliczka :) Brum, dawaj tę latarkę :)

Brum - to ty tu świecisz ...i rozjaśniasz ? :)

Gem - dzięki Ci wielkie. :D Twoja wiara dodaje mi skrzydeł. :D Durden - możemy: a) poobrzucać się błotem, to zawsze podnosi dynamikę rozmowy, b) porozmawiac o pogodzie, bo to bezpieczne i można prze jakiś czas konwersować, c) ponarzekać na komunikację miejską, co mi bardzo dobrze wychodzi, d) popisać o kulinariach co bardzo lubię albo podrzucić pomysł na lekturę czego bym nawet oczekiwała. :D

Gem - nieoptarznie trochę zaoferowałam, że moge być latarynką. :D

Nie wiedziałam... ...a tak gwoli powrotu do tematu - autor zagaił...i się zmył. Ciekawe, czy choć zerka ? ...i znowu my som winne...:(

Eee, za błotko dziękuję już dzisiaj, już ma dzienną porcyjkę wyrobioną zgodnie z kafeteryjną normą :) O pogodzie temat zbyt krótki tak jak i komunikacja :) Popisać o kulinariach - ooo, to chętnie, może być Pomysł na lekturę - też, jak najbardziej Tylko wiecie, co? Zanim, to może jeszcze wrzucę ostatnią bardziej sieriozną kwestię, o kt. już dzisiaj zahaczałem tu i tam: realność alter-life'u, co wy na to?

Czy na osobny topik się z tym przeniesiemy? Tylko, że tutaj całkiem przyjemnie i spokojnie :)

Hmm... Na temat realności alter to chyba nie chciałabym się wypowiadać za bardzo i długo bo czasem mnie ona przeraża. Czasem śmieszy ale to wydaniu innych. I się mylisz w kwestii komunikacji - ja mogę długo, siarczyście i namiętnie. :D O bogodzi emoże mniej ale też sądzę, że dłabym radę pociągnąć kilkanaście zdrowych postów. :D

Tylko wiesz, nie pogniewaj się, ale po co klikać tych parę siarczystych postów, skoro i tak wiadomo, o co chodzi? No to, mimo zastrzeżeń, spróbuję. Czemu przeraża? A śmieszy? Dziś był post, na kt. tłumaczyliśmy się, dlaczego tu przesiadujemy. No i, jakby z definicji, każdy tłumaczył się trochę, czyli większość ludzi przyjmowała z założenia, że relacje tutaj są gorsze, niż w realu, że są tylko zamiast nich, i że jesteśmy popapranymi nolifami, a prawdziwe życie nam ucieka. Prawda? Czy fałsz?

No i, pozwólcie, przekleję, to co wpisałem gdzie indziej: Naprawdę uważacie, że relacje w sieci między ludźmi są z definicji płytsze niż w realu? Mi raczej się wydaje, że jest podobnie. Tam też spotykamy przelotnie obszczanych pijaczków w metrze, kłaniamy się sąsiadowi na klatce schodowej, zdawkowo wymienimy parę słów o dupie Maryni z kolegą z pracy, z którym nie łączą nas bliższe relacje. Uważam, że w sieci też można znaleźć dobrych znajomych (żeby nie rzec przyjaciół). A od realu różni się ona tym, że wybór jest większy

Jak to po co, żeby uwolnić emocje. :D Złe emocje. :D Prawda czy fałsz. Sądzę, że każdy przypadek jest specyficzny. Nie potrafię odpowiadać za wszystkich. Mogłabym odpowiedzieć za siebie.