Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozszyfrowałem kobiety

dlaczego kobiety nic nie oferują

Polecane posty

offerma już nie muszę wcale ofiaro losu , brum poprowadzi temat z latarka , a ja mogę spokojnie spojrzeć na topik za godzinę

nibrum nie mam , a kto to jest w ogóle? nick ma jak ofiara losu , nikogo stąd nie znam

:) Od tego się zaczęło przecież w tym topiku :) "Przysłuchiwałem" się na początku, i zajrzałem po dłuższej przerwie - stąd moje pytanie. Nie żebym koniecznie... Ale jeśli już: jestem tu krótko, forum kobiece, ale uderzył mnie niemal brak typowo feministycznych wątków.

Nie mam pojęcia kim jest Oferma. :) Wątki typowo kobiece, to znaczy jakie?

Gość alalalka
oferma... nie ładnie sie tak wyrażać... :P

Ot, kobiece żale na męskie szowinistyczne świnie. A liberalne, obyczajowo, seksualnie, głosy kobiet są zwykle pacyfikowane wspólnymi siłami damsko-męskimi

Przepraszam - feministyczne wątki to jakie wątki?

Nie - kobiece. Feministyczne Kobiecych ci tu dostatek :) Tap Madl rządzi, bez obrazy :D

offerma sam stul buziaczka i przytul misia na dobranoc

Durden, sądzisz, że współczesne kobiety nie oferują nic mężczyznom oprócz seksu?

Zaraz poszukam przykładu. Dziś był jeden ciekawie się zapowiadający, jedną chwileczkę, może odkopię Generally speaking - dotyczące istoty / podłoża różnic pomiędzy płciami, zaczynając od pytania czy te różnice istnieją. Tak jak w tym topiku, haha :D A innymi słowy: czy jestem 1. człowiekiem 2. kobietą / facetem czy też 1. kobietą / facetem 2. człowiekiem. No i konsekwencji tego - równości / dyskryminacji

Trezba brać poprawkę na to, że to jest Kafeteria. Zastanawiam się nad tym czy beardziej czuję się kobietą czy człowiekiem.

To co, kto chciałby coś rzec w powyższej kwestii? Czy nasz płcie mają na tyle wielki wpływ na to jak działamy w życiu, jakie podejmujemy decyzje, jak się zachowujemy, że rzeczywiście jesteśmy dwoma odrębnymi gatunkami z planet i Estrogenu i Testosteronu? Czy też jednak wszyscy jesteśmy przede wszystkim ludźmi, tylko jedni mają taki mały dzyndzelek u dołu, a inni dwie poduszeczki u góry?

Też to czytałam, ale zrezygnowałam z wypowiedzi. Laska zaczyna dyskusję na temat to zlatuje się stado kretynów i mówi jej, że zakompleksipna i nienormalna jest.

Bo ja to nie wiem chyba. Chyba niestety fikam nóżkami i rączkami pociągany za sznureczki przez Testosteron Puppet Master :(

...aaa: No właśnie, właśnie. Ale - zero wsparcia od innych kobiet, to też uderzające. A mówiła o naprawdę konkretnych i ważnych problemach

Nie mam pojęcia jak czuje się mężczyzna ale mnie specjalnie płeć nie przeszkadza ani nie pomaga.

Jesteśmy ludźmi targanymi przez uczucia i pragnienia. Niezależnie od różnic płci różnimy się jako jednostki

Jakiś układ społeczny, który ma pewne wymagania.

I oczywiście biologia, która totalnie determinuje niektóre zachowania.

Oczywiście, że jest wiele rzeczy, które mają wpływ na nasze zachowania. Ale każdy odbiera te bodźce inaczej. Wszystko zależy od jednostki. A tamtej laski nie broniła żadna. Ostatnio coraz częściej widzę, że kobiety nie są solidarne. Rzucają się jak dzikie bestie jak wyczują słabość

Wiecie, chodzi mi o to np., że każdy facet to fajter i zdobywca, bo to wynika z jego konstytucji, dziedzictwa po neandertalach i hormonów. No i nie tylko łatwo się odnajduje w tym, ale wręcz tego szuka - walki, rywalizacji. No i niestety, nie jest to bydle monogamiczne z natury, bo tak matka natura urządziła. Stąd 95% problemów przewijających się tutaj :D

I są rzeczy tak oczywiste, że nie ma sensu przeprowadzać dowodu na ich istneinie. :D

Aaaa a dlaczego kobiety mają być solidarne? Czemu ja mam komuś udowadniać, że kobiety mają pasje, hobby i są fajne?