Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnienie silniejsze

Pytanie o sluz

Polecane posty

Hey dziewczyny mam 2 pytania do was !! W kalkulatorach dni plodnych wychodzi na to ze jutro jest moj ostatni dzien plodny od 4 dni test owulacyjny wychodzi mi pozytywnie a sluz plodny skonczyl mi sie wczoraj! Przed chwilka bylam siusiu i po podtarciu na papierze byla duza ilosc mlecznego i gestego sluzu ! Co to moze znaczyc?

Gość Znaczy ze niechlujnie
jadlas dzis kisiel i skonczyl na ubraniu. Puenta z tego taka, ze nie wolno byc takim lapczywym na smakolyki!

widze ze na tej kafeterii to sie burdel zrobil i nie ma normalnych ludzi ktorzy moga cos w danym temacie powiedziec a takich jak ty jest mi zal

Pomoze ktos!!!??? Kurde to byl tylko jednorazowy taki sluz bo teraz juz nic nie ma\;/

1. kalkulator dni płodnych do śmieci 2. zacznij obserwacje i wtedy ocenisz, kiedy są dni płodne 3. bierzemy pod uwagę ostatni dzień występowania śluzu o cechach płodnych i nie musi to być białko

Minia tak ale ja wlasnie do wczoraj mialam ksiazkowy sluz plodny wlasnie jak kurze bialko a dzis tylko raz zauwazylam bardzo gesty i mleczny hmmm A no i dzis pobolewa mnie dol brzuszka

Cechy śluzu bardziej płodnego: - przejrzystość, rozciągliwość, wodnistość (płynny śluz), szklistość, odczucie mokrości, śliskości, naoliwienia na zewnątrz narządów rodnych, śluz podobny wyglądem do surowego białka jaja kurzego. musi występować jedna z tych cech, więc wydaje mi się, że było to wczoraj, ale to bardzo indywidualna sprawa i ja np. miałam monitoring- okazało się, że owu była przy śluzie lepkim,a nie rozciągliwym jeśli współzyjecie regularnie, to nie przegapisz owulacji. Nie rób tylko tego błędu, że teraz przestaniecie, bo jest rzekomo po owu. Powodzenia

Minia U nas bylo tak zekomo dni plodne od 27.11 a wiec przytulanko bylo 28.11 29-30 nie bylo jakos tak wyszlo 1i 2 .12 bylo wczoraj nie bylo nie dalam rady bo chyba korzonki mnie lapnely i z boku na bok nie moglam sie przewrocic ale dzis i jutro nie odpuscimy!! A teraz moze przedstawie ci moj cykl skoro taka jestes obeznana hehe to moze mi pomozesz hehe :P a wiec tak ostatnia @ 18.11 cykl 28 dlugosc @ 5 dni no i tulenie tak jak wyzej dzis 17 dzien cyklu

nie mając temperatury nic się nie da powiedzieć przy cyklach 28dniowych owulacja będzie najwcześniej 12dc a najpóźniej 18dc- w zależności od długości fazy lutealnej, która jest mniej więcej stała dla każdej kobiety. Niestety, bez temperatury nic tu nie da się określić i więcej nie pomogę. i owulacja zawsze może się przesunąć z błahych powodów, więc takie wyliczenia nie dają nigdy pewności

Jak to cos pomoze to biore clo od 2 cykli No fakt tempki nie mierze bo ostatnio mialam nieprzyjemna sytuacje i nie chce sobie wiecej nadzieii robic Ale dziekuje

pragnienie silniejsze nasteopna staraczka-sraczka. Caly czas nawijasz o tempkach , sluziku, owulce... litosci!!! Idz sie lepiej "poprzytulaj z mezusiem" :D bo od siedzenia na kafe dziecka nie zrobisz.